Introduction to Programming in C#

Opis kursa:

Kurs proučava sintaksu i metodologiju C# programa u okviru .NET framework okruženja. Takođe, obrađuje se objektni model .NET framework platforme, iskazan kroz jezik C#. Kurs se bazira na verziji 4.0 .NET framework okruženja.

Cilj kursa:

Cilj ovog kursa je upoznavanje sa osnovnim konceptima programiranja i jezika C#. Polaznici bez iskustva nakon odslušanog kursa imaće osnovne pojmove o Visual Studio okruženju, objektnom programiranju, .NET framework platformi i jeziku C#. Polaznici sa iskustvom u programiranju obogatiće svoje iskustvo jezikom C# kroz bogatu paletu njegovih ugrađenih mogućnosti, kao i mogućnosti sadržanih u .NET framework bibliotekama klasa. Polaznik će nakon odslušanog kursa imati jasnu sliku o mogućnostima .NET frameworka, biće u stanju da prevede i startuje C# aplikaciju kroz Visual Studio okruženje i mimo njega i razume sve sintaksne elemente jezika C#.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde