Promenite život u 2017.

Dobrodošli na bilten Tehnologijom do visoke plate

Prijavili ste se na bilten ITAcademy "Tehnologijom do visoke plate." Poslali smo Vam kratak e-mail sa linkom za potvrdu prijave. Kada otvorite taj e-mail, kliknite na link za potvrdu i počećemo da Vam šaljemo korisna uputstva, izveštaje, pozive na besplatne seminare i predavanja, kao i vesti sa ITAcademy.

Cilj ITAcademy biltena je jednostavan: da sa Vama podelimo pouzdane načine uspešnog vođenja IT karijere, slabo poznate tehnike i informacije u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom i IT menadžmentom.

3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT i dizajn industriji

Da li imate naš izveštaj koji opisuje kako da naplatite svoje sadašnje ili buduće znanje? Ako nemate, možete ga preuzeti ovde. Mislimo da će Vam biti veoma koristan:

IZVEŠTAJ: 3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT ili dizajn industriji
(da preuzmete, kliknite levim klikom i izaberite opciju Save as...)


Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koje možete dobro naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama su četiri glavna odseka, podeljenih u osam odeljenja.

Programiranje
Preuzećete napredne veštine programiranja. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja software-a. Posle prvog semestra birate specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Dizajn & multimedija
Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera. Zvaničnog eksperta za štampu, internet, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju Vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design & multimedia: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Administracija
Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: Predmeti, veštine, način obuke »


IT poslovanje
Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT poslovanje se piše Vašim imenom.
Odsek IT Business: Predmeti, veštine, način obuke »

CAD - crtanje i projektovanje
Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.
Odsek CAD: Predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija
Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Mobile Development Department: Predmeti, veštine, način obuke »


Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštinu za vođenje projekata u bilo kojoj od četiri glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je Vaša spremnost da zagrizete izazov.

Konkretno, osim zvanja koje Vam obezbeđuje Cambridge International A&AS Level in Computing, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional,  MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno Vam je 17 ekspertskih zvanja.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde