Promenite život u 2017.

CAM Diploma in Digital Marketing

Za potvrđene stručnjake internet oglašavanja

 

CAM Diploma in Digital Marketing, jedna od kvalifikacija Chartered Institute of Marketing (CIM), oslikava suštinu svih znanja koja ćete steći na InternetAcademy i predstavlja još jednu, zvaničnu potvrdu kvaliteta obrazovanja koje ste ovde stekli. Kompanija LINK group, osnivač InternetAcademy, akreditovana je od Chartered Institute of Marketing i zbog toga po završetku svakog od četiri programa na InternetAcademy možete polagati za sticanje ove prestižne diplome.

 

CAM Diploma in Digital Marketing kvalifikacije obezbediće vam suštinsko znanje i veštine koji su vam potrebni da planirate, primenite i upravljate efektnim digitalnim marketinškim kampanjama, kao i da značajno doprinesete operatinim marketinškim planovima u širem kontekstu.

Zašto je ova diploma važna?

Kažu, ako vas danas nema na internetu, kao i da ne postojite. Svaka pažljivo osmišljena marketinška kampanja mora da obuhvata i online oglašavanje i promociju. Zbog toga je uloga stručnjaka za digitalni marketing sve značajnija, a naročito su cenjeni potvrđeni stručnjaci sa vrednom i priznatom diplomom, kakva je CAM Diploma in Digital Marketing.

Digitalni marketing je poslednjih godina evoluirao od perifernog elementa marketinga na nivou organizacije do najvažnijeg elementa za komunikaciju i građenje kvalitetnog odnosa sa potrošačima na dinamičnom tržištu.

Ove kvalifikacije iz oblasti digitalnog marketinga obučiće vas da uspešno odgovorite na sve zahteve ovakvog tržišta i da postignete najviše što možete iz novih poslovnih prilika koje ono nudi.

Kome je namenjena CAM Diploma in Digital Marketing?

Kvalifikacije CAM Diploma in Digital Marketing posebno su osmišljene za osobe koje već posluju u sferi marketinga ili koje žele da uđu u ovu moćnu industriju, te zbog toga žele da steknu što više specijalizovanog znanja o digitalnom marketingu i veština koje mogu da primene u praksi.

Ova diploma je idealna za osobe koje razvijaju i implementiraju marketinške planove ili koje rade u timovima za internet marketing. Sa ovim kvalifikacijama usvajate fundamentalna znanja za planiranje digitalnih kampanja. Bez obzira na to koja je vaša pozicija u kompaniji, prednosti koje ćete steći usvajanjem naprednjih znanja iz online marketinga i sticanjem CAM Diploma in Digital Marketing su mnogobrojne.

Šta ćete naučiti i kakve prednosti će vam to doneti?

  • Saznaćete zašto se „diže tolika prašina” oko digitalnog marketinga i zbog čega su stručnjaci iz ove ovlasti toliko traženi i plaćeni. Još bolje, postaćete jedan od njih.
  • Naučićete šta su to ljučne reči i kako da ih primenite za bolju vidljivost u online svetu.
  • Otkrićete i savladati najnovije trendove u ooj grani marketinga, i moći ćete da ih primenjujete u svakodnevnom radu.
  • Naučićete da primenjujete SEO (Search Engine Optimisation) optimizaciju.
  • Znaćete da kreirate uspešne PPC (Pay Per Click) kampanje.
  • Savladaćete različite vrste internet oglašavanja, e-mail marketinga, viralnog marketinga, online PR-a, affiliate marketinga i promocija kroz društvene medije. I uspešno ćete ih primenjivati u praksi.

Saznajte više o CAM Diploma in Digital Marketing diplomama >>

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde