Zarađuj u online svetu, uživaj u stvarnom!

E-Business

Opis kursa: Rasprostranjenost e-biznisa u mnogim sferama poslovanja i života zahteva od svake osobe danas da poznaje i razume kako elektronsko poslovanje funkcioniše. Šta je to elektronsko poslovanje i šta sve obuhvata ovaj pojam, na koje sve načine je moguće njegovo unapređenje kao i kako pratiti promene koje se konstantno implementiraju u online svetu saznaće oni koji budu pohađali kurs E-business. Na predavanjima o online biznisu, polaznici se upoznati i sa pojmovima online bankinga, elektronskog plaćanja, modelima elektronskog poslovanja (B2B, B2C, G2G...) kao i šta to podrazumeva pojam CRM, i kako se upravlja postojećim softverima kao što su SAP, Microsoft NAV i drugi, a koji se danas koriste širom sveta.

Cilj kursa: Polaznici ovog kursa steći će praktična znanja i veštine u oblasti online poslovanja, e-trgovine i e-uprave, saznaće na koje sve načine mogu da iskoriste prednosti e-biznisa kao i koje su to mane i opasnosti koje se mogu pojaviti prilikom elektronskog poslovanja i kako da ih uspešno zaobići.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde