Promenite život u 2017.

Računarske nauke - RN

Misija školovanja na smeru RN je priprema za rad u oblasti Informacionih tehnologija uopšte, programiranja i desktop aplikacija. Stvara se svestrana ličnost IT stručnjaka koja sa jedne strane ima dovoljno znanja i umeća da zakorači u programiranje, a sa druge strane razume zahteve tržišta i savremenog IT poslovanja.

 

Program obuhvata niz tema iz oblasti informacionih tehnologija, multimedije, Web dizajna, programiranja, algoritamskog modelovanja, izgradnje i održavanja PC računara, baza podataka, kao i poslovnog ponašanja i komunikacije.

 

Predavanja sa tematikom iz oblasti biznisa, zajedno sa programerskim i tehničkim predmetima, imaju za cilj sigurnost da je svaki kandidat razvijen ne samo kao programer, administrator ili IT menadžer, već kao svestrana ličnost koja u osnovi razume zahteve oba zanimanja i sposoban je da se donese odluku u vezi svog budućeg usmerenja i planira svoju karijeru.

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde