Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Kako da dobijete međunarodno priznate diplome i sertifikate za uspešnu karijeru?

Svako od stručnih zvanja koje dobijate na InternetAcademy priznata su na međunarodnom nivou, a posebno u Srbiji i regionu. 

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje InternetAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa odeljenja za međunarodne ispite Cambridge Univerziteta, IQN, DIMAQ, CIM, Google i drugih sertifikacionih centara.

Zvanja koja dobijate imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi. Iz našeg iskustva, sa ovim papirima u ruci stičete profesionalni autoritet u zemlji. Osim primenljivih veština koje dobijate, rang vaših novih zvanja otvara vam vrata preduzeća koja nude odlično plaćene poslove i visoku zaradu. 

To je zbog toga što InternetAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim internet kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima sva ova ovlašćenja. Inače, odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridge-u je deo Cambridge Assessment-a, najveće evropske agencije za ocenjivanje, i odeljenje je Cambridge Univesity-a.

Dva od mnogih razloga zašto imamo tu privilegiju jesu kvalitet projekata koje su naši timovi izvršili i metodologija „arhitektura saznanja” koju koristimo za izvođenje nastave, čime obezbeđujemo visok nivo stručnosti polaznika, bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Šta vam donosi posedovanje ovih papira?

Sticanjem zvanične stručne diplome ili sertifikata, u rukama imate priznatu potvrdu vaše stručnosti, znanja i stečenih veština. To je ogromna prednost u odnosu na druge kandidate pri zapošljavanju i karta ka uspešnoj karijeri! 

Polaznici InternetAcademy imaju mogućnost da steknu međunarodne sertifikate:
 

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. LINK group InternetAcademy je akreditovani CIM centar i po završetku školovanja možete steći niz CIM diploma i sertifikata:

 • Foundation Certificate in Marketing
 • CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Sticanje specijalističkih znanja, kao i fleksibilna mogućnost sertifikacije čini program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. CIM sertifikacije usklađene su sa planom i programom InternetAcademy.

Više o CIM sertifikatima pročitajte ovde.

Digital Marketing Qualification (DIMAQ) 

DIMAQ diplome i sertifikati

Digital Marketing Qualification (DIMAQ) predstavlja međunarodno priznat program sertifikacije u oblasti digitalnog marketinga koji je odobren od strane IAB Europe asocijacije. 

Pokriva čitav spektar znanja u okviru digitalnog marketinga - od osnova, kreiranja strategija i planiranja, display i video advertajzinga, društvenih mreža, e-trgovine, internet analitike, e-mail, mobile i content marketinga, pa do search engine marketinga i pravne legislative u online svetu.

 Služi kao instrument za poređenje i evaluaciju navedenih znanja i kompetentnosti. U Srbiji je DIMAQ edukacija i sertifikacija dostupna u LINK group InternetAcademy, a u saradnji sa IAB Serbia.

Više o DIMAQ sertifikatima pročitajte ovde.

International Qualifications Network (IQN)

Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, InternetAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sledeća zvanja:

 • Certified Marketing Specialist (CMS)
 • Certified Finance Specialist (CFS)
 • Certified Human Resource Manager (CHRM)
 • Certified Project Management Analyst (CPMA)

Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom biznis okruženju. Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.

Više o IQN sertifikatima saznajte ovde.

Cambridge sertifikati

cambridge novi logo

Cambridge International sertifikati predstavljaju skup profesionalnih kompetencija kreiran za sve koji žele da unaprede svoje obrazovanje i karijeru. Na InternetACademy možete steći sledeće Cambridge sertifikate:

 • Cambridge International A&AS Level Business - poslovni sertifikat koji izdaje ispitno odeljenje Cambridge University-a, za polaznike InternetAcademy.
 • Cambridge A&AS Level Computer Science - stručni sertifikat koji izdaje ispitno odeljenje Cambridge University-a.

Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge University-a nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu, kao i sposobnost naplate vaših novih veština. 

Više o Cambridge sertifikatima.

Google AdWords & Analytics sertifikati

U okviru InternetAcademy možete polagati ispite za sticanje zvaničnih Google sertifikata. Ovа sertifikаcijа je svetski prepoznаtljiv pečаt, koji potvrđuje vаše poznаvаnje nаjnovijih AdWords аlаta i web analytics tehnikа zа nаjbolju prаksu.
Kao naš polaznik možete besplatno prosustvovati Google AdWords & Analytics treninzima i besplatno plagati ispite za sticanje Google sertifikata!

U okviru InternetAcademy možete steći sledeće sertifikate:

 • Google AdWords Fundamentals, 
 • Advanced Search,
 • Advanced Display Exam
 • Google Analytics Individual Qualification

Više o Google Adwords sertifikatima

  

TESTING CENTRI

InternetAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnoj mreži potvrđenih profesionalaca.

Na ovaj način, polaznici imaju optimalne uslove za polaganje ispita, i zbog toga je prolaznost InternetAcademy polaznika na ovim ispitima izuzetno visoko rangirana.
  

Certiport

Certiport je jedan od svetskih lidera među test centrima, ovlašćen za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifiati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa. Status Testing centra koji InternetAcademy poseduje obezbeđuje privilegiju polaganja samo polaznicima.

Ova činjenica obezbeđuje sigurnost da će na ispitu uvek biti samo Vaše kolege, koje ste tokom školovanja sretali, a ispiti će se obavljati u učionicama i zgradi InternetAcademy u kojoj ste prethodno pohađali nastavu.

Pearson VUE

Pearson VUE je jedan najvećih svetska test centra koji je ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies i mnoge druge, čije su diplome, sertifikati i licence kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta.

Mogućnost polaganja ispita u VUE test centru na InternetAcademy je ekskluzivno pravo samo polaznika InternetAcademy programa.

DIMAQ

DIMAQ (Digital Marketing Qualification) spada u jedan od najprestižnijih međunarodnih test centara kada je reč o poslovanju u oblasti digitalnog marketinga. DIMAQ sertifikati potvrđuju visoku stručnost na poljima kao što su display, video i programmatic advertajzing, e-mail i search engine marketing, e-commerce, internet analitika i UX, društvene mreže i content marketing i druge.

Srbija je jedna od prvih zemalja u Evropi koja uvodi DIMAQ kao merilo nivoa stručnosti pojedinaca, a polaznici InternetAcademy imaju tu priviligeju da u DIMAQ test centru na InternetAcademy polažu za ovaj prestižni dokaz kompetencija.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde