Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Digital Marketing Professional

Istraži uzbudljivi svet digitalnog marketinga uz pomoć onih koji su u ovoj oblasti izgradili uspešne i profitabilne karijere

Trend ulaganja u digitalni marketing već uveliko vlada u svim oblastima poslovanja na globalnom nivou. Komunikacija sa klijentima i digitalni identitet postali su ključni za profitabilno poslovanje, pa kompanije neprekidno ulažu u kadrove koji su eksperti za ove oblasti. Imajući ovo u vidu, pravo je vreme da se i sami priključite savremenim tokovima i spoznate sve aspekte digitalnog marketinga.

Uz napredni program Digital Marketing Professional za manje od mesec dana intenzivne obuke usavršićete veštine kreiranja digitalnih strategija, internet oglašavanja, upravljanja društvenim mrežama i drugih kanala online komunikacije.

Digital Marketing Professional program

Kroz jedinstveni Digital Marketing Professional program upoznaćete digitalni svet „iza kulisa” i dobiti mogućnost da steknete zvanični DIMAQ sertifikat koji je priznat na međunarodnom nivou. Iskoristite trenutak i investirajte u usavršavanje u oblasti digitalnog marketinga. 

SPOJ LIDERA U OBRAZOVANJU - RECEPT ZA USPEH U DIGITALNOM MARKETINGU

iab edukacija za digitalni marketingDigital Marketing Professional je intenzivni program edukacije kreiran od strane lidera u oblasti edukacije za digitalni marketing - Interactive Advertising Bureau Serbia (IAB Serbia), udruženja koje već godinama aktivno podržava i doprinosi rastu razvoju tržišta digitalnog marketinga kod nas, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe, i InternetAcademy koja je deo internacionalne mreže edukativnih ustanova kompanije LINKgroup, koja se sa velikim uspehom bavi edukacijom i sertifikacijom stručnjaka iz različitih oblasti online poslovanja.

Zahvaljujući saradnji stručnjaka za edukaciju u oblasti digitalnog marketinga, program Digital Marketing Professional fokusiran je isključivo na znanja koja su vam stvarno potrebna i koja ćete moći da iskoristite u konkretnim poslovnim izazovima. Usredsredite se na suštinu i usvojite praktične veštine, bez trošenja dragocenog vremena na nepotrebno gradivo.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM?

  • Početnicima i svima koji žele da uđu u industriju digitalnog marketinga
  • Zaposlenima u industriji marketinga i prodaje
  • Zaposlenima u kompanijama koje se oglašavaju, a koji sarađuju sa marketing agencijama
  • Zaposlenima u medijima

 

ŠTA DOBIJATE NA PROGRAMU?

  • Praktična znanja za konkretne radne pozicije
  • Interaktivan koncept predavanja, bez nepotrebne teorije
  • Znanja i konkretne savete od iskusnih stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga
  • Pristup najsavremenijoj online platformi za učenje na daljinu
  • Sertifikat priznat na međunarodnom nivou

DIMAQ SERTIFIKAT ZA VAŠU KONKURENTNOST NA TRŽIŠTU

Edukacija na Digital Marketing Professional programu pruža vam mogućnost da steknete i zvanični DIMAQ sertifikat.

Digital Marketing Qualification

DIMAQ (Digital Marketing Qualification) je međunarodno priznat program standardizacije i sertifikacije stručnosti u oblasti digitalnog marketinga. Ovaj program je odobren od strane IAB Europe i on propisuje nivo znanja i kompetentnosti koji se zahtevaju od stučnjaka za digitalni marketing.

Na nivou Evrope DIMAQ služi kao instrument za poređenje i evaluaciju navedenih znanja i kompetentnosti, a od sada je dostupan i u Srbiji. Metodologija programa je razvijena od strane eksperata IAB Poland, a Srbija je jedna od prvih zemalja u Evropi koja uvodi DIMAQ kao merilo nivoa stručnosti pojedinaca.

 

Preuzmite DIMAQ program nastave

 

DIGITAL MARKETING ZNANJA VAM PRENOSE STRUČNJACI IZ PRAKSE

Edukaciju na IAB InternetAcademy izvode sertifikovani DIMAQ treneri, koji su istaknuti domaći eksperti u oblasti digitalnog marketinga i oglašavanja. Među njima su:


Predavač Igor Savic
Predavač Vladimir Arandjelovic

Kroz interaktivna i kreativna predavanja, oni će vam preneti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje i pomoći da steknete potrebne veštine za sticanje DIMAQ sertifikata i efikasno obavljanje posla.

NAJSAVREMENIJI PROGRAM ZA BUDUĆE EKSPERTE

OBLASTI KOJE PROGRAM OBUHVATA
Digitalni marketing – osnove Display Advertising
Strategija i planiranje Search Engine Marketing
Video oglašavanje Društvene mreže i Content marketing
Programmatic/RTB Mobilni marketing
Email marketing E-commerce
Internet analitika i UX Zakoni na internetu

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde