POSTANI CONTENT & SEO MANAGER
Stekni ekspertska zvanja za jedno od najtraženijih zanimanja
Danas, kada svaka kompanija ima potrebu za online oglašavanjem, stručnjaka koji bi činili kvalitetan internet marketing tim nema dovoljno. Mnogi su tu situaciju prepoznali kao svoju odličnu šansu i lako došli do perspektivnog posla.

Vas od ovog cilja deli manje od 12 meseci. Ostvarite ga sa nama, po intenzivnom programu i sa mnogo prakse. Uz znanja i veštine koje ćete usvojiti, poslodavci će početi da traže vaše usluge već tokom samog školovanja!

image
image
image

Šta ćete da naučite?

Za samo godinu dana od upisa na InternetAcademy, skup vaših novih veština učiniće vas jednim od najtraženijih stručnjaka za online sadržaj i web optimizaciju.

Naučićete kompleksne SEO tehnike i kako da optimizujete sajtove koji će se nalaziti na prvoj strani pretrage. Ovladaćete najmodernijim alatima za analitiku i steći veštine koje poseduju najveći eksperti za digitalno oglašavanje.

Dobićete šansu da postanete jedan od malobrojnih zvanično sertifikovanih stručnjaka, što će vam otvoriti ogromne mogućnosti za zaposlenje i napredovanje. Iznad svega, bićete spremni da se prihvatite bilo kog projekta i dokažete da ste dragoceni svakom poslodavcu.

Content & SEO Manager program stvoriće od vas stručnjaka koji:


lupa
lupabg2 lupabg3

Poznaje sve specifičnosti internet pretraživača i napredne SEO tehnike

Uspešno kreira i vodi digitalne marketinške kampanje za neke od najpoznatijih internacionalnih kompanija

Zna kako da upravlja velikim budžetima za reklamne kampanje

Kreira kampanje na društvenim mrežama koje donose veliko povećanje profita

Prati i implementira trendove u internet marketingu

Plan i program

No. Class No. of classes
29. Online Journalism and Sellable Content  15
30. Integrating Digital Media  6
31. Blog Management & Bloggers Relations  15
32. Internet Marketing Plan  6
33. Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn Management  6
34. ICT for Managers  6
35. Online Business Development  3
36. Personal Sales  3
37. Online Sales Management and Planning  3
38. Marketing Basics  6
39. Public Relations Basics  6
40. Entrepreneurship  6
41. Sales Management  3
42. Efective Business Communications  6
43. SWOT analysis  3
44. Corporative identity  6
45. Marketing Planning  6
46. IT in Business  6
47. Business Start-up  6
48. Market Planning and Segmentation  3
49. Customer Relationship Management  3
50. Consumer Behaviour  6
51. Sales Techniques 3
52. Business Plan Development  6
53. Corporative responsibility  3
54. English Language 2 online
55. FCE/BEC Vantage* online


 

Po završetku osnovnog programa možete pohađati dodatni kurs i specijalizovati se za tražena zanimanja:

Hand

Digital Content & SEO Manager

Hand

Digital Content Analyst

Hand

Digital Content Creator

Hand

Online Content Strategist

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA?

Nastava za program Content & SEO Manager odvija se po najvišim standardima sa fokusom na samim polaznicima i njihovoj pripremi za brzo pokretanje poslovne karijere. Za predavače smo okupili najbolje poznavaoce interneta kod nas. Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika.

U UČIONICI ILI PREKO INTERNETA

Na InternetAcademy koristimo vodeću e-learning tehnologiju u nastavi i tako vam obezbeđujemo vrhunski kvalitet školovanja, bilo da učite u učionici ili online. Tradicionalna nastava održava se u najmodernijim učionicama i dodatno je unapređena online sadržajima koji produbljuju obim naučenog. Online polaznici koriste modernu DL platformu za učenje na daljinu, koja omogućava sticanje znanja putem interneta, iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

NAJSAVREMENIJA DISTANCE LEARNING PLATFORMA

Pohađanje nastave na daljinu garantovano je istog kvaliteta kao i tradicionalna varijanta i to zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi. Оnline polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima, kao da su u učionici. Obezbeđen je i Live stream svih predavanja, koji omogućava da se direktno uključite na čas, kao i da predavanja pogledate naknadno, iz Video arhive.

DIPLOME I SERTIFIKATI

Školovanjem na smeru Content & SEO Manager, steći ćete prestižne međunarodne diplome i sertifikate koji vam pružaju neizmerne mogućnosti pri zapošljavanju:

CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding)

Chartered Institute of Marketing (CIM) je prestižna institucija osnovana u Velikoj Britaniji, koja preko 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga i danas ima vodeću ulogu u stručnoj edukaciji i sertifikaciji marketinških stručnjaka.

Po završetku programa Content & SEO Manager Manager imate mogućnost da steknete prestižnu diplomu kao potvrdu vašeg znanja: CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding). Ova diploma je namenjena stručnjacima koji su zaduženi za brending i koji žele da budu što efikasniji na svojim projektima i cenjeniji u svom poslu. Diploma predstavlja potvrdu vašeg razumevanja prirode marketinga i upravljanja kampanjama u različitim medijima.

slika1

CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing

Osnivač InternetAcademy, kompanija LINK group, jedan je od prestižnih CIM akreditacionih centara, preko kojeg možete doći do najcenjenijih međunarodnih sertifikata iz oblasti marketinga.

Kao polaznici programa Content & SEO Manager Manager stičete pravo da polažete međunarodni ispit za CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing, sertifikat koji garantuje veću zaradu, kredibilitet kod poslodavaca i najefikasniji spoj teorije i prakse u ovoj oblasti. Ovaj sertifikat namenjen je osobama koje žele da započnu i grade karijeru u marketingu, ali i profesionalcima koji već rade u ovo oblasti, ali žele da pokrenu svoju karijeru i ubrzaju svoj uspeh.

slika2

IQN Diploma in Marketing

Kao Registered Training Centre za IQN qualifications, InternetAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti elektronskog poslovanja i IT-ja.

IQN Diploma in Marketing je priznanje koje garantuje da ste upoznati sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog marketinga. Reč je o naprednim veštinama u oblastima informacionih i internet tehnologija, informacionih tehnologija u poslovanju, planiranja i upravljanja projektima u IT-u. International Qualifications Network sertifikati su priznati u više od 160 zemalja sveta.

slika3

Google AdWords

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, InternetAcademy ima ekskluzivno pravo da organizuje Google Academy obuke za sticanje zvaničnih Google sertifikata.

U okviru školovanja na programu Content & SEO Manager Manager možete da se pripremite za polaganje ispita za sticanje Google AdWords sertifikata: AdWords Fundamentals, Search Advertising, Display Advertising i Video Advertising. Ova sertifikacija vam omogućava da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

slika4

Google Analytics

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanje i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik InternetAcademy, kroz Google Academy obuke možete potpuno besplatno da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Tokom školovanja na programu Content & SEO Manager Manager moći ćete da steknete Google Analytics sertifikat koji će predstavljati dokaz vaše ekspertize za digitalnu analitiku i najnovije Google platforme.

slika5

InternetAcademy Certified Content & SEO Manager manager sertifikat

Nakon uspešno završenog školovanja na InternetAcademy dobićete InternetAcademy Certified Content & SEO Manager manager sertifikat, vrednu potvrdu stečenih znanja i veština.

Ovaj sertifikat neće biti samo još jedan neupotrebljiv papir već prepoznatljiva i cenjena potvrda da posedujete vredne veštine za moderno doba i dokaz svih znanja koja ste preuzeli tokom školovanja. Ujedno, to će biti i odlična kvalifikacija za potencijalne poslodavce, koja će im ukazati na sve što umete da radite.

Nisu vam potrebne godine, već meseci! Za manje od godinu
dana zaposlićete se kao SEO & Content stručnjak

Čekaju vas neograničene poslovne mogućnosti i odlična zarada! Sa željom da svakom polazniku pružimo punu pažnju i savršeno iskustvo školovanja, ograničili smo kapacitete. Iskoristite svoju šansu i upišite se na vreme, po sniženoj ceni.

Pošaljite Vašu prijavu ili nas
kontaktirajte putem telefona
+381 (11) 4011 256, radnim danima
od 09 do 20 časova.

UPIŠI SE SAD! OSIGURAJ MESTO, ALI I SVOJU PROFESIONALNU BUDUĆNOST!

Digital Media Manager Za prijave do
30. aprila 2019.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1188 2000 110 81
Tradicionalno
školovanje
1232 2000 123 91

*Iznos školarine za prijavljene do 30. aprila 2019. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 30.4.

Privilegiju da učiš direktno od najuglednijih internet stručnjaka, imaćeš samo ako budeš među najbržima.
Upis je u toku, zato, požuri i prijavi se odmah!