Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Od polaznika do internet stručnjaka | Centar za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere na InternetAcademy kao osnovnu svrhu postojanja ima bavljenje razvojem i unapređivanjem karijere polaznika koji su uspešno završili InternetAcademy.

Kroz partnerstvo sa agencijama koje se bave zapošljavanjem kadrova, InternetAcademy će svojim polaznicima omogućiti lakše zaposlenje ili promenu posla i redovno ih obaveštavati o raspisanim konkursima za poslove iz sektora online poslovanja.

Konstantno unapređivanje i uspostavljanje novih partnerskih odnosa polaznicima obezbeđuje praksu u realnom polsovnom okruženju i mogućnost zaposlenja u nekoj od najuspešnijih svetskih kompanija kao što su ComTrade, Orion, Zepter, Nestle, Mozzart, Polimark, i mnoge druge.

Glavni ciljevi Centra za razvoj karijere su:

  • unapređenje i osposobljavanje korisnika za upravljanje ličnom karijerom
  • pomoć u učenju i savlađivanju osnovnih veština koje našim korisnicima pomažu da započnu svoj posao ili da nađu posao koji odgovara njihovim kvalifikacijama
  • osposobljavanje korisnika da sebe prezentiraju u najboljem svetlu kako bi se zaposlili
  • osposobljavanje korisnika da razumeju svoje jake i slabe strane
  • pohađanje edukativnih seminara i radionica renomiranih predavača
  • obezbeđivanje stručnih praksi i volonterski rad

Upisom na InternetAcademy ne samo da osiguravate kvalitetno obrazovanje i međunarodnu sertifikaciju, već dolazite u situaciju da se nađete u centru zbivanja tržišta rada za oblast poslovanja na internetu.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se