Web Design (Dreamweaver)

Opis kursa:

Kurs Dreamweaver CC je logičan nastavak kursa Uvod u HTML i CSS, ali se može posmatrati i kao nezavisna celina. U kursu se obrađuju pojmovi vezani za Dreamweaver alat, u verziji CC, ali je težište i na osnovama jezika HTML, kao i CSS. Posle usvajanja gradiva iz kursa Dreamweaver CC, preporuka je nastavak u vidu kursa Napredni HTML i CSS.

Cilj kursa:

Na ovom programu naučićete načine koncipiranja i izrade web sajtova, uz teorijski uvod, a potom i rad sa konkretnim alatom za kreiranje prezentacija. Naučićete koncepte savremenog web dizajna. Ovladaćete HTML i CSS jezicima, sa posebnim akcentom na novim tehnologijama koje donose HTML5 i CSS3. Pravićete prezentacije uz pomoć Adobe Dreamweaver-a CC. Cilj programa je da vas osposobi da samostalno izrađujete atraktivne web sajtove, od početne ideje, skice, preko razrade i mockup rešenja, pa sve do funkcionalnog HTML i CSS projekta. Kurs će vas pripremiti i za izučavanje naprednog web dizajna.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde