Naslovna

CompTIA A+ sertifikacija

CompTIA A+ sertifikacija potvrđuje posedovanje najnovijih znanja potrebnih za PC tehničare (u hardverskom smislu). To je internacionalni, brend neutralni sertifikat priznat od strane najvećih hardver i softver proizvođača, distributera i prodavaca. CompTIA A+ sertifikat potvrđuje sposobnost sertifikovanog IT tehničara da obavlja operacije kao što su instalacija, konfiguracija, preventivno održavanje i bazično umrežavanje modernih PC računara. Ispit za dobijanje ovog sertifikata takođe pokriva domene kao što su bezbednost, sigurnost, komunikacija i profesionalizam.

CompTIA A+ osigurava da pravi ljudi imaju prave veštine. Dok su mnoge osnovne veštine univerzalne, postoje dodatna znanja i veštine potrebne da se podrže procesi modernog poslovanja i sa CompTIA A+ sertifikacijom dobijate i njih.

CopmTIA A+ sertifikacija


Steknite CompTIA A+ sertifikat na Administration Department-u

Na ITAcademy Administration Department-u polaznici se pored prestižnih Microsoft Windows Server 2008 sertifikata osposobljavaju i za polaganje najprestižnijeg svetskog sertifikata iz oblasti PC hardware-a i servisiranja. Nakon završetka školovanja polaznici ITAcademy mogu polagati za dobijanje CompTIA A+ kompetencija. Polaganje se vrši u prostorijama ITAcademy u sklopu Prometric i VUE test centara.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde