Promenite život u 2017.

IT Academy na Sajmu Karijera/08

IT Academy se predstavila na Sajmu Karijera/08- U organizaciji portala BoljiPosao.com, 12. i 13. novembra održan je Sajam Karijira/08, posvećen zapošljavanju. U Expo Centru 60 kompanija je predstavilo svoje poslovanje, a Sajam je posetilo 15 000 ljudi. Među ovim kompanijama bio je i LINK Group, i IT Academy kao njegov deo.

                                       

IT Academy i LINK Group su posetiocima Sajma predstavili mogućnosti za unapređenje karijere i brže i lakše nalaženje posla. Brojni posetioci štanda dobili su detaljne informacije o školovanju na IT Academy, kao i o mogućnostima koje im praktična i savremena znanja iz informacionih tehnologija pružaju pri traženju posla. Školovanje po naprednim programima za najnovije računarske tehnologije i mogućnosti dobijanja međunarodnih sertifikata, privuklo je sve one posetioce sajma koji razvoj svoje karijere pažljivo planiraju, shvatajući značaj kvalitetnog i permanentog obrazovanja, posebno kada su informacione tehnologije u pitanju.Posetiocima Sajma Karijera/08 IT Academy i LINK Group su predstavili i mogućnosti učenja i školovanja na daljinu, koje se sprovode korišćenjem napredne E-learning tehnologije, jedinstvene u Srbiji. Na ovaj način svi oni koji žele da rade i uče u isto vreme imaju priliku i da stiču nova znanja i istovremeno napreduju na poslu.

Posetioci našeg štanda su imali priliku i da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje veoma vredne nagrade, poput besplatnog školovanja na IT Academy.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde