Zarađuj u online svetu, uživaj u stvarnom!

Vaš test je poslat na analizu

Cilj testa je da utvrdite koliko školovanje na InternetAcademy može koristiti Vašoj karijeri, koliko može uticati na visinu zarade koju ostvarujete i koliko praktično možete da naučite u periodu od 12 meseci.

Dodatno, test služi da otkrije da li postoje druge škole ili načini da ostvarite svoje lične ciljeve vezane za stručnost u internet poslovanju.

Vaš test je poslat na analizu, koju ćemo Vam poslati u roku od najviše 24 sata.

Otkrijte koje naplative veštine i znanja možete savladati na InternetAcademy

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama su 4 glavna odseka:

E-COMMERCE & SALES
Na smeru E-commerce & Sales steći ćete sva neophodna znanja i korisne veštine koje su vam potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu. Od osmišljavanja internet biznisa, kreiranja e-prodavnice, postavljanja cena, do promocije i internet marketinga. 
Odsek E-COMMERCE & SALES: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


ONLINE COMMUNICATION

Komunikacija sa potrošačima je od ključnog značaja za poslovanje svake kompanije koja je okrenuta krajnjim potrošačima, bilo da se radi o klasičnom ili internet poslovanju. Vođenje komunikacije sa korisnicima na internetu odlikuju mnoge specifičnosti kojima ćete se baviti na ovom smeru.
Odsek ONLINE COMMUNICATION: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


ONLINE ADVERTISING

Advertising odnosno oglašavanje je jedna od najvažnijih oblasti marketinga. Na ovom smeru naučićete sve što je potrebno kako biste se bavili online advertising-om i savladaćete sve specifičnosti oglašavanja na internetu. Od analize situacije, konkurencije, ciljne grupe, sve do kreiranja idejanih rešenja i pokretanja kampanje, sve su to oblasti za koje ćete postati stručnjaci nakon ovog programa.
Odsek ONLINE ADVERTISING: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


E-BUSINESS & E-MARKETING

Na ovom odseku steći ćete neophodna znanja i veštine za uspešan razvoj i promociju internet poslovanja. Tokom pohađanja ovog smera upoznaćete se sa svima tajnama uspešnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.
Odsek E-BUSINESS & E-MARKETING: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

 

Obezbedite sebi priznate sertifikate:

Nakon školovanja na InternetAcademy možete steći priznate međunarodne sertifikate koji vam daju ogromnu prednost pri zapošljavanju. Obuku i polaganje finalnih ispita organizuje InternetAcademy, a diplome i sertifikate vam direktno dodeljuju odeljenja za sertifikaciju prestižnih ustanova i organizacija. Na InternetAcademy možete steći sledeće sertifikate:

  • Cambridge Univerziteta, 
  • International Qualifications Network (IQN), 
  • Chartered Institute of Marketing (CIM), 
  • Google AdWords 

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde