Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Prednosti zapošljavanja sertifikovanih internet stručnjaka

Kao što je već postalo opšte poznato, prodaja, marketing, komunikacija i poslovanje uopšte, ubrzano se prebacuje na internet. Stručnjaci iz oblasti internet poslovanja nisu neophodni samo kompanijama koje su nastale kao internet kompanije. Oni su već sada potrebni svima koji žele da održe korak sa konkurencijom!

Veliki trgovinski lanci otvaraju svoje e-prodavnice, a marketinške kampanje na internetu su se pokazale kao mnogo efektnije i ekonomičnije. Takvi trendovi na globalnom tržištu su i bili glavni razlog za nastanak InternetAcademy! Kompanije pokazuju sve veću potrebu za sertifikovanim i stručnim profesionalcima iz oblasti internet poslovanja!

Obezbedite sebi priznate sertifikate:

Nakon školovanja na InternetAcademy možete steći priznate međunarodne sertifikate koji vam daju ogromnu prednost pri zapošljavanju. Obuku i polaganje finalnih ispita organizuje InternetAcademy, a diplome i sertifikate vam direktno dodeljuju odeljenja za sertifikaciju prestižnih ustanova i organizacija. Na InternetAcademy možete steći sledeće sertifikate:

  • Cambridge Univerziteta, 
  • International Qualifications Network (IQN), 
  • Chartered Institute of Marketing (CIM), 
  • Google AdWords

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se