Video Editing Design (Premiere)

Opis kursa:

Kurs sadrži lekcije koje pokrivaju spektar tema koje se bave modusima upotrebe ovog programa: od unosa materijala u kompjuter, osnovne obrade video i audio materijala, efekata i grafičke obrade, pa do kreiranja kompletnog filma. Kurs je podeljen u grupe koje postepeno uvode korisnika u svet, ne samo rada u programu Adobe Premiere, već i u estetiku audio-video produkcije i postprodukcije. Na velikom broju primera pokazuju se osnovne, ali i složene radnje i postupci u produkciji video materijala. Grupe lekcija posebno obrađuju upotrebu Adobe Premiere programa za video montažu, audio produkciju, kreiranje grafika i korišćenje video efekata i tranzicija.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da u potpunosti osposobi polaznika za samostalan rad u programu Adobe Premiere. To znači da će polaznik samostalno moći da unese video materijal u računar, odnosno Adobe Premiere program, i da ga na profesionalan način i na tehnički visokom nivou obradi i napravi bilo koji format video rada po sopstvenom nahođenju. Polaznik će samostalno moći da izmontira video materijal, da obradi zvuk na profesionalnom nivou i da kreira grafičke celine koje će inkorporirati u svoj video rad. Kurs omogućava da se savladaju tehnike kreiranja video rada za upotrebu u više različitih aplikacija i na različitim uređajima.

Sadržaj:

  • Capturing
  • Video-montaža
  • Efekti
  • Kreiranje audio fajlova
  • Kreiranje CD-a

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde