Naslovna jesenji rok

Bolje od drugih

Na ITAcademy sve je organizovano tako da korisnicima bude lakše, lepše i zanimljivije. Nastavni program, način i uslovi rada prilagođeni su potrebama i stilu života mladih, modernih, mobilnih i dobro informisanih ljudi.

 

Predavanja su savremena, multimedijalna i interaktivna, uključuju kreativne radionice, case studies, role play vežbe. Održavaju se u dobro opremljenim, klimatizovanim učionicama što obezbeđuje potrebnu ugodnost pri radu. Na času negujemo atmosferu timskog rada, otvorenosti i saradnje, podstičemo diskusiju, kreativnost i nesputano razmišljanje.


Da bi postigli maksimalne rezultate u učenju, koristimo sve mogućnosti savremene tehnologije: računare i softvere za učenje i testiranje, Video Bim i Power Point prezentacije, bele table i dr. 

Redovno sprovodimo analize kvaliteta, prilagođavamo se potrebama korisnika, usvajamo realne predloge i kritike, a sve to da bismo poboljšali uslove rada. Mi ostajemo u kontaktu sa našim korinsicima i pošto završe ITAcademy, s ciljem da im pomognemo u razvoju karijere kroz saradnju i konsalting.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde