Promenite život u 2017.

Centar za razvoj programera

Mnogim zemljama širom sveta nedostaje veliki broj softverskih stručnjaka i programera koji mogu odmah uzeti učešca u zahtevnim softverskim projektima.

Praznina koja nastaje, između potreba poslodavaca i mogućnosti mladih IT stručnjaka, izazvana je nemogućnošću početnika da tokom školovanja rade u realnim tržišnim uslovima. Njima je potrebno iskustvo i obuka u snalaženju u IT poslovnom okruženju. Nije u pitanju samo izgradnja kompetencija na poznavanju IT tehnologija i najnovijih verzija alata, već poznavanje internih elemenata softverskih rešenja i poslovnih procesa.

Paradoks je u tome što mladi IT stručnjaci bez ovog iskustva ne mogu da se zaposle, a to iskustvo im jedino može pružiti rad u kompanijama.

Poslodavci, bez obzira na velike potrebe za kadrom, nerado rizikuju finansijska sredstva i resurse za ulaganje u kadrove i njihovu izgradnju. Poslodavci traže "gotov" kadar koji će po veoma kratkom roku po ulasku u kompaniju davati vrhunske rezultate.

A činjenica je da je se potrebno iskustvo za dobijanje kvalitetnih i dobro plaćeih poslova u softverskoj industriji može izgraditi samo uz odgovarajuce školovanje, i neophodne vežbe i praktičan rad.

LINKgroup i ITAcademy teže da budu veza između efikasnog školovanja i kvalitetne prakse, i da budućim IT stručnjacima pruže potrebno iskustvo i obuku.

Iz tih razloga je i osnovan Centar za razvoj karijere.

Njegova misija je da mladim ljudima, koji imaju znanja iz oblasti programiranja, ali nisu imali prilike da učestvuju u velikom broju softverskih projekata, pomognemo da se izgrade i postanu iskusni i uspešni programeri.

Na ovaj način, pomažemo im da lakše pronađu zaposlenje i, u veoma kratkom roku, put za svoju uspešnu karijeru.

Centar će u svakom kandidatu tražiti i novog vrhunskog stručnjaka kojeg će zaposliti za sopstvene potrebe.

Centar za razvoj programera pruža mogućnost da se potpuno besplatno:

  • usavršite u radu na najnovijim programerskim alatima i platformama
  • obučite za rad u timu
  • uključite u realne softverske projekte
  • steknete neophodno iskustvo
  • zaposlite ako pokažete zadovoljavajuce rezultate
Konkurišite za praksu u Centru za razvoj programera

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde