Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

InternetAcademy iskustva | Uspesi i zaposlenje nakon studiranja na InternetAcademy

Ideja za Internet akademiju je nastala iz programa IT Business na ITAcademy, gde su polaznici izrazili ogromno interesovanje za internet poslovanje. Zbog toga smo rešili da osnujemo posebnu obrazovnu ustanovu koja ce ponuditi znanja i veštine iz najznacajnijih oblasti internet poslovanja, online marketinga, komunikacija i prodaje na jednom mestu. Internet akademija nudi programe podeljene u 4 glavna smera na kojima možete steci veštine za cak 40 konkretnih zanimanja iz oblasti interneta!

Misija InternetAcademy je stvaranje strucnjaka iz oblasti internet poslovanja koji poseduje znanja i veštine koja su medu najtraženijima na tržištu rada kako u zemlji i regionu, tako i širom sveta. Internet akademja nastala je iz potrebe tržišta za strucnjacima iz ove oblasti sa jedne strane i ogromne želje mladih ljudi da steknu znanje za struku u kojoj ce moci da ostvare uspešne i stabilne karijere sa druge strane.

Vecina naših polaznika vec je zapocela svoje karijere i mi vam prenosimo utiske nekih od njih: 

img quotesInternetAcademy otvorila mi je brojne poslovne mogucnosti

Aleksander VlajkovicPosle 17 godina bavljenja novinarstvom odlucio sam da napustim ovu profesiju i jednu veoma jaku medijsku kucu kako bih se posvetio usavršavanju svojih znanja i tako omogucio sebi mnogo bolje uslove prilikom zasnivanja novog radnog odnosa. Tokom školovanja na InternetAcademy naucio sam brojne korisne pojmove i tehnike, ali i upoznao mnoge interesantne ljude na klasi, sa kojima planiram da nastavim saradnju kroz buduce poslovne projekte.

Dopala mi se interakcija sa profesorima tokom i van predavanja. Svi predavaci su priznati strucnjaci u svojim oblastima i uvek su spremni da vam pruže odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Uz to, posebno mi se svideo i visok nivo organizacije testiranja. InternetAcademy bih preporucio svima koji žele da za kratko vreme ovladaju prakticnim veštinama i pripreme se za uspešnu karijeru.

Aleksander Vlajkovic

img quotesNaucio sam tajne uspešnih SEO strucnjaka

Goran Boroja

Uspešno sam završio Content & SEO manager jednogodišnje školovanje na InternetAcademy. Bilo je mnogo predavanja na kojima sam saznao mnoštvo informacija o razlicitim oblastima marketinga. Predavanja su pokrila razlicite teme, ali su se, takode, nadovezivala jedna na druge. Sve ovo je uticalo da u kratkom roku steknem širu sliku o marketingu – o znacaju, nacinu funkcionisanja, kao i o mom delu posla u okviru marketinške kampanje.

Predavanja su bila posebno znacajna zbog naših predavaca, koji su nam prenosili korisna znanja i licna iskustva iz svog profesionalnog života. Od njih smo naucili mnoštvo korisnih stvari – od „tajni” zanata do proverenih tehnika koje vode do poslovnih uspeha. Odlika svih predavaca jeste njihova neskrivena spremnost da nam pomognu znanjem, savetima i nudenjem pomoci za bilo kakva pitanja.

Pojacan ritam predavanja upotpunjen je i nizom online kurseva sa testovima i zadacima. Ali vreme utrošeno na njih pomoglo mi je da promenim svoje prioritete. Zbog vremena koje sam uložio u citanje i rešavanje testova, najvažnije što sam naucio jeste da ga bolje organizujem i da usmerim pažnju na sticanje znanja potrebnih za moju poslovnu karijeru. Ovaj ubrzani tempo predavanja i testova pomogao mi je da ozbiljno shvatim vremenske rokove i obaveze, a sve to mi je prakticno pomoglo za snalaženje prilikom novih poslovnih obaveza.

Posle završetka InternetAcademy, promenio sam nekoliko poslova. Trenutno sam zaposlen kao freelancer, a taj posao radim samo par sati dnevno. Pravo zaposlenje još nisam dobio, ali se nadam da ce moje steceno znanje biti prepoznato u buducnosti. Zbog drugacijeg pogleda na biznis i marketing, takode sam fokusiran na usavršavanje znanja i pracenje trendova. Nadam se da cu uspeti da steknem dovoljno prakticnog iskustva kako bih u buducnosti pokrenuo neki svoj biznis.

Goran Boroja

img quotesZnanja stecena na InternetAcademy uspešno sam primenila u poslu

Tamara Vukoicic

Završila sam smer Content & SEO Manager na InternetAcademy kao online polaznik. Veoma sam zadovoljna raznovrsnim temama obradivanim tokom školovanja, a koje su obuhvacene materijom iz oblasti digitalnog marketinga, kreiranja sadržaja na digitalnim platformama, optimizacije sajtova itd. Sve materijale iz kurseva prate zanimljive studije slucaja, kao i zadaci.

Voditelji i predavaci tokom kurseva uvek su bili spremni da pomognu i odgovore na svako pitanje ili nedoumicu koju sam imala. DL platforma za korišcenje tokom školovanja bila je user-friendly i uvek sam imala jasan i precizan raspored obaveza. Tokom edukacije imala sam mogucnost da steceno znanje sa InternetAcademy primenim u firmi ReStart Project d.o.o., u kojoj sam bila zaposlena kao Marketing Assistant. Pored zaduženja Marketing Assistanta, ucestvovala sam u kreiranju sadržaja za društvene mreže i u tome su mi pomogli predmeti smera Content & SEO. Danas radim u kompaniji LINKgroup, na poziciji koordinatora u okviru BusinessAcademy.

Tamara Vukoicic

img quotesZaposlio sam se još tokom školovanja

Branko Markovic

Završio sam smer PPC & Digital Channels Manager. Utisak o školovanju je veoma pozitivan, kao i onaj u vezi sa gradivom, koje je prilicno opširno. Predavaci i voditelji su veoma strucni i profesionalni. Takode, dostupni su za svaku vrstu pitanja ili pomoci. DL platforma je izuzetno korisna u smislu uštede vremena, kao i uskladivanja prelaženja gradiva sa drugim licnim obavezama nas polaznika. Posao sam dobio u toku pohadanja ovog programa na IA. Uspeo sam da iskoristim znanje koje sam dobio na IA za pronalazak posla, ali i da implementiram to znanje u posao koji trenutno radim.

Branko Markovic

img quotesSertifikat kao i preporuka su mom porfoliju dali vecu dozu profesionalizma

Bojan Vasic

Smer koji sam završio je Digital media manager. Utisak koji je Internet Academy na mene ostavila je poverenje, zapravo profesionalizam koji su potvrdili prilikom celokupnog školovanja. Predavači i voditelji svih kurseva su uvek na moja pitanja, a bilo ih je u velikom broju odgovarali u najbržem mogućem roku. Uvek jasna objašnjenja oko svake nedoumice. Veliki broj poznatih gostujućih predavača. DL platforma je funkcionalna i lako se može naći sve što vam je potrebno. Svaki kurs je na vidnom mestu kao i datumi do kada ih treba uraditi. Posebno bih istakao moje oduševljenje oko statistike uspeha kao i pregleda pređenog gradiva.

Kvalitetan video materijala sa predavanja su odličan izbor za mene jer zbog zaposlenja nisam bio u mogućnosti da prisustvujem predavanjima. U svakom momentu tokom predavanja a i kasnije sam mogao da pošaljem pitanje predavaču. Internet Academy je bila samo nadogradnja mom dosadašnjem višegodišnjem iskustvu u Internet marketingu. Sertifikat kao i preporuka su mom porfoliju dali veću dozu profesionalizma. Primena saveta od strane predavača kao što su Dragan Varagić, Đorđe Jančić, i ostali profesionalci u ovoj delatnosti su unapredili moje tehnike i primene alata za bolji i profesionalniji rad. Sledeći smer koji planiram da upišem je Content & SEO Manager.

Bojan Vasic - PPC & Digital Channels Manager

img quotesSteceno znanje planiram da iskoristim na sajtu koji sam pokrenula

Jasmina Lesic

Na InternetAcademy sam završila dva smjera – Web Project Manager & Data Analyst i Online Sales & E-business Development. Zadovoljna sam širinom tema koje smo prošli tijekom školovanja, predavacima – koji su profesionalci i strucnjaci u svom podrucju. DL platforma je jednostavna za korištenje, a prilagodenu mobilnu aplikaciju mogla sam koristiti na putovanjima. Na raspolaganju su uvijek bile i kolege iz tehnicke službe, koje bi vrlo brzo riješile upit. DL platforma, osim predavanja koja su u vezi sa odredenim smjerom, nudi i predavanja iz drugih podrucja, tako da ima dosta materijala za one koji žele uciti. Steceno znanje planiram iskoristiti na sajtu koji sam pokrenula. Planiram da se i dalje edukujem iz podrucja digitalnog marketinga – možda više u smjeru SEO, Google Analyticsa.

Jasmina Lesic

img quotesPosle završene InternetAcademy mnogo sam efikasniji u svom poslu

Ivan Trifunjagic

Završio sam smer Content & SEO Manager. Školovanje na InternetAcademy smatram jednim od boljih iskustava u svome školovanju. Svrsishodno osmišljen program, u trendu sa aktuelnim praksama u internet marketingu, omogucio mi je da se za kratko vreme upoznam sa dominantnim strategijama i tehnikama u digitalnom oglašavanju. Jedan vid prakse u okviru sistema LINKgroup, koji svakako raspolaže resursima za edukovanje svojih polaznika u realnom okruženju, doprineo bi boljem i bržem savladavanju poslova teorijski predstavljenih u kursevima.

Ucenje na daljinu kao sistem funkcioniše odlicno, ali bih se posebno osvrnuo na predavanja koja osmišljavaju i drže naši priznati i dokazani strucnjaci iz IT sektora i oblasti digitalnog oglašavanja, koji su svoje znanje znali da prenesu na zanimljiv i nadasve inspirativan nacin. Buduci da sam vec zaposlen, završetak ovog kursa omogucio mi je da poslove iz oblasti PR-a i marketinga, koje trenutno obavljam, podignem na viši nivo efikasnosti.

Ivan Trifunjagic

img quotesDL platforma je idealan izbor za zaposlene

Milena Srejic

Moj utisak o školovanju veoma je pozitivan. Kursevi su veoma jasni, praceni mnoštvom konkretnih primera, koji pomažu da se tematika shvati u potpunosti. Školovanje je tako organizovano da nas postepeno uvodi u oblast interesovanja i ne zahteva predzanje. Posebno su korisni zadaci koji prate svaki kurs. Oni nam omogucavaju da nauceno pretocimo u konkretne primere i ujedno nam pružaju mogucnost da budemo kreativni, podsticu na razmišljanje i istraživanje. Nisam imala prilike da ispratim odmah sva predavanja, ali postoji mogucnost da se naknadno pogledaju video-predavanja jer su veoma korisna i uvek se može cuti i nauciti nešto novo što možda nije pomenuto u tekstualnim materijalima kursa.

Predavaci su veoma strpjivi i žele da slušaoce podstaknu na razmišljanje, postavljaju im pitanja i daju im priliku da izraze svoje mišljenje i ideje. Voditelji kursa su veoma ažurni, brzo odgovaraju na pitanja i daju nam mišljenje, sugestije i pohvale o uradenim zadacima.

DL platforma je jednostavna za korišcenje, iako zahteva jedan kratak period upoznavanja. Zato je moja preporuka polaznicima da se pre samog pocetka kursa malo upoznaju sa platformom kako bi se kasnije lakše snalazili. Platforma omogucava da bolje organizujemo školovanje i rasporedimo vreme, kao i da pratimo dinamiku napredovanja, podseca nas na rokove za završetak kurseva i zadataka, što je posebno korisno.

DL platforma je idealan izbor za zaposlene jer omogucava da prilagodimo vreme ucenja i obavljanja zadataka svojim obavezama. Nakon kompletiranog kursa, pocela sam sa traženjem prakse u oblasti marketinga kako bih stekla dodatna znanja i veštine.

Milena Srejic

img quotesOpet bih se upisao!

Ovakav vid obrazovanja je doveo do toga da se upoznam sa mnogim drugim zanimljivim ljudima sa kojima sam razmjenjivao informacije i naucio sam veoma mnogo u vrlo kratkom vremenskom periodu.
Nimalo ne žalim za vremenom koje sam proveo uceci i ako ponovo budem imao priliku - uradicu isto. Da se sad vratim godinu dana unazad, zasigurno bih uradio isto i bez trunke razmišljanja.

Sanel Hodžic

img quotesSav svoj prihod ostvarujem iskljucivo zahvaljujuci znanju koje sam ovde stekao.

Drago mi je što sam imao priliku da saradujem i ucim od najboljih strucnjaka iz ove oblasti u Srbiji. 
Da se nisam upisao, verovatno bih se danas bavio nekim drugim poslom i na internet gledao kao na oblast u kojoj ljudi dobro zaraduju. Predavaci su mi preneli konkretna znanja i veštine zahvaljujuci kojima danas odlicno zaradujem.

Marko Vasic

img quotesZaposlio sam se šest meseci nakon završetka školovanja

Odabrao sam smer Web Project Manager & Data Analyst i nijednom nisam pomislio da sam pogrešio. Dva najupecatljivija utiska sa InternetAcademy jesu odlicno organizovana nastava i program koji prati trendove u ovoj grani industrije. Predavaci svoje bogato znanje prenose na jednostavan i pristupacan nacin. Samo šest meseci posle završene škole i odmah posle strucne prakse preko LINK Apprentice Internship Programa potpisao sam svoj prvi profesionalni ugovor u struci. Znanja koja sam stekao na InternetAcademy svakodnevno koristim da unapredim ucinak marketinških kampanja koje vodim.

Vladimir Milic

img quotesZahvaljujuci InternetAcademy danas radim posao koji volim

Završila sam smer Online Sales and E-business Development Manager i vec sada mogu da kažem da mi je upisivanje InternetAcademy bila jedna od najboljih životnih odluka. Školovanje na InternetAcademy je mozaik sastavljen od sjajnih profesora (strucnjaka u svojim oblastima), divnih kolega, ažurnih i posvecenih zaposlenih ljudi. Smer Online Sales and E-business Development Manager pružio mi je paletu znanja koja se može uklopiti u kreativne poslove. Nakon školovanja steceno znanje sam primenila u organizaciji velikog muzickog festivala. Tada sam shvatila da sam zahvaljujuci znanju stecenom na Akademiji osposobila sebe da samostalno obavljam posao za koji je potrebno više ljudi. Iz tog razloga vam mogu garantovati da ce vas Akademija osposobiti i pripremiti za rad na tržištu u oblasti u kojoj god poželite da se poslovno razvijate.

Jana Gligic

img quotesInternetAcademy mi je pomogla da nadogradim posao kojim se bavim

Sa InternetAcademy nosim samo pozitivna iskustva. Zadovoljna sam znanjem i veštinama koje sam dobila i zahvaljujuci kojima sam uspela da nadogradim posao kojim se i danas bavim. Više nemam tu prepreku, koju sam sve vreme osecala, a to je da sam neobrazovana u digitalnom smislu i da ne mogu da pratim trendove u svom poslu. Uspešno sam pokrenula tokom školovanja blog na kojem i dalje radim i nadam se da ce biti sve uspešniji – „Kako preživeti cetrdesete?”. Završila sam smer PPC & Digital Channels Manager. Predavaci su bili sjajni i vrlo zainteresovani da sa nama podele znanje koje poseduju, a sve je bilo lakše uz DL platformu.

Milena Micovic

img quotesKontakt sa predavacima mi je najviše znacio

Na InternetAcademy završila sam smer Web Project Manager & Data Analyst. Nakon završenih studija na umetnickom fakultetu, na kojima sam naucena da mislim kao naucnik i teoreticar umetnosti, ovaj jednogodišnji program bio je nešto potpuno novo za mene. Pragmaticnost, logicnost i svrsishodnost brojnih kurseva u okviru programa pomogli su mi da na vrlo brz i jednostavan nacin naucim mnogo toga o biznis poslovanju kako u online, tako i u offline svetu. Brojni predavaci, inace uspešni ljudi sa dobrim idejama i poslovnim odlukama, bili su svakodnevno nadohvat ruke. Kontakt sa njima je nešto što smatram najdragocenijim benefitom programa. Pored toga i ucenje preko DL platforme bilo je novo iskustvo za mene. I priznajem – ja sam sve to znala da iskoristim i da se zabavim.

Vanja Milovanovic

img quotesKvalitetna predavanja i sjajni predavaci za siguran napredak u karijeri.

Predavanja su kvalitetna, odlicno sistematski rasporedena, tako da svaka sledeca oblast ima dodirnih tacaka sa prethodnom. Predavaci su strucni i znanja prenose na fantastican nacin. Najviše mi se svidelo što se ucenje zasniva pretežno na prakticnim primerima, što je od velike važnosti za sferu interneta.

Veoma je dinamicno i postoji dobra saradnja sa polaznicima.
Trenutno sam na praksi u kompaniji LINK group, u okviru programa Link Apprentice Internship Program (LAP) i nadam se buducem zaposlenju i nastavku saradnje sa istom.

Nikola Cvijanovic

img quotesImao sam prilike da radim na realnim projektima.

Za upis na InternetAcademy sam se opredelio prvenstveno na osnovu preporuke i nijednog trenutka se nisam pokajao.

Naucio sam brojne prakticne stvari iz oblasti koja me interesuje i sada imam kompletno znanje za samostalan rad i dalji razvoj i napredovanje.

Završio sam Visoku tehnicku školu, na kojoj sam naucio od svega po malo – programiranje, administraciju, HTML i CSS, ali nisam ni slutio da time nisam ni „zagrebao” površinu komercijalne primene interneta. Tek sam posle InternetAcademy zaista savladao sve veštine i tek sada znanje zaista mogu i da primenim u prakticnom internet poslovanju.

Posebno bih hteo da se zahvalim fantasticnim predavacima, koji su mi, pored znanja, omogucili i da ucestvujem u konkretnim projektima i tako još više usavršim u praksi ono što sam naucio na InternetAcademy. 

Milan Petrovic

img quotesZa godinu dana naucio sam više nego za 3 godine studija.

Veliki broj prakticnih vežbi i zadataka, uz vrlo malo teorije i uz dosta strpljenja profesora, koji su nam na najjednostavniji i najbrži nacin prenosili znanje, pomogli su mi da za kratko vreme ovladam željenim veštinama, što mi nije pošlo za rukom tokom tri godine studiranja na Visokoj školi.

Nakon završenih kurseva, dobio sam i mogucnost da testiram nauceno u realnom poslovnom okruženju kroz višemesecnu praksu, što mi je mnogo pomoglo u profesionalnom usavršavanju i sticanju samopouzdanja.

Miloš Savatijevic

img quotesOdlicna investicija koja se višestruko isplati

Prije svega, svidjela mi se mogucnost online školovanja, koja je kod nas još uvijek slabo zastupljena, a po mom mišljenju, za one koji istinski žele da uce, može imati vece prednosti nego klasicni vid školovanja. Svidjelo mi se što su profesori, koji su predavali, visoko edukovani, pa nije bilo nedorecenosti i pitanja na koja nisu imali odgovor. Takode, dopala mi se i stalna mogucnost kontakta sa profesorima putem sistema E learning-a. 
Izdvajanje novca za ovakav vid školovanja je odlicna investicija jer mi se uloženi novac, kroz prakticnu primjenu znanja, višestruko isplatio.

Boris Vaško

img quotesSvetski nivo obrazovanja u Srbiji!

Zoran Blaževic iz Ciriha (Švajcarska) nam je izmedu ostalog napisao: “Ja sam iz Švajcarske i prijatno me je iznenadilo da i u Srbiji mogu dobiti veoma kvalitetno obrazovanje koje me je ucinilo još uspešnijim.” 

img quotesUspešno završio školovanje uceci iz Australije

Iz Australije, Boro Lucic nam je poslao pismo: “Iznenaden sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisnicku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pricamo, zato vam želim svako dobro i uspješan dalji rad.”

img quotesToliko sa zadovoljan da sledece godine planiram da upišem još jedan smer.

Želeo bih da Vam se zahvalim na vrlo ljubaznoj, a pre svega profesionalnoj usluzi koju ste mi pružili u protekloj školskoj godini. Znanje koje sam stekao mi je omogucilo da promenim posao cak i pre samog završetka i zbog toga sam Vam veoma zahvalan. Siguran sam da cu napornim radom još bolje uspeti.

A kao sam pokazatelj Vašeg rada mislim da je dovoljno da kažem da kod Vas planiram da upišem i drugi smer sledece godine!

Milan Sprecakovic, Beograd

img quotesPreporucujem svima koji traže ulaznicu za posao koji vole, i svoju šansu na našem ili inostranom tržištu.

Poznato mi je da vec duže vreme na Zapadu postoje škole prakticnog tipa koje polaznicima omogucavaju upravo to – brzo i efikasno osposobljavanje za novu karijeru. Bila sam iznenadena kada sam saznala da i kod nas postoji obrazovna institucija zasnovana na istim principima.

Ucenje je zasnovano na Assigment-ima i projektima, cime se veoma brzo osposobljavaju polaznici da samostalno obavljaju posao za koji su se opredelili. Polaznici se u okviru svog kursa pripremaju za sticanje relevantnog internacionalnog sertifikata, što im pored otvaranja dodatnih mogucnosti u okviru profesije takode otvara i mogucnost za rad u inostranstvu.

Kada se svemu tome doda visoko profesionalan i prijateljski odnos zaposlenih, odlicna tehnicka opremljenost i kontinuirano unapredivanje sistema ucenja i predavanja, mogu da kažem da sa zadovoljstvom preporucujem ovakav vid školovanja svima koji traže ulaznicu za posao koji vole, i svoju šansu na našem ili inostranom tržištu.

Nataša Stojakovic, Beograd

img quotesMnogo sam naucio i otvorili su mi se novi profesionalni vidici.

Vlasnik sam marketing agencije i moja poslovna preokupacija je osmišljavanje i realizacija marketing kampanja za razlicite proizvode i usluge. Osnovni razlog mog pohadanja je nastojanje da se upoznam sa alatima i mogucnostima koje se pružaju na internetu, mediju marketinške buducnosti.

 U svakom trenutku se možete osloniti na veoma strucne voditelje kurseva. Puno toga sam naucio i otvorili su mi se novi vidici u oblasti mog profesionalnog interesovanja.

Mirko Lizdek, Sarajevo

img quotesOd kada sam zavšio školovanje na vašoj Akademiji, konstantno napredujem u karijeri.

Nakon 10 godina mijenjam karijeru iz korijena i samim tim postaje veoma neophodno da se usavršim, a s obzirom na pristigle obaveze DL, o kojem sam dotad samo cuo od internacionalaca, bio mi je jedina mogucnost. U Banja Luci nalazim samo djelomicno slican sistem, ali srecom od prijatelja saznajem za vas na vrijeme i ubrzo prepoznajem vaše prednosti, te se prepisujem kod vas. Ni u jednom trenutku nisam zažalio, pogotovo kad sam osjetio iskrenu susretljivost i profesionalnost vaših predavaca i tehnicke podrške.

Vec na samom pocetku sve krece profesionalno, ekspeditivno, lekcije su sažete, platforma funkcioniše perfektno, testovi napredovanja odlicni i mom oduševljenju nikad kraja.

Cak i kad je moju porodicu zadesila iznenadna i užasna tragedija, vi ste opet pokazali svoju profesionalnost i korektnost te mi pružili nove rokove, izuzetnu podršku i razumijevanje.

Evo, godinu dana kasnije, i dalje sam oduševljen vašim sistemom i dalje vas hvalim, samo sad zahvaljujuci najviše vama napredujem u novoj karijeri i svaki dan razmišljam kako da nastavim s novim kursevima jer zaista nema boljeg nacina za sve one koji imaju puno obaveza, a žele da ostvare svoje obrazovne ciljeve, stoga vi zasigurno zaslužujete samo najbolje kritike i svaku pohvalu odnosno preporuku.

Zaista, sve što mogu da kažem je SVAKA CAST, NAJBOLJI STE! Najljepši pozdrav. 

Bojan Krupljanin, Banja Luka

img quotes4 godine školovanja na fakultetu mi nije dalo potrebna prakticna znanja, za godinu dana na akademiji sam to dobila.

Pre svega bih napomenula da sam se za ovaj vid ucenja odlucila jer sam htela da usavršim svoja znanja iz savremenog online poslovanja. S obzirom na to da sam završila fakultet u trajanju od 4 godine, bila sam svesna da mi nedostaju prakticna znanja koja bih mogla da primenim. Na ovim kursevima sam za kratko vreme stekla prakticno, primenljivo znanje iz svih oblasti koje su me zanimale i svakom bih preporucila ovaj vid edukacije.

Smatram da se na klasicnim fakultetima dobije teorijsko znanje koje nije primenljivo u praksi i da su programi preobimni. Ucenjem na daljinu dobije se višestruka korist, prvenstveno u organizovanju vremena, profesori su odlicni, gradivo je koncizno i jasno objašnjeno, a za sva pitanja i nedoumice posebno mi je znacila podrška konsultanata koji su bili vrlo ljubazni.

Marta Tot

img quotesOvakvu podršku ima malo koja škola ili fakultet.

Iznenaden sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisnicku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pricamo, zato vam želim svako dobro i uspješan dalji rad. 

Boro Lucic, Australija

img quotesBrzo i efikasno sam zavšila obuku sa visokim procentom zahvaljujuci vama i vašem DL sistemu.

Kada sam na fakultetu polagala ispit iz obrazovnih tehnologija, jedno od pitanja je bilo nastava na daljinu. Pojam, znacenje, prednosti i nedostaci su mi bili poznati, ali u isto vreme daleki, nedostižni i apstraktni. Od tada do sad je prošlo vreme (onoliko da se ljudsko znanje udvostrucilo) koje je donelo mogucnost da i na ovakav nacin sticem znanja. Drago mi je što kod nas postoji takva mogucnost koju bi bilo šteta ne iskoristiti.

Samo prijavljivanje na platformu je jednostavno, brzo i lako. Lekcije su napisane razumljivim jezikom, sažete su. S obzirom na to da se zadnjih nekoliko godina interesujem za ovu temu, citam clanke na Internetu pa mi je sam sadržaj kursa bio u dobroj meri poznat. Postoji i velika kolicina informacija koju sam usvojila prolazeci kroz predmete. Ponosna sam na sebe što sam položila sa visokim procentom uspešnosti. 

Ljiljana Grujic, Gornji Milanovac

img quotesŽivim u Danskoj gde je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujci e-Learningu uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje.

Bilo je lepo saradivati. Brzo, precizno i bas ono što treba - srž! Bez okolišanja, mislim da je to najvažnije i najbolje za razliku od ostalih. Normalno, bilo je i novih stvari koje sam naucio pocev od nekih malih sitnica, ali sve to u cilju da se sklopi slika i završi sve do kraja. Samo tako!

Ja živim u Danskoj gde je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujci e-Learning-u uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje!

Pozdrav od Nebojše iz Danske!

Nebojša Savic, Frederiksvaerk, Danska

img quotesNajpodsticajnija škola koju sam pohadala!

Veoma sam vam zahvalna, za vas trud.
Ovo je najpodsticajnija škola koju sam imala priliku da pohadam. Zadovoljna sam u potpunosti vašom predusretljivošcu i nacinom na koji podsticete motivaciju svojih polaznika.

Sonja Bojanic, Novi Sad

img quotesPuno hvala!

Iskreno, vec sam razmišljala koji sledeci kurs da upišem na vašoj akademiji, jer sam zaista prezadovoljna vašom celokupnom uslugom.

Ali s obzirom da moj stariji sin krece u prvi razred, a da mi obim posla u mojoj firmi takode ostavlja sve manje i manje prostora za ucenje, bojim se da cu morati da pricekam. Vec sad mi je malo knap da se pre podne bavim uvozno-izvoznim i deviznim poslovanjem, popodne porodicom, a nocu da ucim, ali moram da izdržim do kraja, u stvari ŽELIM da izguram do kraja i da dobijem sertifikat.

Vaša Akademija zaista pruža sjajnu priliku svima koji imaju puno obaveza, a žele dodatno da se edukuju. Preporucila sam vas svim svojim poznanicima jer zaista zaslužujete sve pohvale!

Vesna Bojanic, Beograd

img quotesSaznanje da u Srbiji posluje jedna kompanija kojoj su na prvom mestu klijenti i koja radi na svetskom nivou - veoma me je obradovalo.

Duži deo svog života sam proveo u inostranstvu i po povratku u Srbiju bio sam veoma razocaran što se tice poslovanja mnogih preduzeca (odnos prema klijentu, pružanje usluge itd.).

Kada sam upisao on-line školovanje bio sam veoma impresioniran uslugom pruženom kako putem telefona, tako i putem Interneta.

Drago mi je da sada znam da postoji bar jedno preduzece u Srbiji koje misli na svoje kupce. 

Nenad Ðurdevic, Beograd

img quotesOn-line ucenje je pravo rešenje za mene.

Ispostavilo se da je on-line ucenje pravo rešenje za mene zbog slobodnog raspolaganja vremenom.

"Trebalo je takode organizovati vreme za ucenje i pripremu radova. Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena pa zato mislim da su on-line kursevi bili pravi izbor za mene. Uz varijantu samostalnog ucenja, stekao sam nova znanja, ali se nikada nisam osetio prepušten sam sebi. Ucenje na daljinu je sasvim nova dimenzija ucenja.

Zahvaljujem na svemu i nadam se nastavku naše saradnje.

Dejan Stojicic, Beograd

img quotesI pored silnih obaveza na poslu nekako sam uspela da dodem skoro do samog kraja. Izuzetno sam bila zadovoljna nacinom školovanja, podrškom i svime što pruža ovakav nacin ucenja.

Meni sertifikat nije potreban zbog konkurisanja za posao pošto sam vlasnik firme i ucila sam ovo iz cistog zadovoljstva.

Volela bih, ako budem mogla, još nekom zaposlenom da platim školovanje u vašoj Akademiji pošto ima veoma mnogo interesantnih kurseva. Da bih to uradila, morala bih da im dokažem da se uz rad može uciti i to moram dokazati sopstvenim primerom. Cim budem imala novu priliku, sigurno cu poželeti da naucim neku novu veštinu iz vaše ponude. 

Vesna Hinic, Beograd

img quotesKonacno mogu da radim posao koji volim.

Odlucila sam da pocnem da se bavim onim što volim i shvatila da to mogu nauciti na InternetAcademy. Ideja o on-line ucenju mi se mnogo svidela. Upisala sam dva kursa i mogu da kažem da su predavanja, lekcije, organizacija, sve – odlicni. Stvarno sam dosta naucila, ali sam htela da se usavršavam dalje i cula da postoji i "škola na zemlji“.

Pristupacna cena, cak i za nekoga ko je nezaposlen, ljubazno osoblje, moguc svaki dogovor, prijatna atmosfera, tehnicka opremljenost... sve to mi je zaista privuklo pažnju i stvarno sam zadovoljna kompletnim uslovima, celokupnom uslugom.

Naucila sam puno i napredovala do toga da sam cak i dobila Part-time posao. Kada sam se upisivala cilj mi bio je bio da konacno radim posao koji volim. To mi je sada i omoguceno zahvaljujuci znanju stecenom ovde.

Danijela Tanovic, Beograd

img quotesSve novine koje se dese u oblasti nauke koja se izucava na Akademiji, odmah se plasiraju na cas.

Sada sam spreman da se sam upustim u projekte i stvarno sam zadovoljan svojim napretkom. Jako mi je bitan i sertifikat koji ovde mogu da dobijem jer je važeci i u Srbiji i u inostranstvu.

Po povratku u Srbiju odlucio sam se za upis jer je cena bila jako pristupacna, cuo sam da predavanja ovde drže korak sa inostranstvom i novinama, da su predavanja savremena - što je za moj smer izuzetno bitno. Sve novine koje se dese u ovoj oblasti nauke, odmah se plasiraju na cas. Profesori su jako otvoreni, sve prelazimo zajedno, ne stvaraju distancu i ne stvaraju osecaj da se znanje koje oni imaju ne može dostici, da se novo ne može nauciti. Svaki cas je za mene uživanje jer potvrdujem napredak svog znanja.

Posle završenog kursa, nastavljam sa novim kursom jer želim da kompletiram svoje znanje. Šta god se pojavi novo, ja želim da znam, vraticu se ovde da naucim jer želim još znanja, još ucenja. Nadam se da cu jednog dana moci da otvorim svoju malu kompaniju.

Mihajlo Jovanovski, Beograd

img quotesPosavetovali su me da se bez obzira na godine i prethodna znanja, sa željom sve može postici. Mogu uspeti.

Posle 30 godina staža, ostala sam bez posla i htela da se usavršim na drugim poljima od onih koje sam vec poznavala. Strucni razgovori sa vašim zaposlenima su mi pomogli da steknem potpunu sliku o Akademiji, kako ona funkcioniše, šta mogu da naucim... Motivisana sam najviše recima naše koleginice da bez obzira na godine i prethodna znanja, ako imam želju, mogu sve postici. Mogu uspeti.

Posebno bih istakla predusretljivost profesora koji su mi maksimalno izlazili u susret. Bila mi je potrebna pomoc jer sam bila apsolutni pocetnik. I ohrabrivanje. Hvala im na tome. Veoma sam zadovoljna svojim postignutim znanjem. 

Prena Ðonovic Džaferagic