Naslovna jesenji rok

Šta kažu naši polaznici

"ITAcademy je kvalitetna i savremena škola u kojoj sam pronašao upravo ono što sam tražio. Usavršio sam svoje prethodno znanje na polju grafickog dizajna, audio i video montaže i animacije. ITAcademy je dobra osnova za dalji napredak i siguran uspeh u životu."


Nebojša Nadrljanski, Pancevo

 

"Zadovoljna sam Vašom celokupnom uslugom. Akademija zaista pruža sjajnu priliku svima koji žele da se dodatno edukuju, a imaju previše obaveza. Svojim znanjem sam postigla veći obim posla u sopstvenoj firmi i zbog toga imam samo reci pohvale za Vas."

Vesna Bojanic, Beograd


"Za jednu od mojih najboljih životnih odluka kriva je ITAcademy. Iz Makedonije sam došao u Beograd da bih upisao ITAcademy zbog odličnog programa, optimalnog broja časova, broja kurseva, tehničke opremljenosti i međunarodnih sertifikata.  
Uz znanje koje sam stekao na ITAcademy verujem u svoj budući uspeh i sigurno se osećam na poslu u ulozi sistem administratora."

Valentin Aleksić, Makedonija

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde