Naslovna

ECDL sertifikat

Link group je akreditovani medjunarodni Test Centar i ovlašćen za izdavanje medjunarodno priznatih sertifikata International/European Driving Licence, koji je priznat od vlada preko 130 zemalja sveta.

 

Onaj ko poseduje ECDL/ICDL  sertifikat zapravo potvrdu da je savladao osnovna znanja iz oblasti IT i da kompletno koristi računar na svom poslu (www.ecdl.com)

 

European Computer driving Licence sertifikacija obuhvata sedam oblasti:

1.       Osnove informacionih tehnologija

2.       Upotreba računara i upotreba fajlova

3.       Rad sa tekstom

4.       Rad sa tabelama

5.       Baza podataka

6.       Prezentacija

7.       Informacije i komunikacija.

 

Priznat od strane mnogih Vlada, naučnih institucija i najvećih kompanija Evrope i sveta, ECDL/ICDL je postao vodeći formalni sistem za sertifikaciju, veoma tražen od strane učenika, studenata, radnika, poslodavaca i javnosti uopšte. Dostizanje ove kvalifikacije se sve više usvaja kao standard na osnovu koga poslodavci procenjuju sposobnost korišćenja računara trenutnog i potencijalnog osoblja, a na osnovu koga zaposleni mogu većati svoje šanse u karijeri.

 

Sa aspekta obrazovanja ECDL program, naročito u Evropi, procenjen je i odobren od strane mnogih Vlada kao okvirni program za razvoj informacione tehnologije u organizacijama i školama. ECDL program sertifikacije priznaje i Privredna komora Srbije.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok se završava!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde