Promenite život u 2017.

Moderne studije u skladu sa zahtevima trŽiŠta

ITAcademy prevazilazi jaz koji postoji između onoga što nudi tradicionalni obrazovni sistem i stvarnih potreba na tržištu. Osnovna mana formalnog obrazovanja jeste nedostatak prakse – studenti provode od pet do sedam godina baveći se teorijom, bez osvrta na njenu praktičnu primenu. Dodatni problem predstavljaju loša tehnička opremljenost i zastareli nastavni programi koji nude neupotebljiva znanja. Nakon završenih studija, diplomci se susreću s problemom zaposlenja, jer savremenog poslodavca interesuje šta konkretno umeju da urade, a ne šta su završili.

Iz tih razloga ITAcademy ne želi da konkuriše postojećim obrazovnim ustanovama – mi želimo da ponudimo nešto potpuno drugačije: što kraće i efikasnije školovanje u izuzetnim tehničkim uslovima koje vas vode do traženih i dobro plaćenih poslova IT stručnjaka.

U najvećem delu obuke pažnju posvećujemo veštinama. Ovo znači da ćete, pošto završite školovanje, vladati modernim programskim alatima i jezicima (C++, C#, Java, PHP, ASP.NET, SQL...), da ćete znati da administrirate različta mrežna okruženja, baze podataka, dizajnirate i izradjujete Web portale itd...

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde