Naslovna jesenji rok

Kako kupiti kurs preko Interneta

LINK On-line kurseve možete kupiti na sledeće načine:

  • Preko Web prodavnice na e-learning portalu. Pre same kupovine, ukoliko ste novi korisnik, potrebno je da se registrujete. Sa dobijenim korisničkim imenom i lozinkom ćete u budućnosti moći pristupati besplatno prvoj lekciji svakog kursa. Kurseve koje želite da kupite ubacujete u Vašu online korpu. Sistem za izabrani kurs automatski kreira uplatnicu na osnovu koje se vrši plaćanje. Kupovinu je moguće vršiti direktno kada se nalazite u nekom kursu ili iz cenovnika-spiska svih kurseva. Plaćanje je u ovom trenutku raspoloživo jedino preko naloga za plaćanje (uplatnica/virman). U tom slučaju kurs aktiviramo u trenutku kad uplata bude primljena na naš račun.
  • Porudžbinom na faks, telefon ili adresu tako što ćete nas kontaktirati. U tom slučaju dostavljate nam podatke o korisnicima i broju i vrsti naručenih kurseva. Predračun ćemo vam poslati po prijemu podataka. Nakon toga kurs će biti aktiviran po primljenoj uplati
  • U prostorijama LINK group-a. Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun.
    Tel: 316-2859, 3076-100.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde