SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Za potvrđene stručnjake internet oglašavanja

 

CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing, jedna od kvalifikacija Chartered Institute of Marketing (CIM), oslikava suštinu svih znanja koja ćete steći na InternetAcademy i predstavlja još jednu, zvaničnu potvrdu kvaliteta obrazovanja koje ste ovde stekli. Kompanija LINK group Professional Education, osnivač InternetAcademy, akreditovana je od Chartered Institute of Marketing i zbog toga po završetku svakog od četiri programa na InternetAcademy možete polagati za sticanje ove prestižne diplome.

 

CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing kvalifikacije obezbediće vam suštinsko znanje i veštine koji su vam potrebni da planirate, primenite i upravljate efektnim digitalnim marketinškim kampanjama, kao i da značajno doprinesete operatinim marketinškim planovima u širem kontekstu.

Zašto je ova diploma važna?

Kažu, ako vas danas nema na internetu, kao i da ne postojite. Svaka pažljivo osmišljena marketinška kampanja mora da obuhvata i online oglašavanje i promociju. Zbog toga je uloga stručnjaka za digitalni marketing sve značajnija, a naročito su cenjeni potvrđeni stručnjaci sa vrednom i priznatom diplomom, kakva je CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing.

Digitalni marketing je poslednjih godina evoluirao od perifernog elementa marketinga na nivou organizacije do najvažnijeg elementa za komunikaciju i građenje kvalitetnog odnosa sa potrošačima na dinamičnom tržištu.

Ove kvalifikacije iz oblasti digitalnog marketinga obučiće vas da uspešno odgovorite na sve zahteve ovakvog tržišta i da postignete najviše što možete iz novih poslovnih prilika koje ono nudi.

Kome je namenjena CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing?

Kvalifikacije CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing posebno su osmišljene za osobe koje već posluju u sferi marketinga ili koje žele da uđu u ovu moćnu industriju, te zbog toga žele da steknu što više specijalizovanog znanja o digitalnom marketingu i veština koje mogu da primene u praksi.

Ova diploma je idealna za osobe koje razvijaju i implementiraju marketinške planove ili koje rade u timovima za internet marketing. Sa ovim kvalifikacijama usvajate fundamentalna znanja za planiranje digitalnih kampanja. Bez obzira na to koja je vaša pozicija u kompaniji, prednosti koje ćete steći usvajanjem naprednjih znanja iz online marketinga i sticanjem CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing su mnogobrojne.

Šta ćete naučiti i kakve prednosti će vam to doneti?

  • Saznaćete zašto se „diže tolika prašina” oko digitalnog marketinga i zbog čega su stručnjaci iz ove ovlasti toliko traženi i plaćeni. Još bolje, postaćete jedan od njih.
  • Naučićete šta su to ključne reči i kako da ih primenite za bolju vidljivost u online svetu.
  • Otkrićete i savladati najnovije trendove u ovoj grani marketinga, i moći ćete da ih primenjujete u svakodnevnom radu.
  • Naučićete da primenjujete SEO (Search Engine Optimisation) optimizaciju.
  • Znaćete da kreirate uspešne PPC (Pay Per Click) kampanje.
  • Savladaćete različite vrste internet oglašavanja, e-mail marketinga, viralnog marketinga, online PR-a, affiliate marketinga i promocija kroz društvene medije. I uspešno ćete ih primenjivati u praksi.

Saznajte više o CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing >>

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se