Naslovna jesenji rok

Search Engine Optimization

Opis kursa:

U ovom kursu obrađuju se tehnike određivanja strategije odabira ključih reči, uređvanje arhitekture i unutrašnje konfiguracije sajta prema kriterijumima SEO strukture i dizajna. Ovo obuhvata optimizaciju i podešavanje HTML elemenata, serverskih parametara sajta, kao i samog sadržaja sajta prema ranije utvrđenoj strategiji ključih reči. Kurs će definisati održavanje sajta i distribuciju sadržaja u cilju dobijanja relevantnosti u okviru tržišta, kao i formiranje mreže dolaznih i odlaznih veza (linkova) koji obezbeđujju dugoročno dobijanje autoriteta i poverenja za vaš sajt. Konačno, biće reči o praćenju saobraćaja preko servisa web analitike i analiza ponašanja posetilaca sajta u cilju dodatne optimizacije.

Cilj kursa:

Cilj kursa je osposobljavanje polaznika da u potpunosti mogu formatirati HTML kod stranice i sam sadržaj na način koji obezbeđuje pojavljivanje sadržaja u vrhu rezultata pretrage na željene ključne reči. Po završetku kursa, polaznici će biti sposobni da identifikuju značajne podatke iz web analitike i primene aktivnosti u cilju poboljšanja pozicija i posećenosti kao i obezbeđivanju veće količine akvizicija prema utvrđenim ciljevima sajta.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde