Promenite život u 2017.

IT Business Department

Školovanjem na odseku za IT Business naučićete da rukovodite računarskim sektorom i vodite razvoj softverskih projekata, a bićete i osposobljeni za naprednu upotrebu računara u kreiranju profita za preduzeće. Informacione tehnolgije poslednjih godina menjaju sliku svih segmenata poslovanja.

Savladaćete mehanizme funkcionisanja informacionih tehnologija u preduzeću, menadžment, planiranje, organizovanje, liderstvo, kontrolu i strategije rada IT menadžera. Ukoliko želite da vodite izlazak vaše, ili kompanije u kojoj radite na globalno tržište putem Interneta ili da ubrzate Vaše poslovne procese, pojednostavite komunikaciju sa poslovnim partnerima ili centralizujete kontrolu poslovnih tokova, program za elektronsko poslovanje na ITAcademy je Vaš pravi izbor.

IT Management
Cilj programa je da steknete napredna znanja i veštine iz oblasti menadžmenta i poslovne organizacije kako biste bili vešti u organizovanju Vašeg radnog okruženja i time omogućili efektnije poslovanje preduzeća.
Školovanje podrazumeva rad na konkretnim poslovima upravljanja informacionim sistemima.
Plan i program IT Management Vam pruža znanja i veštine neopohodne svakom lideru u informacionim tehnologijama, ali i u ostalim sferama biznisa.
Na programu IT Managment upoznaćete naprednu metodologiju i strategije IT menadžmenta, menadžment prakse, organizaciju i rad timova, principe i metode upravljanja projektima i informacijama, marketing menadžment, tehnologiju marketing istraživanja, marketing miks, primenom marketinga na Internetu.
Savladaćete upravljanje ljudskim resursima u IT okruženju, steći znanje iz oblasti finansija i računovodstva, znaćete kako da upravljate i organizujete IT projekte.

E-Business & Internet Marketing
Na ovom programu upoznaćete suštinu i ovladati konceptom elektronskog poslovanja sa snažnim fokusom na praktičnu primenu stečenih znanja. Naučićete kako da osmislite i vodite izlazak kompanije na globalno tržište putem Interneta. Ovladaćete procesima i sistemima koji se koriste u elektronskom bankarstvu i otvoriti sebi put za zaposlenje u skoro svim kompanijama. Kroz predmete vezane za marketing naučićete osnovne principe tradicionalnog i online marketinga i znaćete da ih primenjujete.
Menadžer za elektronsko poslovanje spaja i pokreće raznorodne poslovne procese u kompaniji. Ovi ljudi nalaze se na ključnim pozicijama razvoja i usvajanja novih proizvoda i usluga. Oni su pokretač promena.
Program će Vas osposobiti da se čak samostalno upustite u preduzetničke vode koristeći novorazvijene veštine za pokretanje i vođenje biznisa uz pomoć alata i mogućnosti koje donose tehnologije i servisi elektronskog poslovanja.
Napredne veštine planiranja razvoja softvera za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM) će takođe biti obrađene u nekoliko celina tokom jednogodišnjeg programa.
Konačno, savladaćete veštine prodaje i komunikacije, koje su neophodne za uspešno bavljenje bilo kojom pozicijom u preduzeću.

 

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde