Naslovna jesenji rok

Kako vam pomažemo prilikom zapošljavanja

U sklopu ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere. Misija Centra je da svršenim polaznicima ITAcademy obezbedi najbolje moguće uslove za zaposlenje shodno njihovim kvalifikacijama i mogućnostima. Na taj način i poslodavcima obezbeđujemo zaposlene koji poseduju visoke lične i profesionalne kvalitete.

Polaznicima ITAcademy, osim obrazovanja u IT oblasti, nudi se i mogućnost za uspešnu i profitabilnu karijeru. Vodimo se mišlju da nema sna za koji nije data i snaga da se ostvari, tako da sve naše napore ulažemo kako u obrazovanje savremenih kadrova tako i u njihov plasman na tržište.
 

Posebno ističemo da nakon završetka školovanja na ITAcademy kandidat dobija spisak referenci i projekata na kojima je radio za vreme školovanja, web prezentaciju sa svim radovima i projektima, što umnogome obogaćuje njegovu radnu biografiju i put ka budućem zaposlenju čini mnogo prohodnijim.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde