Poklanjamo ti online kurs digitalnog marketinga

Besplatni online kursevi - hero Besplatni online kursevi - hero

Ovladaj konkretnim znanjima koja su neophodna za tvoj napredak u karijeri i unapređenje biznisa u online svetu! Kurs digitalnog marketinga na InternetAcademy namenjen je svima koji planiraju da iskoriste internet kao sredstvo za napredovanje na profesionalnom planu. Prijavi se što pre!

PRIJAVI SE ZA KURS

Kome je namenjen i šta donosi online kurs digitalnog marketinga?

Ako želiš da budeš uspešniji, da poboljšaš promociju sopstvenog biznisa ili pak da pronađeš sebe u novoj industriji – na pravom si mestu!

Na ovom kursu imaćeš priliku da stekneš osnovna i neophodna znanja koja će ti omogućiti da budeš vidljiviji na internetu, alatu bez koga se gotovo ne može zamisliti život u savremenom svetu. Shvatićeš važnost digitalnog marketinga, uočićeš brzinu kojom se ova oblast širi i savladaćeš trikove za predstavljanje online publici.

Usvojena znanja pomoći će ti da postaneš stručnjak u oblasti digitalnog marketinga i razviješ još uspešniju karijeru!

Besplatan kurs digitalnog marketinga:

Tehnike, metode i strategije oglašavanja na internetu

Danas se internet koristi kao najpristupačnije sredstvo promocije i prodaje ili kanal distribucije. Gotovo je nemoguće zamisliti jedno uspešno poslovanje bez nastupa na internetu koji je kompanijama omogućio izlazak na globalno tržište.

Ukoliko želite da steknete veštine koje će vam pomoći da uspešno kreirate marketinšku kampanju na internetu – od početne ideje do krajnje realizacije – onda je ovo idealan kurs za vas. Usvojićete sva neophodna znanja koja tržište danas zahteva od stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga. S obzirom na veliku važnost digitalnog marketinga i brzinu kojom se ova oblast širi, usvojena znanja omogućiće vam da sopstveni biznis promovišete preko interneta na najbolji način i izdvojite se na tržištu.

U toku kursa naučićete kako da predstavite imidž i identitet svog proizvoda i dođete do ciljane publike. Usvojićete sve tehnike potrebne za realizaciju direktnog marketinga i prodaje na internetu u savremenim uslovima.

Šta ćeš naučiti?

 • Šta je digitalni marketing?
 • Koje se prednosti postižu korišćenjem internet oglašavanja u odnosu na druge vidove oglašavanja?
 • Koji su osnovni pojmovi i teorije iz oblasti digitalnog marketinga?
 • Koje su marketinške aktivnosti na društvenim mrežama?
 • Koje su strategije marketinških nastupa i druge napredne tehnike?
 • Koji su sve načini putem kojih je moguće oglašavati se na internetu?
 • Šta je Search Engine Optimization?
 • Kako se koristi newsletter i koje su prednosti internet trgovine?

Prijavi se za besplatan kurs digitalnog marketinga

Prijavi se što pre i započni učenje na ovom online kursu:

Kao dodatni bonus, bićete prijavljeni i na InternetAcademy poklon-bilten, preko kog ćete dobijati korisne izveštaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne karijere na internetu. Mislimo da će vam biti veoma koristan.

Šta bi još trebalo da znaš

 • Kurs se održava online, putem Platforme za učenje na daljinu, i možeš ga pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
 • Kurs je prilagođen i početnicima, ne moraš imati nikakvo predznanje da bi ga pratio.
 • Kurs traje 30 dana.
 • Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.

Znaš nekoga ko bi voleo da pohađa ovaj kurs?

Obavesti prijatelje da je prijava u toku...

Saznaj više o InternetAcademy

InternetAcademy je internacionalna škola na kojoj ćeš steći znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet. Na InternetAcademy stvorićeš priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade.

Nastavu možeš pohađati tradicionalno – u učionici, ili na daljinu – preko interneta, na programu koji ti najviše odgovara:

E-commerce & Sales

Na smeru E-commerce & Sales steći ćeš sva neophodna znanja i korisne veštine koje su ti potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu.

Online Communication

Smer Online Communication daje ti priliku da naučiš sve o uspešnoj online komunikaciji bez obzira na to da li se baviš isključivo e-prodajom, klasičnim biznisom ili kombinuješ ove dve vrste poslovanja.

Online Advertising

Ovde ćeš imati priliku da savladaš sve neophodne veštine koje će ti omogućiti da se baviš online oglašavanjem, jednom od najvažnijih oblasti u marketingu.

E-business & E-Marketing

Tokom pohađanja E-business & E-Marketing programa upoznaćeš se sa svim tajnama uspešnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.