Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Vaš test je poslat na analizu

Cilj testa je da utvrdite koliko školovanje na InternetAcademy može koristiti Vašoj karijeri, koliko može uticati na visinu zarade koju ostvarujete i koliko praktično možete da naučite u periodu od 12 meseci.

Dodatno, test služi da otkrije da li postoje druge škole ili načini da ostvarite svoje lične ciljeve vezane za stručnost u internet poslovanju.

Vaš test je poslat na analizu, koju ćemo Vam poslati u roku od najviše 24 sata.

Otkrijte koje naplative veštine i znanja možete savladati na InternetAcademy

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama su 4 glavna odseka:

E-COMMERCE & SALES
Na smeru E-commerce & Sales steći ćete sva neophodna znanja i korisne veštine koje su vam potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu. Od osmišljavanja internet biznisa, kreiranja e-prodavnice, postavljanja cena, do promocije i internet marketinga. 
Odsek E-COMMERCE & SALES: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


ONLINE COMMUNICATION

Komunikacija sa potrošačima je od ključnog značaja za poslovanje svake kompanije koja je okrenuta krajnjim potrošačima, bilo da se radi o klasičnom ili internet poslovanju. Vođenje komunikacije sa korisnicima na internetu odlikuju mnoge specifičnosti kojima ćete se baviti na ovom smeru.
Odsek ONLINE COMMUNICATION: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


ONLINE ADVERTISING

Advertising odnosno oglašavanje je jedna od najvažnijih oblasti marketinga. Na ovom smeru naučićete sve što je potrebno kako biste se bavili online advertising-om i savladaćete sve specifičnosti oglašavanja na internetu. Od analize situacije, konkurencije, ciljne grupe, sve do kreiranja idejanih rešenja i pokretanja kampanje, sve su to oblasti za koje ćete postati stručnjaci nakon ovog programa.
Odsek ONLINE ADVERTISING: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


E-BUSINESS & E-MARKETING

Na ovom odseku steći ćete neophodna znanja i veštine za uspešan razvoj i promociju internet poslovanja. Tokom pohađanja ovog smera upoznaćete se sa svima tajnama uspešnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.
Odsek E-BUSINESS & E-MARKETING: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

 

Obezbedite sebi priznate sertifikate:

Nakon školovanja na InternetAcademy možete steći priznate međunarodne sertifikate koji vam daju ogromnu prednost pri zapošljavanju. Obuku i polaganje finalnih ispita organizuje InternetAcademy, a diplome i sertifikate vam direktno dodeljuju odeljenja za sertifikaciju prestižnih ustanova i organizacija. Na InternetAcademy možete steći sledeće sertifikate:

  • Cambridge Univerziteta, 
  • International Qualifications Network (IQN), 
  • Chartered Institute of Marketing (CIM), 
  • Google AdWords 

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde