POSTANI ONLINE PR & COMMUNITY MANAGER

Budi zvezda u online zajednici

Nauči PR taktike na webu i izdvoji se u odnosu na ostale koji su na internetu. Postani ekspert za online marketing i društvene mreže i nauči kako da kreiraš strategije oglašavanja i komunikacije za najuspešnije domaće i strane kompanije.

Savladaj na jednom mestu, za manje od godinu dana, sve što treba da znaš o online medijima i promociji na internetu. Izaberi InternetAcademy!

down

Napravite još danas svoj prvi korak ka uzbudljivoj karijeri i dobroj zaradi!

Osobe koje se bave online PR-om i Community Managementom prave su zvezde na internetu i imaju mnogobrojne mogućnosti za uspeh, bilo da rade u digitalnim agencijama za oglašavanje ili kao freelanceri – za domaće i strane klijente.

Danas su eksperti koji uspešno privlače i zadržavaju pratioce na društvenim mrežama i uspevaju da im prenesu željenu poruku, dragoceni svakoj kompaniji. Prema podacima sa sajta payscale.com, prosečna mesečna zarada ovih stručnjaka dostiže i 3.000 evra. Sve zavisi od toga koliko ste stručni i da li posedujete tražena znanja.

Šta ćete naučiti tokom jednogodišnjeg programa?

Program Online PR & Community Manager će vas pripremiti da vodite komunikaciju i marketing na društvenim mrežama i da u potpunosti upoznate sve mogućnosti koje nude najveće online platforme: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Linkedin...

Otkrićete kako da se izdvojite u moru drugih profila na internetu. Steći ćete znanja i veštine koje su neophodne kako biste uspešno vodili korporativne i brend profile i otkriti kako funkcionišu online mediji. Naučićete da kreirate plan komunikacije na društvenim mrežama, da stvarate kreativne i efektne sadržaje i da poboljšate online reputaciju klijenata.

Šta ćete moći da radite po završetku školovanja?

Na smeru Online PR & Community Manager postaćete pravi online influenser koji će svojim veštinama moći da izgradi pozitivnu sliku o bilo kojoj organizaciji. Za manje od godinu dana moći ćete da:

lupabg2 lupabg3

Vodite online PR timove u poznatim kompanijama i agencijama za marketing

Kreirate strategije za uspešan digitalni nastup na najpopularnijim društvenim mrežama

Upravljate online komunikacijom klijenata, stvarate i održavate online zajednice

Pripremate, prilagođavate i plasirate različite vrste promotivnih sadržaja

Vršite monitoring i evaluacije nastupa na internetu

Plan i program

No. Class No. of classes
27. Integrated marketing activities  6
28. Online Media Monitoring  6
29. SEO & PPC  12
30. Online Project Management  6
31. Consumer Behaviour  6
32. Online operations effectivity measurement & optimisation  12
33. Internet Marketing Plan  6
34. Online Crisis Management  6
35. ICT for Managers  12
36. Online Business Development  3
37. Online Sales Management and Planning  3
38. Marketing basics  6
39. Public Relations Basics  6
40. Sales management  3
41. Efective Business Comunications  6
42. SWOT Analysis  3
43. Corporative Identity  6
44. Marketing Planning  6
45. IT in Business  6
46. Market Planning and Segmentation  3
47. Customer Relationship Management  3
48. Sales Techniques  3
49. Online PR  6
50. Personal Sales  3
51. English Language 2  Online
52. FCE/BEC Vantage*  Online

Po završetku osnovnog programa možete pohađati dodatni kurs i specijalizovati se za tražena zanimanja:

ikonica1

Digital Relationship
(Influence Marketing) Manager

ikonica1

Web/Digital
Communications Manager

ikonica1

Online PR &
Social Media Strategist

Kako izgledaju predavanja?

Nastava za program Online PR & Community Management odvija se po najvišim standardima sa fokusom na samim polaznicima i njihovoj pripremi za brzo pokretanje poslovne karijere. Za predavače smo okupili najbolje poznavaoce interneta kod nas. Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika.

U UČIONICI ILI PREKO INTERNETA

Na InternetAcademy koristimo vodeću e-learning tehnologiju u nastavi i tako vam obezbeđujemo vrhunski kvalitet školovanja, bilo da učite u učionici ili online. Tradicionalna nastava održava se u najmodernijim učionicama i dodatno je unapređena online sadržajima koji produbljuju obim naučenog. Online polaznici koriste modernu DL platformu za učenje na daljinu, koja vam omogućava sticanje znanja putem interneta, iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

NAJSAVREMENIJA DISTANCE LEARNING PLATFORMA

Pohađanje nastave na daljinu garantovano je istog kvaliteta kao i tradicionalna varijanta zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi. Оnline polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima, kao da su u učionici. Obezbeđen je i Live stream svih predavanja, koji omogućava da se direktno uključite na čas, kao i da predavanja pogledate naknadno, iz Video arhive.

Diplome i sertifikati

Školovanjem na smeru Online PR & Community Management, steći ćete prestižne međunarodne diplome i sertifikate koji vam pružaju neizmerne mogućnosti pri zapošljavanju:

CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding)

Chartered Institute of Marketing (CIM) je prestižna institucija osnovana u Velikoj Britaniji, koja preko 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga i danas ima vodeću ulogu u stručnoj edukaciji i sertifikaciji marketinških stručnjaka.

Po završetku programa Online PR & Community Management imate mogućnost da steknete prestižnu diplomu kao potvrdu vašeg znanja: CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding). Ova diploma je namenjena stručnjacima koji su zaduženi za brending i koji žele da budu što efikasniji na svojim projektima i cenjeniji u svom poslu. Diploma predstavlja potvrdu vašeg razumevanja prirode marketinga i upravljanja kampanjama u različitim medijima.

slika1

CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing

Osnivač InternetAcademy, kompanija LINK group, jedan je od prestižnih CIM akreditacionih centara, preko kojeg možete doći do najcenjenijih međunarodnih sertifikata iz oblasti marketinga.

Kao polaznici programa Online PR & Community Management stičete pravo da polažete međunarodni ispit za CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing, sertifikat koji garantuje veću zaradu, kredibilitet kod poslodavaca i najefikasniji spoj teorije i prakse u ovoj oblasti. Ovaj sertifikat namenjen je osobama koje žele da započnu i grade karijeru u marketingu, ali i profesionalcima koji već rade u ovo oblasti, ali žele da pokrenu svoju karijeru i ubrzaju svoj uspeh.

slika2

IQN Diploma in Marketing

Kao Registered Training Centre za IQN qualifications, InternetAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti elektronskog poslovanja i IT-ja.

IQN Diploma in Marketing je priznanje koje garantuje da ste upoznati sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog marketinga. Reč je o naprednim veštinama u oblastima informacionih i internet tehnologija, informacionih tehnologija u poslovanju, planiranja i upravljanja projektima u IT-u. International Qualifications Network sertifikati su priznati u više od 160 zemalja sveta.

slika3

Google AdWords

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, InternetAcademy ima ekskluzivno pravo da organizuje Google Academy obuke za sticanje zvaničnih Google sertifikata.

U okviru školovanja na programu Online PR & Community Management možete da se pripremite za polaganje ispita za sticanje Google AdWords sertifikata: AdWords Fundamentals, Search Advertising, Display Advertising i Video Advertising. Ova sertifikacija vam omogućava da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

slika4

Google Analytics

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanje i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik InternetAcademy, kroz Google Academy obuke možete potpuno besplatno da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Tokom školovanja na programu Online PR & Community Management moći ćete da steknete Google Analytics sertifikat koji će predstavljati dokaz vaše ekspertize za digitalnu analitiku i najnovije Google platforme.

slika5

InternetAcademy Certified Content & SEO Manager manager sertifikat

Nakon uspešno završenog školovanja na InternetAcademy dobićete InternetAcademy Certified Online PR & Community Management sertifikat, vrednu potvrdu stečenih znanja i veština.

Ovaj sertifikat neće biti samo još jedan neupotrebljiv papir već prepoznatljiva i cenjena potvrda da posedujete vredne veštine za moderno doba i dokaz svih znanja koja ste preuzeli tokom školovanja. Ujedno, to će biti i odlična kvalifikacija za potencijalne poslodavce, koja će im ukazati na sve što umete da radite.

U digitalno doba kada se sve dešava online, internet je glavno mesto gde možete pronaći posao. InternetAcademy će vam pomoći u tome.

Čekaju vas neograničene poslovne mogućnosti i odlična zarada! Sa željom da svakom polazniku pružimo punu pažnju i savršeno iskustvo školovanja, ograničili smo kapacitete. Iskoristite svoju šansu i upišite se na vreme, po sniženoj ceni.

Pošaljite svoju prijavu ili nas kontaktirajte putem telefona +381 (11) 4011 256, radnim danima od 09 do 20 časova.

UPIŠI SE SAD! OSIGURAJ MESTO, ALI I SVOJU PROFESIONALNU BUDUĆNOST!

Digital Media Manager Za prijave do
28. februara 2019.*
Puna cena 12 rata 20 rata
Online školovanje 1099 2000 102 71
Tradicionalno
školovanje
1242 2000 115 80

*Iznos školarine za prijavljene do 28. februara 2019. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 28.2.

Privilegiju da učiš direktno od najuglednijih internet stručnjaka, imaćeš samo ako budeš među najbržima.
Upis je u toku, zato, požuri i prijavi se odmah!