Posetili ste stranicu o InternetAcademy akciji koja više nije aktuelna.

Upisni rok je i dalje u toku, ali je broj mesta ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji vas zanima,
prijavite se na vreme i iskoristite aktuelne pogodnosti za upis.

Saznajte više o upisu po sniženim cenama »

Ova akcija nije za one koji ne veruju u sebe.
Samo za ambiciozne koji žele da ostvare uspeh i postanu najbolji.

ISKORISTITE PRILIKU
KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT

Cyber Monday

27. NOVEMBAR

2u1


Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na InternetAcademy dok traje Cyber Monday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru
i postanete stručnjak za više oblasti.

Razmislite, ali brzo.
Sada je najbolje vreme da upišete InternetAcademy.NAPRAVITE SVOJU IDEALNU KOMBINACIJU

Ne možete da se odlučite: SEO stručnjak ili Online PR?
Zašto ne oba?

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio, naročito kada je reč o oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja.

Iskombinujte smerove Digital Marketing Planner i Web Project Manager & Data Analyst, Content & SEO i Online Sales & E-business Development, povežite oblast elektronske prodaje i analize podataka, online PR-a i menadžmenta web projekata ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.


Za Vašu uštedu preko 2.300 evra.

Cyber Monday 1 + 1 Regularna cena
za 2 programa
Cyber Monday cena
za 2 programa
12 rata
Online školovanje 1620 150
Tradicionalno školovanje 1755 163

POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU

Polaznici InternetAcademy često tokom školovanja razmišljaju o upisu još jednog programa, kako bi nastavili usavršavanje u nekoj od srodnih oblasti. Kada stečeno znanje upotpune novim veštinama, u mogućnosti su da još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Sanin Sušić, Sarajevo

Akademija je usmjerila život u pozitivnom pravcu. Zahvaljujući izuzetno funkcionalnoj DL platformi i dobrim predavačima, nisam imao nikakvih problema u radu. Podrška preko chat-a je bila dostupna u svim terminima, kad god mi je to bilo potrebno.

Tijana Kazimirović

Na akademiju sam došla radi sticanja neophodnih znanja za moju struku. Pruženo mi je i više nego što sam očekivala, budući da sam ostvarila saradnju sa pojedinim klijentima već u toku pohađanja nastave.

Vanja Mikulec, Beograd

Programi su savremeni, prate svetske trendove, a predavači se trude da sve to prenesu na najbolji način. U okviru pojedinih predmeta radio sam seminarske radove i učestvovao u projektima koji su postali moje reference i najbolja potvrda dobijenog znanja.

Dejan Marjanović, Sarajevo

I nakon završetka edukacije imam podršku Akademije, dostupnost literature i dodatne treninge poput nedavno održane Google obuke. Ovo je budućnost, moramo se prilagoditi vremenu u kojem živimo.

Ivan Janković, Kruševac

Opšti utisak o akademiji je odličan. Stekao sam veliko znanje koje su mi prenosili odlični predavači. Jako sam zadovoljan praktičnim radom.

Mirko Lizdek, Sarajevo

Kao vlasnik marketing agencije, moja poslovna preokupacija je osmišljavanje i realizacija marketing kampanja za različite proizvode i usluge. Osnovni razlog mog pohađanja akademije je nastojanje da se upoznam sa alatima i mogućnostima koje se pružaju na internetu, mediju marketinške budućnosti.

Andrea Obradović, Beograd

Predavači su bili fenomenalni! Znaju su da prenesu svoje znanje i da nas nauče svemu što nam je potrebno i da nas pripreme za ono što nas čeka u poslu. Mogli smo da im se obratimo za pomoć u bilo kom trenutku i uvek su bili tu za nas.

Sanel Hodžić

Obrazovanje je dovelo do toga da se upoznam sa mnogim drugim zanimljivim ljudima sa kojima sam razmjenjivao informacije i naučio sam veoma mnogo u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Nikola Cvijanović

Akademiju sam pohađao uporedo sa fakultetom, tako da mi se sviđa i to što je dostupno svim ljudima sa različitim profilima i ciljevima. Veoma je dinamično i postoji dobra saradnja sa polaznicima.

Đuro Bulajić, Bačka Palanka

Svoj uspeh na akademiji ne vrednujem samo znanjem koje sam stekao, već i ljudima koje sam upoznao, svim novim kontaktima, a pogotovo novim idejema.


InternetAcademy polaznici iz celog sveta
ŠTA JOŠ DOBIJATE?

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na InternetAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru u online poslovanju i digitalnom marketingu.Ono što školovanje na InternetAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru u online poslovanju i digitalnom marketingu.

Center for Career Development

Centar za razvoj karijere (CCD) pomaže vam da donosete najbolje odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju posebne programe, savetovanja na temu razvoja karijere, kao i podršku u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Personal Development Program

PDP omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih budućim poslodavcima.

LINK Apprentice Program

Učestvovanjem u jedinstvenom LINK Apprentice Programu pruža vam se mogućnost da steknete neophodno radno iskustvo i praktična znanja kroz tromesečni rad u realnim uslovima internacionalne kompanije LINK group, osnivaču InternetAcademy.

LINK Business Incubator

Ako imate dobru ideju za projekat i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, možete da postanete deo LINK Business Incubatora. Obezbedićemo vam potrebne resurse, prostor za rad, znanja i savete pomoću kojih ćete pokrenuti biznis.

LINKeduTV

Polaznici InternetAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

Google Academy

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, imate mogućnost da besplatno učestvujete na Google Academy treninzima za digitalno oglašavanje i analitiku i tako steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.

InternetAcademy Android aplikacija

Uz pomoć besplatne InternetAcademy aplikacije možete da pratite predavanja uživo, pristupate online kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i komunicirate sa predavačima preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Dodatak InternetAcademy sertifikatu

Uz sertifikat InternetAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na InternetAcademy. Sa ovim dokumentom, potencijalni poslodavci odmah će moći da vide u čemu ste najbolji i koje sve zadatke mogu da vam povere.
Najčešće postavljana pitanja


Šta je Cyber Monday?

Cyber Monday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući InternetAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Cyber Monday akcije?

Dobićete 2 programa na InternetAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program 27. novembra, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na InternetAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u najtraženijim online poslovnim oblastima – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik InternetAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Cyber Monday?

Da, Cyber Monday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike InternetAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Cyber Monday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa InternetAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

InternetAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Cyber Monday akcija na InternetAcademy je idealna za one koji žele da steknu više veština iz oblasti online poslovanja i u potpunosti ovladaju internet marketingom. Polaznik programa Digital Media Manager višestruko će uvećati svoje kompetencije ako ovlada i znanjima sa smera Online Sales & E-business Development. Takođe, kombinacija znanja i veština koje se stiču na smerovima Content & SEO i Web Project Manager & Data Analyst potpuna je garancija da ćete biti spremni da sasvim samostalno svaku ideju pretvorite u perspektivan biznis projekat. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa InternetAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom od 10%. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko 2Checkout ili PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na InternetAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o InternetAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na InternetAcademy i Cyber Monday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@internet-academy.com ili na brojeve telefona +381 (11) 7856 156, +381 (21) 31 000 20, +387 (33) 788 525, +387 (51) 303 520.