Promenite život u 2017.

Radovi polaznika

Sa ponosom predstavljamo radove polaznika sa Design & Multimedia Departmenta. Ovi, sada već uspešni Web, Print i Video dizajneri, pre samo nekoliko meseci bili su početnici. Izgleda neverovatno, zar ne?

 

Web Design

 

Nakon jednogodišnjeg školovanja, polaznici sa odseka Web Design kao završni rad izrađuju kompletan front-end web sajta. Kompleksnost izrade sajta je najbolji način da primene i prikažu sve veštine koje su savladali u toku školovanja, uključujući rad u Adobe alatima kao što su Photoshop, Illustrator, Dreamweaver,... ali i najnovije tehnologije iz web kodiranja: HTML5, CSS3, JavaScript, specijalne napredne jQuery efekte i mnoge druge.

 

Projekti su rađeni u responsive dizajnu, kako bi se sajt uspešno prilagođavao razlićitim uređajima i podjednako dobro prikazivao na svim dimenzijama ekrana, od desktop do tablet računara i smartphone uređaja. Pogledajte više klikom na slike:

 

         

 

Print & Graphic Design

 

Polaznici sa smera Print & Graphic Design po završetku školovanja izrađuju portoflio koji na najbolji način prezentuju stečeno znanje i realno ilustruje koliko uspešno su u toku prethodnih meseci ovladali alatima Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign, da li su prihvatili koncept savremenog pristupa gafičkom oblikovanju, primenu modernih trendova u izradi postera, bilborda, kataloga itd, kao i koliko su uspešni u stvaranju inovativnih korporativnih identitet i kreiranju kompletnog imidža kompanije od logoa do websajta.

 

Profesionalan portfolio je lična karta svakog dizajnera i osnova za dalji razvoj uspešne karijere. Prikazani radovi, nastali još za vreme školovanja, su doneli polaznicima brojne poslovne angažmane i nagrade na svetskim konkursima. Pogledajte više klikom na slike:

 

      

 

Video & Sound Production

 

Posle uspešno savladanog nastavnog programa na oseku Video & Sound Production polaznici postaju profesionalaci u montaži, obradi i produkciji zvuka i svet to kroz stručan rad u programima Adobe Premier, After Effects, kao i u najnaprednijem programu za obradu zvuka – Adobe Audition.

 

Stečeno znanje prezentovano kroz završni rad je ujedno poslednja stepenica u jednogodišnjem školovanju na ITAcademy, a prva u izgradnji buduće uspešne karijere.

 

  
 

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde