Naslovna jesenji rok

Svečani prijem polaznika

Povodom početka nove školske godine na IT Academy, održan je svečani prijem nove generacije polaznika. Prijem je održan u Centru lepih umetnosti Guarnerius, 1. oktobra 2008. godine. Novim polaznicima, gostima i prijateljima, tim IT Akademy je predstavio misiju Akademije i njen razvoj u prethodnom periodu, kao i planove i ciljeve za novu školsku godinu.

           

Novi polaznici, kao i svi prisutni zainteresovani za rad i usluge IT Academy, mogli su detaljno da se upoznaju sa organizacijom škole, kao i timom koji vodi Akademiju, a koji se svake godine trudi da nastava bude što savremenija i u skladu sa novim dostignućima u oblasti informacionih tehnologija. Za polaznike je bilo značajno i upoznavanje sa timom ljudi koji će se brinuti da njihovi zahtevi u toku održavanja nastave budu zadovoljeni.

         

Polaznicima i gostima je tokom kratke prezentacije predstavljena organizaciona i programska struktura IT Academy, kao i mogućnosti koje se nude novim polaznicima ali i njihove obaveze tokom školovanja. Menadžeri sva četiri department-a; Programming, Design and Multimedia, IT Adminstration i IT Management, su pozdravili buduće studente upoznavši ih detaljnije sa planom i programom svakog odeljenja pojedinačno.Nakon zvaničnog dela prijema gosti su, u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, razgovarali sa članovima tima IT Academy, kao i sa svojim budućim kolegama studentima.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde