Naslovna jesenji rok

Introduction to OpenGL ES

Opis kursa:

U ovom kursu upoznaćete se sa osnovama 3D grafike u OpenGL ES-u, kako biste nakon završetka ovog kursa mogli da pravite igrice i bogate aplikacije za Android platformu. OpenGL ES predstavlja tehnologiju za programiranje grafike. Zasnovan je na OpenGL-u i popularan je kod većine mobilnih platformi, uključujući iOS, WebOS, Android, Symbian, i druge. Mi ćemo se u ovom kursu upoznati sa korišćenjem OpenGL ES-a sa Androidom.

Cilj kursa:

Na kraju ovog kursa bićete sposobni da napravite jednostavnije animacije i igrice za Android platformu. Cilj kursa je upoznavanje polaznika sa pravilima 3D-a kroz OpenGL biblioteku. Odnosno, njenu verziju specijalizovanu za mobilne uređaje i browsere OpenGL ES. Polaznik će saznati kako može da kreira i iscrta osnovne 2D i 3D oblike unutar aplikacije i kako da ih animira. Korisnik će takođe savladati različite vrste kontrole kreiranih objekata.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde