Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Vaša najbolja novogodišnja odluka

InternetAcademy za samo 999 evra (ili svega 68 € mesečno).

Promenite život u 2016!

✲ Proglasite ovu godinu vašom godinom, godinom preokreta i životnih promena – ne propustite neverovatnu priliku – upišite InternetAcademy za samo 999 evra. Ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama, jedna će iznositi samo 68 evra.

Samo do 2.1. – prijavite se odmah i postanite deo generacije 2016.

Početak godine je idealna prilika za nove korake, uspeh i nove pobede. Novogodišnje odluke donose nam novu nadu, uzbuđenje, potrebu da budemo uspešniji i da naredna godina bude kvalitetnija i ispunjenija od prethodne. Zato, pridržavajte se zacrtanih ciljeva u novoj godini – budite uspešni i zadovoljni.

Dočekajte sledeću godinu uz posao i platu koje priželjkujete

Da li ste ovog puta spremni da preduzmete korake kako bi dolazeća godina bila baš ona godina koja će vam promeniti život nabolje?

Nemojte odugovlačiti ili čekati s početkom sprovođenja ideja. Novogodišnja akcija traje samo od 29.12. do 2.1. Ne razmišljajte o propuštenim prilikama, okrenite se onome što možete uraditi drugačije.

Pravo na novi početak imaju svi. Iskoristite priliku da u novu godinu uđete sa višestruko većim šansama za uspeh!

 Vaša najbolja novogodišnja odluka: 

   InternetAcademy program Za prijave do 2.1.2016.*  Puna  cena 21 rata
Online školovanje 999 2000 68
*Iznos školarine za prijavljene do 2.1.2016. je prikazan za plaćanje odjednom. Sve cene su navedene u evrima.

Požurite! Broj mesta je ograničen!

Započni novu godinu odlučno i uspešno! Ponuda traje samo do subote, 2.1.2016. 

Prijavi se!

Odseci na InternetAcademy

E-commerce & Entrepreneurship

Sve veštine za uspešno vođenje e-trgovine za samo 12 meseci!

Pažljivo odabran program i neprikosnoveni internet stručnjaci mogu vas za samo godinu dana pripremiti da se uključite u svet e-trgovine kao potpuni profesionalci. PRETVORITE SVOJE IDEJE U NOVAC!
E-commerce & Entrepreneurship »

Content & SEO

Steknite ekspertska zvanja za jedno od najtraženijih zanimanja. Naučite na jednom mestu sve tajne optimizacije sadržaja i online oglašavanja. Čekaju vas neograničene poslovne mogućnosti i odlična zarada!
Content&SEO »

Online sales & E-Business development

Naučite kako da pokrenete i vodite prodaju na internetu

Učite od dokazanih stručnjaka i steknite diplome i sertifikate najprestižnijih svetskih institucija iz oblasti elektronskog biznisa i marketinga. Kada jednom ovladate naprednim znanjima za pokretanje online biznisa, pred vama će se otvoriti nebrojene mogućnosti.
Online sales & E-Business development »

Online PR & Community Manager

Program Online PR & Community Manager će vas pripremiti da vodite komunikaciju i marketing na društvenim mrežama i da u potpunosti upoznate sve mogućnosti koje nude najveće online platforme: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Linkedin... Postaćete pravi online influenser koji će svojim veštinama moći da izgradi pozitivnu sliku o bilo kojoj organizaciji.
Online PR & Community Manager »

Digital Media Manager

Steknite i vi neophodna znanja iz oblasti online marketinga, PPC oglašavanja, kreiranja kampanja na društvenim mrežama (Facebook Ads). Naučite kako da profesionalno iskoristite internet, online platforme i servise koji će Vam omogućiti da ostvarite uspešnu karijeru i odličnu zaradu.
Digital Media Manager »

E-Business & Internet Marketing

E-Business i internet marketing predstavljaju poslovne sfere budućnosti. Svi koji sebe vide kao bitnu kariku u poslovanju velikih kompanija, treba da znaju da ove oblasti podrazumevaju najbolji set traženih veština. Ukoliko ipak sanjate o pokretanju svog biznisa, sigurno već znate da elektronsko poslovanje zahteva mnogo manja ulaganja, što znači i manji rizik i veće šanse za brzi uspeh.
E-Business & Internet Marketing »

Web Project Manager & Data Analyst

Web Project menadžeri su stručnjaci budućnosti. Analiza podataka je prvi korak u pretvaranju ideje u delo. Program Web Project manager & Data Analyst na InternetAcademy garantuje vam optimalnu kombinaciju znanja i veština za vođenje online projekata, a za to znanje garantuju svetski priznate i prepoznatljive diplome i sertifikati.

Web Project Manager & Data Analyst »

Digital Marketing Planner

Specifičnost digitalnog marketinga je u tome što je sve merljivo. Vi ste ti koji organizuju i analiziraju rezultate i svaki vaš napor se nalazi u tim rezultatima.  Digital Marketing Planner je jedan od novih stručnjaka, bez kojih je nemoguće sprovesti ijednu marketinšku kampanju. Traženi i dragoceni u svim kompanijama i agencijama za koje rade, oni predstavljaju eksperte budućnosti. 

Digital Marketing Planner »

Šta dobijate upisom na InternetAcademy?

Dobićete veštine i znanja da postanete stručnjak za elektronsko poslovanje i digitalni marketing, ali i resurse i alate da svoje znanje odlično naplatite i uživate u svojim veštinama. Steći ćete zvanične sertifikate, izdate od strane vodećih svetskih institucija i mogućnost da odmah po završetku školovanja kroz praksu u internacionalnoj kompaniji izoštrite svoje veštine i učinite stečena znanja potpuno primenjivim u svakoj situaciji.

Školovanje na InternetAcademy je jednogodišnje i počinje jesenjim semestrom 2016. godine. Kao polaznik, birate način nastave i obuke: tradicionalno  u učionici ili online  na daljinu.

Apsolutna garancija veštine i znanja

Ovo je naša garancija Vama: obučićemo Vas za visokoplaćenu profesionalnu karijeru. Ako na kraju školovanja iz bilo kog razloga mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje smo obrađivali na IntrnetAcademy, možete da se školujete sledeće godine, besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na InternetAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da Vam damo ovakvu garanciju.

Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim
pozicijama  od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre preuzmu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju, veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste Vi trenutno spremni za prijavu na listu
polaznika ste upravo Vi sami.

 

Prijava za klasu 2016. počinje ovde

  Kliknite na ovaj link da se prijavite na InternetAcademy »»»