AKCIJA JE ZAVRŠENA, ALI I DALJE MOŽETE DA POŠALJETE SVOJU PRIJAVU!

Ukoliko nakon obrade pristiglih prijava ostane slobodnih mesta na smeru za koji ste zainteresovani, vaša prijava biće aktivirana i moći ćete da iskoristite sve pogodnosti ove akcije.

PRIJAVI SE »

Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na InternetAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i postanete stručnjak za više oblasti. Razmislite, ali brzo. Sada je najbolje vreme da upišete InternetAcademy.

Ne možete da se odlučite:
SEO stručnjak ili Online PR?
Zašto ne oba?


Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio, naročito kada je reč o oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja.

Iskombinujte smerove Digital Marketing Planner i Web Project Manager & Data Analyst, Content & SEO i Online Sales & E-business Development, povežite oblast elektronske prodaje i analize podataka, online PR-a i menadžmenta web projekata ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.Za Vašu uštedu do 3.250 evra.

BlackFriday 1 + 1 Regularna cena
za 2 programa
BlackFriday cena
za 2 programa
12 rata
Online školovanje 1799 158
Tradicionalno školovanje 1849 162POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU


Polaznici InternetAcademy često tokom školovanja razmišljaju o upisu još jednog programa, kako bi nastavili usavršavanje u nekoj od srodnih oblasti. Kada stečeno znanje upotpune novim veštinama, u mogućnosti su da još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Polaznici iz celog sveta


Šta sve dobijate školovanjem na INTERNETACADEMY?


Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri
Ono što školovanje na InternetAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru u online poslovanju i digitalnom marketingu.

Center for Career Development

Centar za razvoj karijere (CCD) pomaže vam da donosete najbolje odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju posebne programe, savetovanja na temu razvoja karijere, kao i podršku u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Personal Development Program

PDP omogućava sticanje soft skills veština (motivacija, samopouzdanje, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih budućim poslodavcima.

LINK Apprentice Program

Učestvovanjem u jedinstvenom LINK Apprentice Programu pruža vam se mogućnost da steknete neophodno radno iskustvo i praktična znanja kroz tromesečni rad u realnim uslovima internacionalne kompanije LINKgroup, osnivaču InternetAcademy.

LINK Business Incubator

Ako imate dobru ideju za projekat i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, možete da postanete deo LINK Business Incubatora. Obezbedićemo vam potrebne resurse, prostor za rad, znanja i savete pomoću kojih ćete pokrenuti biznis.

LINKeduTV

Polaznici InternetAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG

Na InternetAcademy, pored kompletne obuke za sticanje veština za uspešno poslovanje na internetu, dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

InternetAcademy Android i iOS aplikacija

Uz pomoć besplatne InternetAcademy aplikacije možete da pratite predavanja uživo, pristupate online kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i komunicirate sa predavačima preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Dodatak InternetAcademy sertifikatu

Uz sertifikat InternetAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na InternetAcademy. Sa ovim dokumentom, potencijalni poslodavci odmah će moći da vide u čemu ste najbolji i koje sve zadatke mogu da vam povere.
BESPLATNO USAVRŠAVANJE
DO KRAJA ŽIVOTA


Znanja koja steknete na InternetAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školujete najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblastima online poslovanja. Zato smo stvorili program koji vam omogućava da i nakon školovanja nastavite sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija tehnologija za koje ste slušali nastavu pojavi u programu InternetAcademy, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možete iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćete imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući InternetAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na InternetAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na InternetAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u najtraženijim online oblastima – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik InternetAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike InternetAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa InternetAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

InternetAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smjera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na InternetAcademy je idealna za one koji žele da steknu više veština iz oblasti online poslovanja i u potpunosti ovladaju internet marketingom. Polaznik programa Digital Marketing Planner & Account Manager višestruko će uvećati svoje kompetencije ako ovlada i znanjima sa smera Online Sales & E-business Development Manager. Takođe, kombinacija znanja i veština koje se stiču na smerovima Content & SEO Manager i Web Project Manager & Data Analyst potpuna je garancija da ćete biti spremni da sasvim samostalno svaku ideju pretvorite u perspektivan biznis projekat. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa InternetAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na InternetAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o InternetAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na InternetAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@internet-academy.com ili na brojeve telefona +381 (0)11/40-11-256, +381 (0)21/31-00-020, +387 (0)33/788-525, +387 (0)51/303-520.