Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Internet Technology for Managers

Opis kursa: Funkcionisanje e-poslovanja u savremenom okruženju zahteva određeni nivo poznavanja tehničkih svojstava tehnologija. Predavanja na ovom kursu su koncipirana tako da saznate sve o karakteristikama različitih softverskih rešenja koja su neophodna za vođenje svakog online biznisa.

Cilj kursa: Ovladavanje tehnikama vođenja online poslovanja, pravilan izbor i korišćenje različitih internet tehnologija i njihova modifikacija u skladu sa zahtevima posla. Kao polaznici ovog kursa steći ćete primenljiva znanja i veštine koja će vam pomoći da odgovorite na tehničke zahteve koje će pred vas staviti pokretanje i rukovođenje biznisa na internetu.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: Online Sales & E-business Development ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurSocial Media, Online PR & Community ManagerPPC & Digital Channels ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerWeb Project Manager & Data Analyst i Content & SEO Manager.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde