Naslovna

Microsoft Certified Professional Developer

mcpd sertifikat

Ostvarivanjem Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) sertifikata bićete u mogućnosti da verifikujte i ocenite vaša znanja iz relevantnih Microsoft development tehnologija. Sertifikacija je vredan i značajan indikator koji svakom poslodavcu daje do znanja da ste ostvaren developer, a sa druge strane vam nudi mogućnost da unapredite svoja znanja u skladu sa svim budućim izdanjima softvera i tehnologijama koje se u Microsoft porodici konstantno unapređuju.


Osnovni pregled sertifikata

  • Nivo: dve ili tri godine iskustva u razvoju i developmentu korišćenjem Visual Studio, Microsoft .NET Framework i drugih Microsoft development tehnologija.
  • Ciljna grupa: IT stručnjaci i developeri
  • Tip sertifikata: Microsoft sertifikat

MCPD sertifikacija

Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) sertifikacija ocenjuje sveobuhvatan set veština i sposobnosti neophodnih za razvoj aplikacija korišćenjem Microsoft Visual Studio, the Microsoft .NET Framework i drugih razvojnih tehnologija.


Zašto biti sertifikovani IT stučnjak?

Dobijanjem Microsoft sertifikata kategorizujete i validirate svoje iskustvo i veštine u korišćenju Microsoft proizvoda i tehnologija. Postajete relevantni u današenjem IT tržištu, tržištu koje se rapidno unapređuje i menja. Microsoft sertifikati će vam pomoći u procesu evolucije i unapređenja poslovnih sposobnosti i veština, dodatno će isprofilisati vaše prednosti i unaprediti ukupno poslovanje.

Bez obzira da li ste u početnik u Microsoft tehnologijama, menjate radno mesto sa jedne na drugu poziciju u kompaniji ili ste već ostvareni profesionalac, postati sertifikovani stručnjak dokazuje vašim zaposlenima ili nadređenima da ste posvećeni unapređenju veština i da prihvatate više ciljeve i izazove. Takođe, sertifikacija vam otvara vrata ekskluzivnim Microsoft Certified Professional (MCP) resursima i benefitima koji uključuju mogućnost da stupite u kontakt sa velikom globalnom mrežom MCP sertifikovanih stručnjaka.


Tehnologije iz Microsoft porodice koje ostvaruju MCPD sertifikaciju


Microsoft Visual Studio 2010

  • Windows Developer 4 on Visual Studio 2010
  • Web Developer 4 on Visual Studio 2010
  • Azure Developer on Visual Studio 2010

MCPD on Windows Phone

  • Windows Phone

Kod nas dobijate potrebna znanja i veštine za potpuno osposobljavanje u oblasti projektovanja, implementacije, razvoja i izradi desktop i web aplikacija, kao i administraciji mreža i računarskih sistema u najnovijim Microsoft alatima.

Nudimo obrazovanje iz sledećih Microsoft programa:

Microsoft Administration
Microsoft Web Development 4
Microsoft Windows Development 4
Microsoft Azure Development 4
Microsoft Development 4
Software Engineering
Software Development
Microsoft Windows Phone Development

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok se završava!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde