Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Google sertifikati

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, InternetAcademy ima pravo da organizuje Google Academy obuke za sticanje zvaničnih Google AdWords i Google Analytics sertifikata.

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanja i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik InternetAcademy možete da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Google sertifikati InternetAcademy Analytics AdWords

U okviru InternetAcademy možete da se pripremite za polaganje sledećih ispita za sticanje Google AdWords i Analytics sertifikata:

1. AdWords Fundamentals ispit će vas upoznati sa osnovama Google AdWords-a i online oglašavanja. Tokom pripreme za sticanje Fundamentals sertifikata naučićete kako da upravljate nalogom i koji su najznačajniji aspekti online oglašavanja. Polaganje ovog ispita je veoma važno jer je on priprema za naredne ispite kojima stičete zvanični AdWords sertifikat. Da biste postali AdWords sertifikovani profesionalac, morate da položite AdWords Fundamentals ispit i jedan od dodatnih ispita: Search, Display ili Video Advertising.

2. Search Advertising ispit obuhvata napredne koncepte za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na mreži za pretragu, kao i upravljanje njima.

3. Display Advertising ispit za oglašavanje preko multimedijalnih oglasa obuhvata najbolje prakse za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na Mreži multimedijalnog oglašavanja.

4. Video Advertising je ispit koji će vas pripremiti za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja za video oglašavanje, kao i za upravljanje njima širom YouTube-a i weba.

5. Analytics ispit je osmišljen tako da proveri vaše poznavanje najbolje prakse digitalne analitike i platforme Google analitike. Polaganje ovog ispita je neophodno kako biste stekli Google Analytics sertifikat.

Šta omogućavaju Google sertifikati

Google AdWords i Google Analytics sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing. Ovi sertifikati su izuzetno cenjeni kod poslodavaca jer predstavljaju najbolji dokaz da uspešno vladate ovim veštinama.

Google sertifikati

Takođe, postaćete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde