Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Dobrodošli na bilten

Potvrdili ste Vašu prijavu na bilten "Tehnologijom do visoke zarade".

Cilj ITAcademy biltena je jednostavan: da sa Vama podelimo pouzdane načine uspešnog vođenja IT karijere, slabo poznate tehnike i informacije u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom i IT menadžmentom. Nadamo se da će Vam biti korisno.

Isto tako, slaćemo Vam vesti sa ITAcademy o upisnim rokovima, preostalim slobodnim mestima, uslovima za prijem i drugim informacijama koje Vas mogu interesovati ako želite da se školujete za stručna IT i dizajn zvanja.

3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT i dizajn industriji

Da li ste preuzeli izveštaj koji opisuje kako da dođete do jake profesionalne pozicije i zarade? Ako niste, preuzmite ga ovde:

IZVEŠTAJ: 3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT ili dizajn industriji
(da preuzmete, kliknite levim klikom i izaberite opciju Save as...)


Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koje možete dobro naplatiti?

ITAcademy je ovlašćena od zvaničnog Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate. Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo visoko profitabilnu IT karijeru.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama su četiri glavna odseka, podeljenih u osam odeljenja.

Programiranje
Preuzećete napredne veštine programiranja. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja software-a. Posle prvog semestra birate specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Dizajn & multimedija
Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera. Zvaničnog eksperta za štampu, internet, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju Vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design & multimedia: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Administracija
Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: Predmeti, veštine, način obuke »


IT menadžment
Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT menadžment se piše Vašim imenom.
Odsek IT Management: Predmeti, veštine, način obuke »


Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštinu za vođenje projekata u bilo kojoj od četiri glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je Vaša spremnost da zagrizete izazov.

Konkretno, osim zvanja koje Vam obezbeđuje Cambridge International A&AS Level Computing diplomu, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional,  MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno Vam je 17 ekspertskih zvanja.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde