Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Online Media Relations

Opis kursa: U poslednjih nekoliko godina PR industrija se dosta promenila jer je, kao i mnogi drugi kanali komunikacije, morala da se prilagodi uslovima digitalizovanog sveta. Sada je uloga odnosa sa medijama na nivou onlajn komunikacije važnija nego ikad i to za bilo koje malo ili veliko preduzeće, poznati ili tek pokrenut brend. Osnovne tehnike i prakse tradicionalnog PR-a važe i na internetu, ali su one prilagođene tako da odgovaraju online okruženju dok se još pojavljuju i dodatni elementi planiranja i sprovođenja PR aktivnosti koje treba savladati i praktikovati.

Cilj kursa: Kao polaznik kursa upoznaćete specifičnosti odnosa sa medijima na internetu, ovladaćete različitim tehnikama sprovođenja online komunikacije i naučiti kako da kreirate strategiju uspešne interakcije sa predstavnicima javnosti. Uz praktična znanja i veštine iz oblasti online PR-a moći ćete da izgradite pozitivnu sliku o brendu koji predstavljate i održavate, odnosno unapredite postignut odnos sa različitim tipovima medija.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: Social Media, Online PR & Community Manager.