baner

Digital Marketing Professional Program: Za uspešnu karijeru u digitalnom marketingu

Otkrijte sve tajne digitalnog marketinga, usvojite veštine koje će vas izdvojiti od drugih i pripremite se za zvanični, međunarodno priznati DIMAQ sertifikat koji predstavlja garanciju vaše vrhunske stručnosti.

Na Digital Marketing Professional Programu detaljno ćete istražiti sve što podrazumeva digitalni marketing kao i tehnike i alate koje koriste uspešni profesionalci u ovoj oblasti.

Tokom mesec dana intenzivne edukacije saznaćete kako se definiše celokupan nastup na internetu, koji faktori utiču na uspešnost kampanje, kako da pravilno isplanirate digitalnu strategiju, organizujete različite aspekte kampanje i uspešno ih realizujete. Istražićete teme kao što su search engine marketing, video oglašavanje, društvene mreže i content marketing, programmatic/RTB, mobilni i email marketing, e-commerce i internet analitika.

Nakon završetka kursa, ovladaćete konkretnim znanjima iz digitalnog marketinga s kojim ćete moći da kreirate efektna rešenja za svoj brend, agenciju ili kompaniju za koju radite.

Prijavite se ovde »

 

DIMAQ sertifikat izvojiće vas kao vrhunskog stručnjaka

Školovanje na InternetAcademy osim savremenih znanja i veština iz oblasti digitalnog marketinga, pruža vam mogućnost da steknete i zvanični DIMAQ sertifikat – zvanje koje će vam obezbediti visoku konkurentnost na tržištu rada.

DIMAQ sertifikatDIMAQ (Digital Marketing Qualification) je međunarodno priznat program standardizacije i sertifikacije stručnosti u oblasti digitalnog marketinga. Program je odobren od strane vodeće asocijacije u oblasti digitalnog marketinga - IAB Europe.

DIMAQ sertifikat dokazuje da posedujete nivo znanja i kompetencija koji se na tržištu zahteva od stručnjaka za digitalni marketing. Na nivou Evrope služi kao instrument za poređenje i evaluaciju navedenih znanja i kompetentnosti, a od sada je dostupan i u Srbiji.

Posedovanje ovog sertifikata smatra se prestižnom kompetencijom u svetu digitalnog marketinga, a cena polaganja za ovaj sertifikat iznosi 120€. Međutim, polaznici Digital Marketing Professional programa imaju obezbeđeno besplatno prvo polaganje testa za DIMAQ sertifikat.

 

KOME JE NAMENJEN PROGRAM?

 • Početnicima i svima koji žele da uđu u industriju digitalnog marketinga
 • Zaposlenima u industriji marketinga i prodaje koji žele da usavrše svoja znanja
 • Zaposlenima u kompanijama koje se oglašavaju, a koji sarađuju sa marketing agencijama
 • Zaposlenima u medijima koje interesuje kako funkcioniše digitalni svet advertajzinga

ŠTA DOBIJATE NA PROGRAMU?

 • Praktična znanja za konkretne radne pozicije, nakon samo mesec dana intenzivne obuke
 • Znanja i konkretne savete od iskusnih stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga
 • Pristup najsavremenijoj online platformi za učenje na daljinu
 • Priliku da steknete sertifikat priznat na međunarodnom nivou

 

 

Učite od najiskusnijih: Vaši predavači su sertifikovani DIMAQ treneri

Predavači na programu Digital Marketing Professional su iskusni stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, poznati u stručnoj javnosti po uspešnim karijerama.

Kao sertifikovani DIMAQ treneri oni će vam preneti najsavremenija znanja iz sveta digitala i kroz praktičan i zanimljiv rad upoznati sa svim potrebnim temama, strategijama i alatima koju su vam neophodna za poslovni uspeh.

Rade Trickovic
Vladimir Arandjelovic
Igor Savic

 

Najbolje vreme da donesete odluku je upravo sada

Kako je digitalni marketing danas prisutan u svakom poslu, naši polaznici dolaze iz različitih poslovnih sfera, a raznolikost članova grupe na predavanjima sjajno utiče na dinamiku i produktivan odnos između predavača i polaznika.

Vi najbolje znate da li su vam potrebna nova znanja da biste bili konkurentni na tržištu, uvećali svoje prihode i unapredili karijeru. Ukoliko su to vaši ciljevi, izaberite Digital Marketing Professional i krenite ka njihovom ispunjenju.

 

Tradicionalno ili online: Za samo mesec dana do potrebnih veština

Sva znanja i veštine kao i priznate sertifikate koje možete dobiti školovanjem na InternetAcademy dostupni su vam bez obzira gde stanujete, da li ste zaposleni i da li vam odgovara da fizički prisustvujete predavanjima.

▸ Predavanja u najmodernije opremljenim prostorijama InternetAcademy

Svaki polaznik koji tradicionalno pohađa nastavu u učionici ima obezbeđen računar sa svim potrebnim softverima i alatima i prati predavanja tokom kojih su u upotrebi projektori, interaktivne table i drugi savremeni gedžeti za unapređenje učenja. Predavanja na Digital Marketing Professional Programu održavaju se u samom centru Beograda, u najmodernije opremljenim prostorijama na 3. spratu Beograđanke.

▸ Učenje putem najsavremenije Distance Learning platforme

Odabirom online načina pohađanja nastave dobijate pristup najsavremenijoj platformi za učenje preko interneta. Ona omogućava da nastavu pohađate od kuće, sa posla ili bilo kog drugog mesta. Putem DL platforme možete da pratite Live stream predavanja, prelazite gradivo, radite direktno s predavačima, baš kao da ste u učionici.

 

Kako da se prijavite za Digital Marketing Professional Program?

Prvi korak koji treba da napravite da biste podigli vašu karijere na viši nivo jeste da popunite i pošaljete prijavu dostupnu na ovom linku.

Drugi način jeste da nas kontaktirate putem telefona na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 09 do 20 časova.

Nakon prijave, pozvaće vas savetnik za upis koji će kroz razgovor sa vama spoznati vaše želje, interesovanja, talente i očekivanja od školovanja kako biste zajedno pronašli najbolji način edukacije za vas.

 

Broj polaznika je ograničen, a mesta se brzo popunjavaju.
Reaguj odmah i upiši se po najnižim cenama!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Zbog velikog interesovanja, preporučujemo da popunite vašu prijavu odmah.

Kada je reč o plaćanju, što se pre upišete cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme za učenje putem interneta.

Takođe, ukoliko se prijavite na vreme imaćete mogućnost i plaćanja na rate, s obzirom da je ovakav vid plaćanja moguć jedino do trenutka početka samog programa. U tabeli ispod pogledajte cene i uslove usavršavanja na Digital Marketing Professional programu.

Digital Marketing Professional
jednomesečni program

Za prijave do
30.9.2018.*
Za IAB članove i
LINK group polaznike**
Puna cena Rata*
Online školovanje 650 520 930 Na upit
Tradicionalno
školovanje
650 520 930 Na upit

*Sve cene su navedene u evrima sa uračunatim PDV-om. Mogućnost plaćanja na rate važi do početka programa. 

**Popust se odnosi na članove asocijacije IAB Serbia kao i polaznike ustanova koje su deo LINK group sistema edukacije: ITAcademy, BusinessAcademy, BusinessAcademy Professional, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Akademija lepih umetnosti i multimedija – ALUM, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija, OKschool, Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i LINK Academy.

 

Šta sadrži paket školovanja?

U cenu školovanja na Digital Marketing Professional programu edukacije uračunato je:

 • pun fond časova,
 • prisustvo predavanjima u prostorijama InternetAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a,
 • dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija,
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike,
 • besplatno prvo polaganje testa za DIMAQ sertifikat
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje Digital Marketing Qualification (DIMAQ) sertifikata
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa InternetAcademy,
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group,
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji InternetAcademy;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • doživotno besplatne usluge Centra za razvoj karijere

Prijavite se za Digital Marketing Professional Program
Prijavite se odmah!