Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

ICT for Managers

Opis kursa: Da bi iko mogao da radi na internetu, neophodno je da upozna tehnologiju i mogućnosti koje pruža. Kako funkcionišu određene tehnologije i kako ih možete primeniti u svrhe poslovanja i zašto je digitalna pismenost danas jedna od ključnih preduslova za rad i uspeh.

Cilj kursa: Polaznici kursa steći će korisna i praktična znanja i veštine iz oblasti primene informaciono-komunikacionih tehnologija u poslovnom okruženju, naučiti kako pravilno da naprave izbor tehnologija, upotrebe njihove funkcije i implementiraju unapređene verzije kako bi održali inovativnost u svom poslovanju.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: Online Sales & E-business Development ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurSocial Media, Online PR & Community ManagerPPC & Digital Channels ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerWeb Project Manager & Data Analyst i Content & SEO Manager.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde