Da li znate da poslodavci, u proseku, nakon već tri minuta razgovora znaju da li će Vas zaposliti ili ne. *

Prvi intervju za posao – neobična ali opet tako obična situacija u kojoj se svaka osoba u nekom trenutku nađe, zaista je situacija koja može da nam poljulja veru u sebe i sopstvene sposobnosti.

Osim toga ko smo, čime se bavimo i zašto smo baš MI savršen kandidat za datu priliku, poslodavci žele da znaju po čemu smo jedinstveni i šta sve mogu da očekuju od nas ukoliko nas zaposle. Informacije tog tipa su izuzetno bitne, ali ne i snažne koliko je celokupan utisak koji smo tokom intervjua ostavili.

Možda se pitate da li je samopouzdanje veština, sposobnost ili nešto sa čime se rađamo.

Samopouzdanje je sposobnost koja nam je svakodnevno potrebna, i koja nam služi kao zaleđina u situacijama kada je potrebno da damo najbolje od sebe.

*Izvor

Traženje posla je u većini slučajeva stresno.
Zato ćete na ovom seminaru naučiti:

  • Kako da se adekvatno pripremite za prvi intervju za posao
  • Svesno da gradite svoje samopouzdanje tokom karijere, a ne samo kad zatreba
  • Načine na koje možete da ostavite snažan utisak na razgovoru za posao
  • Strategiju kako da se postavite na intervjuu kada imate manjak iskustva
  • Male, ali moćne trikove po kojima će Vas osoba koja Vas intervjuiše upamtiti
  • Kako da dobijete posao koji želite uprkos jakoj konkurenciji

Gde & Kada

Besplatan seminar na temu “Kako da sa samopouzdanjem odete na prvi intervju za posao?”, održava se u prostorijama kompanije LINKgroup - Cara Dušana 34, Zemun u subotu - 3. decembra, s početkom u 11 časova, u trajanju od 120 minuta.

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru online, požurite i popunite prijavu kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine koje donose karijerne uspehe.

Dodaj u kalendar » Lokacija »

Ako želite da prisustvujete našem besplatnom seminaru online, popunite prijavu.

Podelite ovaj događaj sa svojim prijateljima.

Ko drži seminar?

Ljiljana Maldaner je diplomirani psiholog i MA psiholog u nastajanju, psihoterapeut i lajfkouč u superviziji i student TA. Nešto više od decenije pomaže ženama da osnaže sebe i izgrade svoje samopouzdanje i veru u sebe.

Formirala je autorske mentorske programe „OsnaŽENA” i „PosloŽENA”, kojima su u fokusu izgradnja autentičnosti, životne strategije, verbalna i neverbalna komunikacija, emocionalni koferi i samopouzdanje.

Šta su polaznici rekli o našim seminarima?

Sviđa mi se opuštajuća atmosfera i praktična strana predavanja - praktični primeri, primenljiva teorija i podsticaj za unapređivanje sebe.

- Silvija P. (24)

Ako želite da naučite kako da steknete samopouzdanje za prvi intervju za posao, dođite i zapišite savete iz dnevnika jednog psihologa koji će Vam 99,99% pomoći da i posle prvog intervjua nastavite da nižete uspehe.

Prijavite se na besplatan seminar: