Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

InternetAcademy iskustva | Uspesi i zaposlenje nakon studiranja na InternetAcademy

Ideja za Internet akademiju je nastala iz programa IT Business na ITAcademy, gde su polaznici izrazili ogromno interesovanje za internet poslovanje. Zbog toga smo rešili da osnujemo posebnu obrazovnu ustanovu koja ce ponuditi znanja i veštine iz najznacajnijih oblasti internet poslovanja, online marketinga, komunikacija i prodaje na jednom mestu. Internet akademija nudi programe podeljene u 4 glavna smera na kojima možete steci veštine za cak 40 konkretnih zanimanja iz oblasti interneta!

Misija InternetAcademy je stvaranje strucnjaka iz oblasti internet poslovanja koji poseduje znanja i veštine koja su medu najtraženijima na tržištu rada kako u zemlji i regionu, tako i širom sveta. Internet akademja nastala je iz potrebe tržišta za strucnjacima iz ove oblasti sa jedne strane i ogromne želje mladih ljudi da steknu znanje za struku u kojoj ce moci da ostvare uspešne i stabilne karijere sa druge strane.

Vecina naših polaznika vec je zapocela svoje karijere i mi vam prenosimo utiske nekih od njih: 

img quotesInternetAcademy mi je otvorila brojne poslovne mogućnosti

Aleksander VlajkovicPosle 17 godina bavljenja novinarstvom odlucio sam da napustim ovu profesiju i jednu veoma jaku medijsku kucu kako bih se posvetio usavršavanju svojih znanja i tako omogucio sebi mnogo bolje uslove prilikom zasnivanja novog radnog odnosa. Tokom školovanja na InternetAcademy naucio sam brojne korisne pojmove i tehnike, ali i upoznao mnoge interesantne ljude na klasi, sa kojima planiram da nastavim saradnju kroz buduce poslovne projekte.

Dopala mi se interakcija sa profesorima tokom i van predavanja. Svi predavaci su priznati strucnjaci u svojim oblastima i uvek su spremni da vam pruže odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Uz to, posebno mi se svideo i visok nivo organizacije testiranja. InternetAcademy bih preporucio svima koji žele da za kratko vreme ovladaju prakticnim veštinama i pripreme se za uspešnu karijeru.

Aleksander Vlajković

img quotesDL platforma je bila ključan faktor da se odlučim za InternetAcademy

Deana Stanković

Na InternetAcademy sam završila smer Social Media, Online PR & Community Manager. Učila sam o onome što me zanima i što ću nadalje primenjivati u poslu kojim se bavim. Iako je gradivo koje se prelazi obimno i zahteva kontinuiranu posvećenost, testovi kroz kurseve i praktična primena znanja kroz projekte koji se izrađuju izuzetno pomažu u njihovom savladavanju. Praktičnu primenu znanja bih istakla kao glavnu prednost. Smatram da nakon završene InternetAcademy, uz povećen rad i interakciju sa voditeljima kurseva, polaznici zaista steknu neophodna znanja da se otisnu u svet poslovanja i na tržište rada.

Voditelji kurseva su dostupni, odnos sa njima je interaktivan, što je meni dosta pomoglo tokom celog školovanja. Kada god sam imala nedoumicu ili mi je bilo potrebno dodatno pojašnjnje, obratila sam se i blagovremeno dobila odgovore. Pohvale za posvećen i profesionalan odnos.

DL platforma je sjajno rešenje i ključan faktor kada je reč o mojoj odluci da upišem IA. S obzirom na to da sam svoje regularno školovanje odavno završila, radim i imam porodicu, znala sam da neću imati mogućnosti da fizički budem prisutna na predavanjima i uskladim se sa terminima. DL platforma mi je omogućila da ipak slušam svako predavanje, komuniciram sa voditeljima kurseva, izrađujem svoje zadatke i još mnogo toga. Mogla sam upravljati svojim vremenom, što nam je danas svima izuzetno važno.

S obzirom na to da vodim inovativan projekat, upisala sam InternetAcademy kako bih unapredila znanja i stekla veće samopouzdanje. Želela sam da budem spremnija da odgovorno pristupim daljem poslovanju i da, unapređujući sebe, unapredim i svoje poslovno okruženje.

Deana Stanković

img quotesDobio sam posao u struci, a imam vremena i za freelance poslove

Jagoš RistićVeć tokom pohađanja programa na InternetAcademy dobio sam praksu u LINKgroupu, gde danas i radim! Utisci koje nosim sa školovanja na InternetAcademy su sjajni! Pre svega, radi se o potpuno savremenom pristupu obrazovanju koji sa kompetentnim predavačima i odlično organizovanom DL platformom priprema sve polaznike za tržište rada.

Predavači su zaista najjača karika ove akademije. Njihova kompetentnost i njihovo iskustvo prevazilaze teoriju i donose nam znanje iz prakse. Osim toga, za mene je DL platforma bila jedno potpuno novo pozitivno iskustvo – od toga da sam mogao da preslušavam predavanja kad god mi je to bilo potrebno, do toga da je bila potpuno prilagođena korisnicima.

Danas radim u LINKgroupu na poziciji SEO asistenta, a imam vremena i za freelance poslove, što pokazuje kolika je potražnja za ovim zanimanjem!

Jagoš Ristić

img quotesNaučio sam tajne uspešnih SEO stručnjaka

Goran Boroja

Uspešno sam završio Content & SEO manager jednogodišnje školovanje na InternetAcademy. Bilo je mnogo predavanja na kojima sam saznao mnoštvo informacija o razlicitim oblastima marketinga. Predavanja su pokrila razlicite teme, ali su se, takode, nadovezivala jedna na druge. Sve ovo je uticalo da u kratkom roku steknem širu sliku o marketingu – o znacaju, nacinu funkcionisanja, kao i o mom delu posla u okviru marketinške kampanje.

Predavanja su bila posebno znacajna zbog naših predavaca, koji su nam prenosili korisna znanja i licna iskustva iz svog profesionalnog života. Od njih smo naucili mnoštvo korisnih stvari – od „tajni” zanata do proverenih tehnika koje vode do poslovnih uspeha. Odlika svih predavaca jeste njihova neskrivena spremnost da nam pomognu znanjem, savetima i nudenjem pomoci za bilo kakva pitanja.

Pojacan ritam predavanja upotpunjen je i nizom online kurseva sa testovima i zadacima. Ali vreme utrošeno na njih pomoglo mi je da promenim svoje prioritete. Zbog vremena koje sam uložio u citanje i rešavanje testova, najvažnije što sam naucio jeste da ga bolje organizujem i da usmerim pažnju na sticanje znanja potrebnih za moju poslovnu karijeru. Ovaj ubrzani tempo predavanja i testova pomogao mi je da ozbiljno shvatim vremenske rokove i obaveze, a sve to mi je prakticno pomoglo za snalaženje prilikom novih poslovnih obaveza.

Posle završetka InternetAcademy, promenio sam nekoliko poslova. Trenutno sam zaposlen kao freelancer, a taj posao radim samo par sati dnevno. Pravo zaposlenje još nisam dobio, ali se nadam da ce moje steceno znanje biti prepoznato u buducnosti. Zbog drugacijeg pogleda na biznis i marketing, takode sam fokusiran na usavršavanje znanja i pracenje trendova. Nadam se da cu uspeti da steknem dovoljno prakticnog iskustva kako bih u buducnosti pokrenuo neki svoj biznis.

Goran Boroja

img quotesDrugačije gledam na svoj posao u odnosu na period pre školovanja na InternetAcademy

Slaviša Trajković

Celokupno školovanje je veoma lepo i kvalitetno osmišljeno. Kursevi se periodično dodeljuju i vremenski su ograničeni, što mi se dopalo jer zaista moraš da sedneš i zagreješ stolicu, a ne da ostavljaš da ih radiš kasnije, što se i zaboravi. Možda je nekome bilo previše, i meni je tako izgledalo, ali uspeo sam. Pored svojih poslovnih, ali i roditeljskih obaveza, uspeo sam da postignem puno. Zadovoljan sam znanjem kojim sam ovladao.

Što se predavača tiče, zaista mogu samo da ih pohvalim – izuzetni profesionalci. Sa druge strane, divne kolege koje su uvek bile spremne da pruže podršku i prave smernice onda kada nešto nije išlo kako treba. Čak i u trenucima odustajanja, oni su ti koji su me naterali da nastavim i koji su, čini mi se, verovali više od mene samog da ja to mogu, jer sam se sa mnogim stvarima, kao i većina, po prvi put susreo tokom školovanja.

DL platforma mi se veoma dopala. Lepo je urađena. Zbog svojih obaveza nisam bio u mogućnosti da prisustvujem tradicionalnoj nastavi, zato sam se i odlučio za online, a DL platforma, iako na prvi pogled deluje komplikovano, ipak nije. Meni je veoma pomogla i, čini mi se, postala svakodnevica.

Što se zaposlenja tiče, vodim svoj privatni biznis i teško je da ću ikada raditi za nekoga, ali se napredak u ličnom poslovanju već osetio. Tokom samog školovanja mnoga znanja sam primenio na svoj biznis, što je dalo rezultate. Veoma drugačije sad gledam na posao u odnosu na period pre školovanja. Iako sam ŠAŠAV, postajem veoma ozbiljan i profesionalan, što čak i mnogi oko mene primećuju. Ako ništa drugo, ovim školovanjem postao sam najškolovaniji KLOVN.

Slaviša Trajković

img quotesPredavanja na InternetAcademy su mi odmah povećala kvalitet rada i zaradu

Anđelija Milutinović

Kada sam upisala smer Content & SEO Manager, očekivala sam predavanja usmerena na SEO, ali sam dobila zaista mnogo, mnogo više, kao na primer predavanja iz oblasti kao što su SEM, UI/UX Design, E-Commerce i mnoge druge. Predavači su izuzetno kreativni i inovativni, motivišu polaznike i nesebično dele svoje znanje i iskustvo. Imala sam naviku da zadatke šaljem subotom, a već nedeljom bih dobila odgovore i ocene. Takođe, nikada nisam dobijala odgovore koji liče na automatske poruke, već povratne informacije u vezi sa svojim radovima, kao i pohvale i preporuke za unapređenje.

DL platforma sjajno funkcioniše, izuzetno je laka za upotrebu. S obzirom na to da radim kao freelancer već četiri godine, mogu da kažem da su mi predavanja odmah povećala kvalitet rada i zaradu – mogla sam odmah da ih primenim na poslovanjima svojih klijenata. Licenca za Power Suite programe, koju sam dobila u okviru akademije, preusmerila mi je karijeru – do tada sam isključivo radila kao web dizajner, a sada nudim usluge kompletnog građenja sajta, od dizajna do optimizacije, čak sam dobila nekoliko isključivo SEO projekata. Zahvaljujući InternetAcademy blizu sam finaliziranja sopstvene online prodavnice, putem koje planiram da prodajem usluge u vidu SEO paketa.

Anđelija Milutinović

img quotesInternetAcademy bih preporučila svakome ko želi da nauči nešto što će mu pomoći u životu

Emina Adilović

Završila sam smjer Content & SEO Manager. Godina je prošla jako brzo i drago mi je što sam samoj sebi postavila kao izazov da uspijem u tome. Preporučila bih svakome ko ima mogućnost i ko želi da ostvari sebe te nauči nešto što će mu pomoći u životu – da izabere jedan od smjerova na InternetAcademy. Predavači su jako posvećeni svom radu, kao i voditelji. Spremni su da pomognu i odgovore na sva pitanja uvijek.

DL platforma je za svaku pohvalu. Sadrži dosta informacija korisnih i sav potreban materijal za savladavanje gradiva. Znanje nisam još uspjela da iskoristim na način na koji bih željela, ali radim na tome. Nadam se da će se novi putevi otvoriti zahvaljujući svemu što sam naučila i da će se to znanje iskoristiti.

Emina Adilović

img quotesZnanja stečena na InternetAcademy uspešno sam primenila u poslu

Tamara Vukoicic

Završila sam smer Content & SEO Manager na InternetAcademy kao online polaznik. Veoma sam zadovoljna raznovrsnim temama obrađivanim tokom školovanja, a koje su obuhvaćene materijom iz oblasti digitalnog marketinga, kreiranja sadržaja na digitalnim platformama, optimizacije sajtova itd. Sve materijale iz kurseva prate zanimljive studije slučaja, kao i zadaci. Voditelji i predavači tokom kurseva uvek su bili spremni da pomognu i odgovore na svako pitanje ili nedoumicu koju sam imala.

DL platforma za korišćenje tokom školovanja bila je user-friendly i uvek sam imala jasan i precizan raspored obaveza. Tokom edukacije imala sam mogućnost da stečeno znanje sa InternetAcademy primenim u firmi ReStart Project d.o.o., u kojoj sam bila zaposlena kao Marketing Assistant. Pored zaduženja Marketing Assistanta, učestvovala sam u kreiranju sadržaja za društvene mreže i u tome su mi pomogli predmeti smera Content & SEO. Danas radim u kompaniji LINKgroup, na poziciji koordinatora u okviru BusinessAcademy.

Tamara Vukoičić

img quotesPredavači su veoma kompetentni u oblastima koje predaju i otvoreni za konsultacije sa polaznicima

Milomir Kuljic

Završio sam smer Web Project Manager & Data Analyst. Pogodnost na tradicionalnim predavanjima je bila u mogućnosti praćenja nastave i na kursevima iz drugih oblasti. Na taj način svi polaznici InternetAcademy su bili u prilici da nadograde svoje znanje iz različitih oblasti koje se tiču internet trendova i poslovanja uopšte.

Predavanja su bila zanimljiva i obrađuju inovativne i avangardne teme koje su deo poslovanja u digitalnom svetu. Voditelji kurseva i predavači su veoma kompetentni u oblastima koje predaju i otvoreni za konsultacije sa polaznicima. U prilici ste da sa njima komunicirate i na neformalnoj osnovi i tako dobijete dodatne informacije i čujete iskustva koja vas mogu pravilno usmeriti u izboru zanimanja. Veoma je bitno da budete radoznali jer ćete tako lakše doći do praktičnog znanja koje poseduju svi predavači kao uspešni profesionalci u oblastima koje predaju.

DL platforma je vrlo dobra, korisnički doživljaj je veoma komforan prilikom učenja preko platforme, sve informacije se ažuriraju na vreme, svi streamovi su online, sva predavanja su snimljena i u bazi dovoljno dug period.

Milomir Kuljić

img quotesŠkolovanje na Internet akademiji mi je omogućilo da steknem neka nova znanja

Aleksandra Trojanović

Na Internet akademiji sam završila smer Digital Marketing Planner & Account Manager. Utisak o celokupnom školovanju je više nego pozitivan, oduševljena sam načinom rada i organizacijom. Pored toga, profesori su bili divni, uvek su imali spreman odgovor na svako pitanje. Učenje na DL platformi je bilo zanimljivo pre svega zbog dobro uređenog sistema koji olakšava učenje.

Voditelji kursa su bili prijatni, spremni da na svako pitanje odgovore i pruže pomoć oko zadataka. Školovanje na Internet akademiji mi je omogućilo da steknem neka nova znanja i pružilo neko novo iskustvo koje će mi pomoći za napredak u poslovanju i usavršavanje iz te oblasti.

Aleksandra Trojanović

img quotesDL platforma sadrži sve informacije neophodne za učenje na daljinu

Ana Kopčalić

Završila sam smer Content & SEO Manager. Najveći utisci koje sam stekla tokom školovanja na InternetAcademy su kvalitetan sadržaj, pristupačnost i dobar odabir modula koji su usko povezani sa predmetom koji sam pohađala. Voditelji i predavači su mi pružali podršku u svakom trenutku, bez čekanja, a saveti su uvek bili konstruktivni i usmeravali su na moje dodatno razumevanje materije ili su navodili na to šta bih dodatno mogla da uradim da bi neki zadatak bio urađen kako treba.

DL platforma je prilično laka za korišćenje i sadrži sve korisne informacije neophodne za učenje na daljinu. Znanje koje sam stekla mi pomaže da unapredim poslovni plan i cilj u digitalnom marketingu, kao i daljem učenju u ovom smeru, pa zbog toga i nastavljam sa daljim učenjem na InternetAcademy.

Ana Kopčalić

img quotesVerujem da ću se uskoro priključiti nekom timu i preneti znanje koje sam stekla

Božana Miladinović

Završila sam smer PPC & Digital Channels Manager. Predavači i voditelji na kursevima su uvek bili dostupni i izazili su uvek u susret prilikom rešavanja zadataka i davali su korisne savete i ukazivali na greške prilikom izrade zadataka, što je za mene naravno bilo podsticajno da naučim i ispravim svoj zadatak i uradim kako treba i sa velikim procentom uspešnosti.

DL platforma je korisna i skladno isplanirana sa posebnim kategorijama. Naravno, pošto sam radila, uglavnom sam mogla da se priključim uživo na predavanja i budem u komunikaciji sa voditeljima kursa, prisustvujem na chat konsultacijma i razmenim iskustva sa voditeljima i drugim učesnicima kursa. Nadam se i verujem da ću se uskoro priključiti nekom timu i preneti svoje znanje koje sam stekla u toku školovanja. Želim da zamenim svoj postojeći posao nekim novim izazovima na nekom drugom poslu. I spremna sam da još više naučim o novim stvarima i napredujem u budućnosti.

Božana Miladinović

img quotesZahvalna sam svakom predavaču, jer su puni strpljenja i dostupni u svakom trenutku

Ana Gvozdenović

Završila sam program Content & SEO Manager. Sa radošću sam upisala još jedan program PPC & Digital Channels Manager. Saradnja sa predavačima i pomoć oko prelaženja i razumevanja gradiva su na visokom nivou.

Zahvalna sam svakom predavaču i voditelju ponaosob, jer su puni strpljenja i dostupni u svakom trenutku za svako pitanje. DL platforma mi je olakšala svakodnevicu i smatram da ovakav vid nastave može samo da doprinese kvalitetu znanja. Slobodna sam da organizujem vreme i tempo učenja prema svojim mogućnostima. Nisam još uvek dobila zaposlenje, a nadam se da ću uskoro biti u prilici da svoje znanje primenim. .

Ana Gvozdenović

img quotesZnanje stečeno na InternetAcademy mnogo će mi značiti kada krenem da tražim posao o kojem sam maštala

Ines Maras Puškarević

Završila sam smer Content & SEO Manager, Iako se školovanje na InternetAcademy učini kao vrlo lagano, polaznici moje klase dobro znaju da nije. Postoji zaista veliki broj obaveznih predmeta, a iza njih još ozbiljniji predavači i voditelji, koji žele da svaki predmet savladate ne dobro, već odlično. Meni je zaista bio izazov raditi sa mentorima koji su nas „gurali” do maksimuma. Nije lako, ali svaki položen predmet znači da ste zaista mnogo naučili. Neobično je imati predavače koji žele da vam se posvete i koji ne štede na lepim rečima.

Nikada nisam bila prepuštena samo sebi, uvek sam imala nekoga ko je želeo da mi pomogne. To zaista deluje podsticajno, pa sve moje preporuke idu za njih. Većinom sam koristila aplikaciju na telefonu jer sam tako mogla da čitam lekcije u svakom momentu – i kad čekam u redu, dok putujem, ispijam kafu. To mi je mnogo značilo. Veliki deo postignutog uspeha je baš ta fleksibilnost koju sam imala. Zaista verujem da će mi znanje stečeno na InternetAcademy značiti mnogo kada krenem da tražim posao o kojem sam maštala – SEO ili content menadžer.

Ines Maras Puškarević

img quotesFunkcionisanje DL platforme me je prijatno iznenadilo

Katarina Nedeljkovic

Završila sam smer PPC & Digital Channels Manager. Iako se dugi niz godina bavim novinarstvom, tokom školovanja na InternetAcademy imala sam priliku da steknem nova znanja i veštine, da upoznam izvanredne predavače koji daju sve od sebe da vam prenesu znanje na adekvatan način i podstaknu vas na razmišljanje i znatiželju. Isto tako, dostupni su i spremni da vam razjasne svaku nedoumicu, vodeći računa da idu u korak sa svim promenama koje se dešavaju. Posebno kada je reč o digitalnoj sferi, kao što je to slučaj sa digitalnim marketingom.

DL platforma sa kojom sam se prvi put srela upravo na InternetAcademy me je prijatno iznenadila, jer čini školovanje kompletnim i „alatom” dostojnim vremena u kojem živimo. Putem ove platforme, između ostalog, ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete, predavanja možete pratiti „uživo” – onlajn i postavljati pitanja predavačima, a ne remetiti dinamiku same nastave. Nudi još mnogo toga što savremena nastava zahteva.

Znanje stečeno na InternetAcademy pomoglo mi je u postojećem poslu i omogućilo da stečeno znanje iskoristim za dodatni posao, što je za mene svakako pozitivna stavka. Ipak, u izradi je i plan za pokretanje sopstvenog projekta u skorijoj budućnosti.

Katarina Nedeljković

img quotesZaposlio sam se još tokom školovanja

Branko Markovic

Završio sam smer PPC & Digital Channels Manager. Utisak o školovanju je veoma pozitivan, kao i onaj u vezi sa gradivom, koje je prilično opširno. Predavači i voditelji su veoma stručni i profesionalni. Takođe, dostupni su za svaku vrstu pitanja ili pomoći. DL platforma je izuzetno korisna u smislu uštede vremena, kao i usklađivanja prelaženja gradiva sa drugim ličnim obavezama nas polaznika.
Posao sam dobio u toku pohađanja ovog programa na IA. Uspeo sam da iskoristim znanje koje sam dobio na IA za pronalazak posla, ali i da implementiram to znanje u posao koji trenutno radim.

Branko Marković

img quotesSertifikat i preporuka su mom portfoliju dali veću dozu profesionalizma

Bojan Vasic

Smer koji sam završio je Digital media manager. Utisak koji je Internet Academy na mene ostavila je poverenje, zapravo profesionalizam koji su potvrdili prilikom celokupnog školovanja. Predavači i voditelji svih kurseva su uvek na moja pitanja, a bilo ih je u velikom broju odgovarali u najbržem mogućem roku. Uvek jasna objašnjenja oko svake nedoumice. Veliki broj poznatih gostujućih predavača. DL platforma je funkcionalna i lako se može naći sve što vam je potrebno. Svaki kurs je na vidnom mestu kao i datumi do kada ih treba uraditi. Posebno bih istakao moje oduševljenje oko statistike uspeha kao i pregleda pređenog gradiva.

Kvalitetan video materijala sa predavanja su odličan izbor za mene jer zbog zaposlenja nisam bio u mogućnosti da prisustvujem predavanjima. U svakom momentu tokom predavanja a i kasnije sam mogao da pošaljem pitanje predavaču. Internet Academy je bila samo nadogradnja mom dosadašnjem višegodišnjem iskustvu u Internet marketingu. Sertifikat kao i preporuka su mom porfoliju dali veću dozu profesionalizma. Primena saveta od strane predavača kao što su Dragan Varagić, Đorđe Jančić, i ostali profesionalci u ovoj delatnosti su unapredili moje tehnike i primene alata za bolji i profesionalniji rad. Sledeći smer koji planiram da upišem je Content & SEO Manager.

Bojan Vasić, PPC & Digital Channels Manager

img quotesStečeno znanje planiram da iskoristim na sajtu koji sam pokrenula

Jasmina Lesic

Na InternetAcademy sam završila dva smjera – Web Project Manager & Data Analyst i Online Sales & E-business Development. Zadovoljna sam širinom tema koje smo prošli tijekom školovanja, predavačima – koji su profesionalci i stručnjaci u svom području. DL platforma je jednostavna za korištenje, a prilagođenu mobilnu aplikaciju mogla sam koristiti na putovanjima. Na raspolaganju su uvijek bile i kolege iz tehničke službe, koje bi vrlo brzo riješile upit. DL platforma, osim predavanja koja su u vezi sa određenim smjerom, nudi i predavanja iz drugih područja, tako da ima dosta materijala za one koji žele učiti. Stečeno znanje planiram iskoristiti na sajtu koji sam pokrenula. Planiram da se i dalje edukujem iz područja digitalnog marketinga – možda više u smjeru SEO, Google Analyticsa.

Jasmina Lesic

img quotesPosle završene InternetAcademy mnogo sam efikasniji u svom poslu

Ivan Trifunjagic

Završio sam smer Content & SEO Manager. Školovanje na InternetAcademy smatram jednim od boljih iskustava u svome školovanju. Svrsishodno osmišljen program, u trendu sa aktuelnim praksama u internet marketingu, omogućio mi je da se za kratko vreme upoznam sa dominantnim strategijama i tehnikama u digitalnom oglašavanju. Jedan vid prakse u okviru sistema LINKgroup, koji svakako raspolaže resursima za edukovanje svojih polaznika u realnom okruženju, doprineo bi boljem i bržem savladavanju poslova teorijski predstavljenih u kursevima.


Učenje na daljinu kao sistem funkcioniše odlično, ali bih se posebno osvrnuo na predavanja koja osmišljavaju i drže naši priznati i dokazani stručnjaci iz IT sektora i oblasti digitalnog oglašavanja, koji su svoje znanje znali da prenesu na zanimljiv i nadasve inspirativan način. Budući da sam već zaposlen, završetak ovog kursa omogućio mi je da poslove iz oblasti PR-a i marketinga, koje trenutno obavljam, podignem na viši nivo efikasnosti.

Ivan Trifunjagić

img quotesDL platforma je idealan izbor za zaposlene

Milena Srejic

Moj utisak o školovanju veoma je pozitivan. Kursevi su veoma jasni, praćeni mnoštvom konkretnih primera, koji pomažu da se tematika shvati u potpunosti. Školovanje je tako organizovano da nas postepeno uvodi u oblast interesovanja i ne zahteva predzanje. Posebno su korisni zadaci koji prate svaki kurs. Oni nam omogućavaju da naučeno pretočimo u konkretne primere i ujedno nam pružaju mogućnost da budemo kreativni, podstiču na razmišljanje i istraživanje. Nisam imala prilike da ispratim odmah sva predavanja, ali postoji mogućnost da se naknadno pogledaju video-predavanja jer su veoma korisna i uvek se može čuti i naučiti nešto novo što možda nije pomenuto u tekstualnim materijalima kursa.

Predavači su veoma strpjivi i žele da slušaoce podstaknu na razmišljanje, postavljaju im pitanja i daju im priliku da izraze svoje mišljenje i ideje. Voditelji kursa su veoma ažurni, brzo odgovaraju na pitanja i daju nam mišljenje, sugestije i pohvale o urađenim zadacima.


DL platforma je jednostavna za korišćenje, iako zahteva jedan kratak period upoznavanja. Zato je moja preporuka polaznicima da se pre samog početka kursa malo upoznaju sa platformom kako bi se kasnije lakše snalazili.
Platforma omogućava da bolje organizujemo školovanje i rasporedimo vreme, kao i da pratimo dinamiku napredovanja, podseća nas na rokove za završetak kurseva i zadataka, što je posebno korisno. DL platforma je idealan izbor za zaposlene jer omogućava da prilagodimo vreme učenja i obavljanja zadataka svojim obavezama.
Nakon kompletiranog kursa, počela sam sa traženjem prakse u oblasti marketinga kako bih stekla dodatna znanja i veštine.

Milena Srejić

img quotesOpet bih se upisao!

Ovakav vid obrazovanja je doveo do toga da se upoznam sa mnogim drugim zanimljivim ljudima sa kojima sam razmjenjivao informacije i naucio sam veoma mnogo u vrlo kratkom vremenskom periodu.
Nimalo ne žalim za vremenom koje sam proveo uceci i ako ponovo budem imao priliku - uradicu isto. Da se sad vratim godinu dana unazad, zasigurno bih uradio isto i bez trunke razmišljanja.

Sanel Hodžić

img quotesSav svoj prihod ostvarujem isključivo zahvaljujući znanju koje sam ovde stekao

Drago mi je što sam imao priliku da saradujem i ucim od najboljih strucnjaka iz ove oblasti u Srbiji. 
Da se nisam upisao, verovatno bih se danas bavio nekim drugim poslom i na internet gledao kao na oblast u kojoj ljudi dobro zaraduju. Predavaci su mi preneli konkretna znanja i veštine zahvaljujuci kojima danas odlicno zaradujem.

Marko Vasić

img quotesZaposlio sam se šest meseci nakon završetka školovanja

Odabrao sam smer Web Project Manager & Data Analyst i nijednom nisam pomislio da sam pogrešio. Dva najupečatljivija utiska sa InternetAcademy jesu odlično organizovana nastava i program koji prati trendove u ovoj grani industrije. Predavači svoje bogato znanje prenose na jednostavan i pristupačan način.

Samo šest meseci posle završene škole i odmah posle stručne prakse preko LINK Apprentice Internship Programa potpisao sam svoj prvi profesionalni ugovor u struci. Znanja koja sam stekao na InternetAcademy svakodnevno koristim da unapredim učinak marketinških kampanja koje vodim.

Vladimir Milić

img quotesZahvaljujući InternetAcademy danas radim posao koji volim

Završila sam smer Online Sales and E-business Development Manager i vec sada mogu da kažem da mi je upisivanje InternetAcademy bila jedna od najboljih životnih odluka. Školovanje na InternetAcademy je mozaik sastavljen od sjajnih profesora (strucnjaka u svojim oblastima), divnih kolega, ažurnih i posvecenih zaposlenih ljudi. Smer Online Sales and E-business Development Manager pružio mi je paletu znanja koja se može uklopiti u kreativne poslove. Nakon školovanja steceno znanje sam primenila u organizaciji velikog muzickog festivala. Tada sam shvatila da sam zahvaljujuci znanju stecenom na Akademiji osposobila sebe da samostalno obavljam posao za koji je potrebno više ljudi. Iz tog razloga vam mogu garantovati da ce vas Akademija osposobiti i pripremiti za rad na tržištu u oblasti u kojoj god poželite da se poslovno razvijate.

Jana Gligić

img quotesInternetAcademy mi je pomogla da nadogradim posao kojim se bavim

Sa InternetAcademy nosim samo pozitivna iskustva. Zadovoljna sam znanjem i veštinama koje sam dobila i zahvaljujuci kojima sam uspela da nadogradim posao kojim se i danas bavim. Više nemam tu prepreku, koju sam sve vreme osecala, a to je da sam neobrazovana u digitalnom smislu i da ne mogu da pratim trendove u svom poslu. Uspešno sam pokrenula tokom školovanja blog na kojem i dalje radim i nadam se da ce biti sve uspešniji – „Kako preživeti cetrdesete?”. Završila sam smer PPC & Digital Channels Manager. Predavaci su bili sjajni i vrlo zainteresovani da sa nama podele znanje koje poseduju, a sve je bilo lakše uz DL platformu.

Milena Mićović

img quotesKontakt sa predavačima mi je najviše značio

Na InternetAcademy završila sam smer Web Project Manager & Data Analyst. Nakon završenih studija na umetnickom fakultetu, na kojima sam naucena da mislim kao naucnik i teoreticar umetnosti, ovaj jednogodišnji program bio je nešto potpuno novo za mene. Pragmaticnost, logicnost i svrsishodnost brojnih kurseva u okviru programa pomogli su mi da na vrlo brz i jednostavan nacin naucim mnogo toga o biznis poslovanju kako u online, tako i u offline svetu. Brojni predavaci, inace uspešni ljudi sa dobrim idejama i poslovnim odlukama, bili su svakodnevno nadohvat ruke. Kontakt sa njima je nešto što smatram najdragocenijim benefitom programa. Pored toga i ucenje preko DL platforme bilo je novo iskustvo za mene. I priznajem – ja sam sve to znala da iskoristim i da se zabavim.

Vanja Milovanović

img quotesKvalitetna predavanja i sjajni predavači za siguran napredak u karijeri

Predavanja su kvalitetna, odlicno sistematski rasporedena, tako da svaka sledeca oblast ima dodirnih tacaka sa prethodnom. Predavaci su strucni i znanja prenose na fantastican nacin. Najviše mi se svidelo što se ucenje zasniva pretežno na prakticnim primerima, što je od velike važnosti za sferu interneta.

Veoma je dinamicno i postoji dobra saradnja sa polaznicima.
Trenutno sam na praksi u kompaniji LINK group, u okviru programa Link Apprentice Internship Program (LAP) i nadam se buducem zaposlenju i nastavku saradnje sa istom.

Nikola Cvijanović

img quotesImao sam prilike da radim na realnim projektima

Za upis na InternetAcademy sam se opredelio prvenstveno na osnovu preporuke i nijednog trenutka se nisam pokajao.

Naucio sam brojne prakticne stvari iz oblasti koja me interesuje i sada imam kompletno znanje za samostalan rad i dalji razvoj i napredovanje.

Završio sam Visoku tehnicku školu, na kojoj sam naucio od svega po malo – programiranje, administraciju, HTML i CSS, ali nisam ni slutio da time nisam ni „zagrebao” površinu komercijalne primene interneta. Tek sam posle InternetAcademy zaista savladao sve veštine i tek sada znanje zaista mogu i da primenim u prakticnom internet poslovanju.

Posebno bih hteo da se zahvalim fantasticnim predavacima, koji su mi, pored znanja, omogucili i da ucestvujem u konkretnim projektima i tako još više usavršim u praksi ono što sam naucio na InternetAcademy. 

Milan Petrović

img quotesZa godinu dana naučio sam više nego za 3 godine studija

Veliki broj prakticnih vežbi i zadataka, uz vrlo malo teorije i uz dosta strpljenja profesora, koji su nam na najjednostavniji i najbrži nacin prenosili znanje, pomogli su mi da za kratko vreme ovladam željenim veštinama, što mi nije pošlo za rukom tokom tri godine studiranja na Visokoj školi.

Nakon završenih kurseva, dobio sam i mogucnost da testiram nauceno u realnom poslovnom okruženju kroz višemesecnu praksu, što mi je mnogo pomoglo u profesionalnom usavršavanju i sticanju samopouzdanja.

Miloš Savatijević

img quotesOdlična investicija koja se višestruko isplati

Prije svega, svidjela mi se mogucnost online školovanja, koja je kod nas još uvijek slabo zastupljena, a po mom mišljenju, za one koji istinski žele da uce, može imati vece prednosti nego klasicni vid školovanja. Svidjelo mi se što su profesori, koji su predavali, visoko edukovani, pa nije bilo nedorecenosti i pitanja na koja nisu imali odgovor. Takode, dopala mi se i stalna mogucnost kontakta sa profesorima putem sistema E learning-a. 
Izdvajanje novca za ovakav vid školovanja je odlicna investicija jer mi se uloženi novac, kroz prakticnu primjenu znanja, višestruko isplatio.

Boris Vaško

img quotesSvetski nivo obrazovanja u Srbiji!

Zoran Blaževic iz Ciriha (Švajcarska) nam je izmedu ostalog napisao: “Ja sam iz Švajcarske i prijatno me je iznenadilo da i u Srbiji mogu dobiti veoma kvalitetno obrazovanje koje me je ucinilo još uspešnijim.” 

img quotesUspešno sam završio školovanje učeći iz Australije

Iz Australije, Boro Lucic nam je poslao pismo: “Iznenaden sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisnicku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pricamo, zato vam želim svako dobro i uspješan dalji rad.”

img quotesToliko sam zadovoljan da sledeće godine planiram da upišem još jedan smer

Želeo bih da Vam se zahvalim na vrlo ljubaznoj, a pre svega profesionalnoj usluzi koju ste mi pružili u protekloj školskoj godini. Znanje koje sam stekao mi je omogucilo da promenim posao cak i pre samog završetka i zbog toga sam Vam veoma zahvalan. Siguran sam da cu napornim radom još bolje uspeti.

A kao sam pokazatelj Vašeg rada mislim da je dovoljno da kažem da kod Vas planiram da upišem i drugi smer sledece godine!

Milan Sprecakovic, Beograd

img quotesPreporučujem svima koji traže ulaznicu za posao koji vole i svoju šansu na našem ili inostranom tržištu

Poznato mi je da vec duže vreme na Zapadu postoje škole prakticnog tipa koje polaznicima omogucavaju upravo to – brzo i efikasno osposobljavanje za novu karijeru. Bila sam iznenadena kada sam saznala da i kod nas postoji obrazovna institucija zasnovana na istim principima.

Ucenje je zasnovano na Assigment-ima i projektima, cime se veoma brzo osposobljavaju polaznici da samostalno obavljaju posao za koji su se opredelili. Polaznici se u okviru svog kursa pripremaju za sticanje relevantnog internacionalnog sertifikata, što im pored otvaranja dodatnih mogucnosti u okviru profesije takode otvara i mogucnost za rad u inostranstvu.

Kada se svemu tome doda visoko profesionalan i prijateljski odnos zaposlenih, odlicna tehnicka opremljenost i kontinuirano unapredivanje sistema ucenja i predavanja, mogu da kažem da sa zadovoljstvom preporucujem ovakav vid školovanja svima koji traže ulaznicu za posao koji vole, i svoju šansu na našem ili inostranom tržištu.

Nataša Stojaković, Beograd

img quotesMnogo sam naučio i otvorili su mi se novi profesionalni vidici

Vlasnik sam marketing agencije i moja poslovna preokupacija je osmišljavanje i realizacija marketing kampanja za razlicite proizvode i usluge. Osnovni razlog mog pohadanja je nastojanje da se upoznam sa alatima i mogucnostima koje se pružaju na internetu, mediju marketinške buducnosti.

 U svakom trenutku se možete osloniti na veoma strucne voditelje kurseva. Puno toga sam naucio i otvorili su mi se novi vidici u oblasti mog profesionalnog interesovanja.

Mirko Lizdek, Sarajevo

img quotesOd kada sam završio školovanje na vašoj akademiji, konstantno napredujem u karijeri

Nakon 10 godina mijenjam karijeru iz korijena i samim tim postaje veoma neophodno da se usavršim, a s obzirom na pristigle obaveze DL, o kojem sam dotad samo cuo od internacionalaca, bio mi je jedina mogucnost. U Banja Luci nalazim samo djelomicno slican sistem, ali srecom od prijatelja saznajem za vas na vrijeme i ubrzo prepoznajem vaše prednosti, te se prepisujem kod vas. Ni u jednom trenutku nisam zažalio, pogotovo kad sam osjetio iskrenu susretljivost i profesionalnost vaših predavaca i tehnicke podrške.

Vec na samom pocetku sve krece profesionalno, ekspeditivno, lekcije su sažete, platforma funkcioniše perfektno, testovi napredovanja odlicni i mom oduševljenju nikad kraja.

Cak i kad je moju porodicu zadesila iznenadna i užasna tragedija, vi ste opet pokazali svoju profesionalnost i korektnost te mi pružili nove rokove, izuzetnu podršku i razumijevanje.

Evo, godinu dana kasnije, i dalje sam oduševljen vašim sistemom i dalje vas hvalim, samo sad zahvaljujuci najviše vama napredujem u novoj karijeri i svaki dan razmišljam kako da nastavim s novim kursevima jer zaista nema boljeg nacina za sve one koji imaju puno obaveza, a žele da ostvare svoje obrazovne ciljeve, stoga vi zasigurno zaslužujete samo najbolje kritike i svaku pohvalu odnosno preporuku.

Zaista, sve što mogu da kažem je SVAKA CAST, NAJBOLJI STE! Najljepši pozdrav. 

Bojan Krupljanin, Banja Luka

img quotesČetiri godine školovanja na fakultetu mi nije dalo potrebna praktična znanja koja sam dobila za samo godinu dana na akademiji

Pre svega bih napomenula da sam se za ovaj vid ucenja odlucila jer sam htela da usavršim svoja znanja iz savremenog online poslovanja. S obzirom na to da sam završila fakultet u trajanju od 4 godine, bila sam svesna da mi nedostaju prakticna znanja koja bih mogla da primenim. Na ovim kursevima sam za kratko vreme stekla prakticno, primenljivo znanje iz svih oblasti koje su me zanimale i svakom bih preporucila ovaj vid edukacije.

Smatram da se na klasicnim fakultetima dobije teorijsko znanje koje nije primenljivo u praksi i da su programi preobimni. Ucenjem na daljinu dobije se višestruka korist, prvenstveno u organizovanju vremena, profesori su odlicni, gradivo je koncizno i jasno objašnjeno, a za sva pitanja i nedoumice posebno mi je znacila podrška konsultanata koji su bili vrlo ljubazni.

Marta Tot

img quotesOvakvu podršku ima malo koja škola ili fakultet

Iznenaden sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisnicku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pricamo, zato vam želim svako dobro i uspješan dalji rad. 

Boro Lucic, Australija

img quotesBrzo i efikasno sam završila obuku sa visokim procentom zahvaljujući vama i vašem DL sistemu

Kada sam na fakultetu polagala ispit iz obrazovnih tehnologija, jedno od pitanja je bilo nastava na daljinu. Pojam, znacenje, prednosti i nedostaci su mi bili poznati, ali u isto vreme daleki, nedostižni i apstraktni. Od tada do sad je prošlo vreme (onoliko da se ljudsko znanje udvostrucilo) koje je donelo mogucnost da i na ovakav nacin sticem znanja. Drago mi je što kod nas postoji takva mogucnost koju bi bilo šteta ne iskoristiti.

Samo prijavljivanje na platformu je jednostavno, brzo i lako. Lekcije su napisane razumljivim jezikom, sažete su. S obzirom na to da se zadnjih nekoliko godina interesujem za ovu temu, citam clanke na Internetu pa mi je sam sadržaj kursa bio u dobroj meri poznat. Postoji i velika kolicina informacija koju sam usvojila prolazeci kroz predmete. Ponosna sam na sebe što sam položila sa visokim procentom uspešnosti. 

Ljiljana Grujić, Gornji Milanovac

img quotesŽivim u Danskoj, gde je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujući e-Learningu, uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje

Bilo je lepo saradivati. Brzo, precizno i bas ono što treba - srž! Bez okolišanja, mislim da je to najvažnije i najbolje za razliku od ostalih. Normalno, bilo je i novih stvari koje sam naucio pocev od nekih malih sitnica, ali sve to u cilju da se sklopi slika i završi sve do kraja. Samo tako!

Ja živim u Danskoj gde je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujci e-Learning-u uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje!

Pozdrav od Nebojše iz Danske!

Nebojša Savić, Frederiksvaerk, Danska

img quotesNajpodsticajnija škola koju sam pohađala!

Veoma sam vam zahvalna, za vas trud.
Ovo je najpodsticajnija škola koju sam imala priliku da pohadam. Zadovoljna sam u potpunosti vašom predusretljivošcu i nacinom na koji podsticete motivaciju svojih polaznika.

Sonja Bojanić, Novi Sad

img quotesPuno hvala!

Iskreno, vec sam razmišljala koji sledeci kurs da upišem na vašoj akademiji, jer sam zaista prezadovoljna vašom celokupnom uslugom.

Ali s obzirom da moj stariji sin krece u prvi razred, a da mi obim posla u mojoj firmi takode ostavlja sve manje i manje prostora za ucenje, bojim se da cu morati da pricekam. Vec sad mi je malo knap da se pre podne bavim uvozno-izvoznim i deviznim poslovanjem, popodne porodicom, a nocu da ucim, ali moram da izdržim do kraja, u stvari ŽELIM da izguram do kraja i da dobijem sertifikat.

Vaša Akademija zaista pruža sjajnu priliku svima koji imaju puno obaveza, a žele dodatno da se edukuju. Preporucila sam vas svim svojim poznanicima jer zaista zaslužujete sve pohvale!

Vesna Bojanić, Beograd

img quotesSaznanje da u Srbiji posluje jedna kompanija kojoj su na prvom mestu klijenti i koja radi na svetskom nivou veoma me je obradovalo

Duži deo svog života sam proveo u inostranstvu i po povratku u Srbiju bio sam veoma razocaran što se tice poslovanja mnogih preduzeca (odnos prema klijentu, pružanje usluge itd.).

Kada sam upisao on-line školovanje bio sam veoma impresioniran uslugom pruženom kako putem telefona, tako i putem Interneta.

Drago mi je da sada znam da postoji bar jedno preduzece u Srbiji koje misli na svoje kupce. 

Nenad Ðurdević, Beograd

img quotesOnline učenje je pravo rešenje za mene

Ispostavilo se da je on-line ucenje pravo rešenje za mene zbog slobodnog raspolaganja vremenom.

"Trebalo je takode organizovati vreme za ucenje i pripremu radova. Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena pa zato mislim da su on-line kursevi bili pravi izbor za mene. Uz varijantu samostalnog ucenja, stekao sam nova znanja, ali se nikada nisam osetio prepušten sam sebi. Ucenje na daljinu je sasvim nova dimenzija ucenja.

Zahvaljujem na svemu i nadam se nastavku naše saradnje.

Dejan Stojicic, Beograd

img quotesI pored silnih obaveza na poslu nekako sam uspela da dođem skoro do samog kraja. Izuzetno sam bila zadovoljna načinom školovanja, podrškom i svime što pruža ovakav način učenja

Meni sertifikat nije potreban zbog konkurisanja za posao pošto sam vlasnik firme i ucila sam ovo iz cistog zadovoljstva.

Volela bih, ako budem mogla, još nekom zaposlenom da platim školovanje u vašoj Akademiji pošto ima veoma mnogo interesantnih kurseva. Da bih to uradila, morala bih da im dokažem da se uz rad može uciti i to moram dokazati sopstvenim primerom. Cim budem imala novu priliku, sigurno cu poželeti da naucim neku novu veštinu iz vaše ponude. 

Vesna Hinic, Beograd

img quotesKonačno mogu da radim posao koji volim

Odlucila sam da pocnem da se bavim onim što volim i shvatila da to mogu nauciti na InternetAcademy. Ideja o on-line ucenju mi se mnogo svidela. Upisala sam dva kursa i mogu da kažem da su predavanja, lekcije, organizacija, sve – odlicni. Stvarno sam dosta naucila, ali sam htela da se usavršavam dalje i cula da postoji i "škola na zemlji“.

Pristupacna cena, cak i za nekoga ko je nezaposlen, ljubazno osoblje, moguc svaki dogovor, prijatna atmosfera, tehnicka opremljenost... sve to mi je zaista privuklo pažnju i stvarno sam zadovoljna kompletnim uslovima, celokupnom uslugom.

Naucila sam puno i napredovala do toga da sam cak i dobila Part-time posao. Kada sam se upisivala cilj mi bio je bio da konacno radim posao koji volim. To mi je sada i omoguceno zahvaljujuci znanju stecenom ovde.

Danijela Tanović, Beograd

img quotesSve novine koje se dese u oblasti nauke koja se izučava na akademiji plasiraju se odmah na času

Sada sam spreman da se sam upustim u projekte i stvarno sam zadovoljan svojim napretkom. Jako mi je bitan i sertifikat koji ovde mogu da dobijem jer je važeci i u Srbiji i u inostranstvu.

Po povratku u Srbiju odlucio sam se za upis jer je cena bila jako pristupacna, cuo sam da predavanja ovde drže korak sa inostranstvom i novinama, da su predavanja savremena - što je za moj smer izuzetno bitno. Sve novine koje se dese u ovoj oblasti nauke, odmah se plasiraju na cas. Profesori su jako otvoreni, sve prelazimo zajedno, ne stvaraju distancu i ne stvaraju osecaj da se znanje koje oni imaju ne može dostici, da se novo ne može nauciti. Svaki cas je za mene uživanje jer potvrdujem napredak svog znanja.

Posle završenog kursa, nastavljam sa novim kursom jer želim da kompletiram svoje znanje. Šta god se pojavi novo, ja želim da znam, vraticu se ovde da naucim jer želim još znanja, još ucenja. Nadam se da cu jednog dana moci da otvorim svoju malu kompaniju.

Mihajlo Jovanovski, Beograd

img quotesPosavetovali su me da se sa željom, bez obzira na godine i prethodna znanja, sve može postići. Mogu uspeti

Posle 30 godina staža, ostala sam bez posla i htela da se usavršim na drugim poljima od onih koje sam vec poznavala. Strucni razgovori sa vašim zaposlenima su mi pomogli da steknem potpunu sliku o Akademiji, kako ona funkcioniše, šta mogu da naucim... Motivisana sam najviše recima naše koleginice da bez obzira na godine i prethodna znanja, ako imam želju, mogu sve postici. Mogu uspeti.

Posebno bih istakla predusretljivost profesora koji su mi maksimalno izlazili u susret. Bila mi je potrebna pomoc jer sam bila apsolutni pocetnik. I ohrabrivanje. Hvala im na tome. Veoma sam zadovoljna svojim postignutim znanjem. 

Prena Ðonović Džaferagić

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.