SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Chartered Institute of Marketing (CIM)


Chartered Institute of Marketing (CIM)
 je prestižna institucija osnovana u Velikoj Britaniji, koja preko 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga. Institut je osnovan sa idejom da marketinški stručnjaci zajedno rade na unapređenju struke kroz organizovanje radionica, seminara, kongresa… Tako je počelo 1911. godine, a danas je CIM jedan od najznačajnijih instituta u oblasti biznisa i marketinga na svetu.

Chartered Institute of Marketing (CIM) danas ima vodeću ulogu u stručnoj edukaciji i sertifikaciji marketinških stručnjaka. CIM sertifikati su priznati u celom svetu i najbolja su potvrda znanja i stručnosti iz oblasti marketinga. Osnivač InternetAcademy, kompanija LINK group Professional Group, jedan je od preko 200 akreditacionih centara u celom svetu, preko kojih se može doći do najcenjenijeg međunarodnog sertifikata iz oblasti marketinga.

Zašto je važna CIM sertifikacija?

Sertifikat prestižnog CIM instituta je internacionalna potvrda vaše stručnosti. Sticanjem ovog sertifikata, obezbedićete:

1. Veću zaradu - iskustvo je pokazalo da sertifikovani stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga ostvaruju veće zarade od svojih kolega koji nemaju priznate međunarodne sertifikate.

2. Kredibilitet kod potencijalnih poslodavaca - značaj CIM sertifikata je prepoznat kod poslodavaca širom sveta.

3. Spoj teorije i prakse - školovanje na InternetAcademy je najbolji spoj teorije i prakse u edukaciji, što je i preduslov za sticanje međunarodnog CIM sertifikata.

Koje CIM diplome i sertifikate možete steći?

Po završetku nekog od 4 programa na InternetAcademy možete steći svetski priznate i cenjene CIM kvalifikacije, kao što su:

  • Foundation Certificate in Marketing – Ovaj sertifikat namenjen je osobama koje žele da započnu i grade karijeru u marketingu, ali i profesionalcima koji već rade u ovo oblasti, ali žele da pokrenu svoju karijeru i ubrzaju svoj uspeh. Predstavlja potvrdu da ste stekli sva potrebna znanja i veštine da profesionalno i na najvišem nivou obavljate sve zadatke i igrate značajnu ulogu u marketing timu. Više >>
  • CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing – Idealna je za osobe koje već posluju u sferi marketinga i žele dokaz o svom specijalizovanom znanju iz oblasti digitalnog marketinga. Obezbediće vam veštine koje su vam potrebne da uspešno planirate, primenite i upravljate efektnim digitalnim marketinškim kampanjama, kao i da doprinesete implementaciji marketinških planova u vašoj kompaniji uopšte. Ova diploma predstavlja potvrdu vašeg razumevanja prirode marketinga i upravljanja kampanjama u različitim medijima.Više >>

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se