Naslovna jesenji rok

Microsoft Project

Opis kursa:

Upravljanje projektima predstavlja jednu od najdinamičnijih i najperspektivnijih oblasti menadžmenta. Savremeni rukovodilac projekta ne može da zamisli svoj rad bez upotrebe najsavremenijih računarskih programa iz ove oblasti. Ovaj kurs će vam pružiti priliku da se upoznate sa upravljanjem projektima uz pomoć najnovije verzije programskog paketa Majkrosoft Project koji predstavlja najpopularnije rešenje u upravljanju projektima. MS Project je namenjen planiranju, praćenju i kontroli realizacije manjih i srednjih projekata.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da se polaznici upoznaju sa teoretskim osnovama upravljanja projektima, a zatim i da steknu praktična znanja o radu u najnovijem programu MS Project. Kroz ceo tok kursa, na praktičnim primerima, polaznici dobijaju informacije o tome kako da planiraju projekat i na koji način se najkvalitetnije može pratiti tok realizacije projekta.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde