Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

InternetAcademy iskustva | Uspesi i zaposlenje nakon studiranja na InternetAcademy

Ovakve uspehe želimo i vama

Ideja za Internet akademiju je nastala iz programa IT Business na ITAcademy, gde su polaznici izrazili ogromno interesovanje za internet poslovanje. Zbog toga smo rešili da osnujemo posebnu obrazovnu ustanovu koja će ponuditi znanja i veštine iz najznačajnijih oblasti internet poslovanja, online marketinga, komunikacija i prodaje na jednom mestu. Internet akademija nudi programe podeljene u 4 glavna smera na kojima možete steći veštine za čak 40 konkretnih zanimanja iz oblasti interneta!

Misija InternetAcademy je stvaranje stručnjaka iz oblasti internet poslovanja koji poseduje znanja i veštine koja su među najtraženijima na tržištu rada kako u zemlji i regionu, tako i širom sveta. Internet akademja nastala je iz potrebe tržišta za stručnjacima iz ove oblasti sa jedne strane i ogromne želje mladih ljudi da steknu znanje za struku u kojoj će moći da ostvare uspešne i stabilne karijere sa druge strane.

Većina naših polaznika već je započela svoje karijere i mi vam prenosimo utiske nekih od njih: 

InternetAcademy otvorila mi je brojne poslovne mogućnosti

Aleksander VlajkovićPosle 17 godina bavljenja novinarstvom odlučio sam da napustim ovu profesiju i jednu veoma jaku medijsku kuću kako bih se posvetio usavršavanju svojih znanja i tako omogućio sebi mnogo bolje uslove prilikom zasnivanja novog radnog odnosa. Tokom školovanja na InternetAcademy naučio sam brojne korisne pojmove i tehnike, ali i upoznao mnoge interesantne ljude na klasi, sa kojima planiram da nastavim saradnju kroz buduće poslovne projekte.

Dopala mi se interakcija sa profesorima tokom i van predavanja. Svi predavači su priznati stručnjaci u svojim oblastima i uvek su spremni da vam pruže odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Uz to, posebno mi se svideo i visok nivo organizacije testiranja. InternetAcademy bih preporučio svima koji žele da za kratko vreme ovladaju praktičnim veštinama i pripreme se za uspešnu karijeru.

Aleksander Vlajković

Naučio sam tajne uspešnih SEO stručnjaka

Goran Boroja

Uspešno sam završio Content & SEO manager jednogodišnje školovanje na InternetAcademy. Bilo je mnogo predavanja na kojima sam saznao mnoštvo informacija o različitim oblastima marketinga. Predavanja su pokrila različite teme, ali su se, takođe, nadovezivala jedna na druge. Sve ovo je uticalo da u kratkom roku steknem širu sliku o marketingu – o značaju, načinu funkcionisanja, kao i o mom delu posla u okviru marketinške kampanje.

Predavanja su bila posebno značajna zbog naših predavača, koji su nam prenosili korisna znanja i lična iskustva iz svog profesionalnog života. Od njih smo naučili mnoštvo korisnih stvari – od „tajni” zanata do proverenih tehnika koje vode do poslovnih uspeha. Odlika svih predavača jeste njihova neskrivena spremnost da nam pomognu znanjem, savetima i nuđenjem pomoći za bilo kakva pitanja.

Pojačan ritam predavanja upotpunjen je i nizom online kurseva sa testovima i zadacima. Ali vreme utrošeno na njih pomoglo mi je da promenim svoje prioritete. Zbog vremena koje sam uložio u čitanje i rešavanje testova, najvažnije što sam naučio jeste da ga bolje organizujem i da usmerim pažnju na sticanje znanja potrebnih za moju poslovnu karijeru. Ovaj ubrzani tempo predavanja i testova pomogao mi je da ozbiljno shvatim vremenske rokove i obaveze, a sve to mi je praktično pomoglo za snalaženje prilikom novih poslovnih obaveza.

Posle završetka InternetAcademy, promenio sam nekoliko poslova. Trenutno sam zaposlen kao freelancer, a taj posao radim samo par sati dnevno. Pravo zaposlenje još nisam dobio, ali se nadam da će moje stečeno znanje biti prepoznato u budućnosti. Zbog drugačijeg pogleda na biznis i marketing, takođe sam fokusiran na usavršavanje znanja i praćenje trendova. Nadam se da ću uspeti da steknem dovoljno praktičnog iskustva kako bih u budućnosti pokrenuo neki svoj biznis.

Goran Boroja

Znanja stečena na InternetAcademy uspešno sam primenila u poslu

Tamara Vukoičić

Završila sam smer Content & SEO Manager na InternetAcademy kao online polaznik. Veoma sam zadovoljna raznovrsnim temama obrađivanim tokom školovanja, a koje su obuhvaćene materijom iz oblasti digitalnog marketinga, kreiranja sadržaja na digitalnim platformama, optimizacije sajtova itd. Sve materijale iz kurseva prate zanimljive studije slučaja, kao i zadaci.

Voditelji i predavači tokom kurseva uvek su bili spremni da pomognu i odgovore na svako pitanje ili nedoumicu koju sam imala. DL platforma za korišćenje tokom školovanja bila je user-friendly i uvek sam imala jasan i precizan raspored obaveza. Tokom edukacije imala sam mogućnost da stečeno znanje sa InternetAcademy primenim u firmi ReStart Project d.o.o., u kojoj sam bila zaposlena kao Marketing Assistant. Pored zaduženja Marketing Assistanta, učestvovala sam u kreiranju sadržaja za društvene mreže i u tome su mi pomogli predmeti smera Content & SEO. Danas radim u kompaniji LINKgroup, na poziciji koordinatora u okviru BusinessAcademy.

Tamara Vukoičić

Zaposlio sam se još tokom školovanja

Branko Marković

Završio sam smer PPC & Digital Channels Manager. Utisak o školovanju je veoma pozitivan, kao i onaj u vezi sa gradivom, koje je prilično opširno. Predavači i voditelji su veoma stručni i profesionalni. Takođe, dostupni su za svaku vrstu pitanja ili pomoći. DL platforma je izuzetno korisna u smislu uštede vremena, kao i usklađivanja prelaženja gradiva sa drugim ličnim obavezama nas polaznika. Posao sam dobio u toku pohađanja ovog programa na IA. Uspeo sam da iskoristim znanje koje sam dobio na IA za pronalazak posla, ali i da implementiram to znanje u posao koji trenutno radim.

Branko Marković

Stečeno znanje planiram da iskoristim na sajtu koji sam pokrenula

Jasmina Lesić

Na InternetAcademy sam završila dva smjera – Web Project Manager & Data Analyst i Online Sales & E-business Development. Zadovoljna sam širinom tema koje smo prošli tijekom školovanja, predavačima – koji su profesionalci i stručnjaci u svom području. DL platforma je jednostavna za korištenje, a prilagođenu mobilnu aplikaciju mogla sam koristiti na putovanjima. Na raspolaganju su uvijek bile i kolege iz tehničke službe, koje bi vrlo brzo riješile upit. DL platforma, osim predavanja koja su u vezi sa određenim smjerom, nudi i predavanja iz drugih područja, tako da ima dosta materijala za one koji žele učiti. Stečeno znanje planiram iskoristiti na sajtu koji sam pokrenula. Planiram da se i dalje edukujem iz područja digitalnog marketinga – možda više u smjeru SEO, Google Analyticsa.

Jasmina Lesić

Posle završene InternetAcademy mnogo sam efikasniji u svom poslu

Ivan Trifunjagić

Završio sam smer Content & SEO Manager. Školovanje na InternetAcademy smatram jednim od boljih iskustava u svome školovanju. Svrsishodno osmišljen program, u trendu sa aktuelnim praksama u internet marketingu, omogućio mi je da se za kratko vreme upoznam sa dominantnim strategijama i tehnikama u digitalnom oglašavanju. Jedan vid prakse u okviru sistema LINKgroup, koji svakako raspolaže resursima za edukovanje svojih polaznika u realnom okruženju, doprineo bi boljem i bržem savladavanju poslova teorijski predstavljenih u kursevima.

Učenje na daljinu kao sistem funkcioniše odlično, ali bih se posebno osvrnuo na predavanja koja osmišljavaju i drže naši priznati i dokazani stručnjaci iz IT sektora i oblasti digitalnog oglašavanja, koji su svoje znanje znali da prenesu na zanimljiv i nadasve inspirativan način. Budući da sam već zaposlen, završetak ovog kursa omogućio mi je da poslove iz oblasti PR-a i marketinga, koje trenutno obavljam, podignem na viši nivo efikasnosti.

Ivan Trifunjagić

DL platforma je idealan izbor za zaposlene

Milena Srejić

Moj utisak o školovanju veoma je pozitivan. Kursevi su veoma jasni, praćeni mnoštvom konkretnih primera, koji pomažu da se tematika shvati u potpunosti. Školovanje je tako organizovano da nas postepeno uvodi u oblast interesovanja i ne zahteva predzanje. Posebno su korisni zadaci koji prate svaki kurs. Oni nam omogućavaju da naučeno pretočimo u konkretne primere i ujedno nam pružaju mogućnost da budemo kreativni, podstiču na razmišljanje i istraživanje. Nisam imala prilike da ispratim odmah sva predavanja, ali postoji mogućnost da se naknadno pogledaju video-predavanja jer su veoma korisna i uvek se može čuti i naučiti nešto novo što možda nije pomenuto u tekstualnim materijalima kursa.

Predavači su veoma strpjivi i žele da slušaoce podstaknu na razmišljanje, postavljaju im pitanja i daju im priliku da izraze svoje mišljenje i ideje. Voditelji kursa su veoma ažurni, brzo odgovaraju na pitanja i daju nam mišljenje, sugestije i pohvale o urađenim zadacima.

DL platforma je jednostavna za korišćenje, iako zahteva jedan kratak period upoznavanja. Zato je moja preporuka polaznicima da se pre samog početka kursa malo upoznaju sa platformom kako bi se kasnije lakše snalazili. Platforma omogućava da bolje organizujemo školovanje i rasporedimo vreme, kao i da pratimo dinamiku napredovanja, podseća nas na rokove za završetak kurseva i zadataka, što je posebno korisno.

DL platforma je idealan izbor za zaposlene jer omogućava da prilagodimo vreme učenja i obavljanja zadataka svojim obavezama. Nakon kompletiranog kursa, počela sam sa traženjem prakse u oblasti marketinga kako bih stekla dodatna znanja i veštine.

Milena Srejić


Opet bih se upisao!

Ovakav vid obrazovanja je doveo do toga da se upoznam sa mnogim drugim zanimljivim ljudima sa kojima sam razmjenjivao informacije i naučio sam veoma mnogo u vrlo kratkom vremenskom periodu.
Nimalo ne žalim za vremenom koje sam proveo učeći i ako ponovo budem imao priliku - uradiću isto. Da se sad vratim godinu dana unazad, zasigurno bih uradio isto i bez trunke razmišljanja.

Sanel Hodžić

Sav svoj prihod ostvarujem isključivo zahvaljujući znanju koje sam ovde stekao.

Drago mi je što sam imao priliku da sarađujem i učim od najboljih stručnjaka iz ove oblasti u Srbiji. 
Da se nisam upisao, verovatno bih se danas bavio nekim drugim poslom i na internet gledao kao na oblast u kojoj ljudi dobro zarađuju. Predavači su mi preneli konkretna znanja i veštine zahvaljujući kojima danas odlično zarađujem.

Marko Vasić

Zaposlio sam se šest meseci nakon završetka školovanja

Odabrao sam smer Web Project Manager & Data Analyst i nijednom nisam pomislio da sam pogrešio. Dva najupečatljivija utiska sa InternetAcademy jesu odlično organizovana nastava i program koji prati trendove u ovoj grani industrije. Predavači svoje bogato znanje prenose na jednostavan i pristupačan način. Samo šest meseci posle završene škole i odmah posle stručne prakse preko LINK Apprentice Internship Programa potpisao sam svoj prvi profesionalni ugovor u struci. Znanja koja sam stekao na InternetAcademy svakodnevno koristim da unapredim učinak marketinških kampanja koje vodim.

Vladimir Milić

Zahvaljujući InternetAcademy danas radim posao koji volim

Završila sam smer Online Sales and E-business Development Manager i već sada mogu da kažem da mi je upisivanje InternetAcademy bila jedna od najboljih životnih odluka. Školovanje na InternetAcademy je mozaik sastavljen od sjajnih profesora (stručnjaka u svojim oblastima), divnih kolega, ažurnih i posvećenih zaposlenih ljudi. Smer Online Sales and E-business Development Manager pružio mi je paletu znanja koja se može uklopiti u kreativne poslove. Nakon školovanja stečeno znanje sam primenila u organizaciji velikog muzičkog festivala. Tada sam shvatila da sam zahvaljujući znanju stečenom na Akademiji osposobila sebe da samostalno obavljam posao za koji je potrebno više ljudi. Iz tog razloga vam mogu garantovati da će vas Akademija osposobiti i pripremiti za rad na tržištu u oblasti u kojoj god poželite da se poslovno razvijate.

Jana Gligić

InternetAcademy mi je pomogla da nadogradim posao kojim se bavim

Sa InternetAcademy nosim samo pozitivna iskustva. Zadovoljna sam znanjem i veštinama koje sam dobila i zahvaljujući kojima sam uspela da nadogradim posao kojim se i danas bavim. Više nemam tu prepreku, koju sam sve vreme osećala, a to je da sam neobrazovana u digitalnom smislu i da ne mogu da pratim trendove u svom poslu. Uspešno sam pokrenula tokom školovanja blog na kojem i dalje radim i nadam se da će biti sve uspešniji – „Kako preživeti četrdesete?”. Završila sam smer PPC & Digital Channels Manager. Predavači su bili sjajni i vrlo zainteresovani da sa nama podele znanje koje poseduju, a sve je bilo lakše uz DL platformu.

Milena Mićović

Kontakt sa predavačima mi je najviše značio

Na InternetAcademy završila sam smer Web Project Manager & Data Analyst. Nakon završenih studija na umetničkom fakultetu, na kojima sam naučena da mislim kao naučnik i teoretičar umetnosti, ovaj jednogodišnji program bio je nešto potpuno novo za mene. Pragmatičnost, logičnost i svrsishodnost brojnih kurseva u okviru programa pomogli su mi da na vrlo brz i jednostavan način naučim mnogo toga o biznis poslovanju kako u online, tako i u offline svetu. Brojni predavači, inače uspešni ljudi sa dobrim idejama i poslovnim odlukama, bili su svakodnevno nadohvat ruke. Kontakt sa njima je nešto što smatram najdragocenijim benefitom programa. Pored toga i učenje preko DL platforme bilo je novo iskustvo za mene. I priznajem – ja sam sve to znala da iskoristim i da se zabavim.

Vanja Milovanović

Kvalitetna predavanja i sjajni predavači za siguran napredak u karijeri.

Predavanja su kvalitetna, odlično sistematski raspoređena, tako da svaka sledeća oblast ima dodirnih tačaka sa prethodnom. Predavači su stručni i znanja prenose na fantastičan način. Najviše mi se svidelo što se učenje zasniva pretežno na praktičnim primerima, što je od velike važnosti za sferu interneta.

Veoma je dinamično i postoji dobra saradnja sa polaznicima.
Trenutno sam na praksi u kompaniji LINK group, u okviru programa Link Apprentice Internship Program (LAP) i nadam se budućem zaposlenju i nastavku saradnje sa istom.

Nikola Cvijanović

Imao sam prilike da radim na realnim projektima.

Za upis na InternetAcademy sam se opredelio prvenstveno na osnovu preporuke i nijednog trenutka se nisam pokajao.

Naučio sam brojne praktične stvari iz oblasti koja me interesuje i sada imam kompletno znanje za samostalan rad i dalji razvoj i napredovanje.

Završio sam Visoku tehničku školu, na kojoj sam naučio od svega po malo – programiranje, administraciju, HTML i CSS, ali nisam ni slutio da time nisam ni „zagrebao” površinu komercijalne primene interneta. Tek sam posle InternetAcademy zaista savladao sve veštine i tek sada znanje zaista mogu i da primenim u praktičnom internet poslovanju.

Posebno bih hteo da se zahvalim fantastičnim predavačima, koji su mi, pored znanja, omogućili i da učestvujem u konkretnim projektima i tako još više usavršim u praksi ono što sam naučio na InternetAcademy. 

Milan Petrović

Za godinu dana naučio sam više nego za 3 godine studija.

Veliki broj praktičnih vežbi i zadataka, uz vrlo malo teorije i uz dosta strpljenja profesora, koji su nam na najjednostavniji i najbrži način prenosili znanje, pomogli su mi da za kratko vreme ovladam željenim veštinama, što mi nije pošlo za rukom tokom tri godine studiranja na Visokoj školi.

Nakon završenih kurseva, dobio sam i mogućnost da testiram naučeno u realnom poslovnom okruženju kroz višemesečnu praksu, što mi je mnogo pomoglo u profesionalnom usavršavanju i sticanju samopouzdanja.

Miloš Savatijević

Odlična investicija koja se višestruko isplati

Prije svega, svidjela mi se mogućnost online školovanja, koja je kod nas još uvijek slabo zastupljena, a po mom mišljenju, za one koji istinski žele da uče, može imati veće prednosti nego klasični vid školovanja. Svidjelo mi se što su profesori, koji su predavali, visoko edukovani, pa nije bilo nedorečenosti i pitanja na koja nisu imali odgovor. Takođe, dopala mi se i stalna mogućnost kontakta sa profesorima putem sistema E learning-a. 
Izdvajanje novca za ovakav vid školovanja je odlična investicija jer mi se uloženi novac, kroz praktičnu primjenu znanja, višestruko isplatio.

Boris Vaško

Svetski nivo obrazovanja u Srbiji!

Zoran Blažević iz Ciriha (Švajcarska) nam je između ostalog napisao: “Ja sam iz Švajcarske i prijatno me je iznenadilo da i u Srbiji mogu dobiti veoma kvalitetno obrazovanje koje me je učinilo još uspešnijim.” 

Uspešno završio školovanje učeći iz Australije

Iz Australije, Boro Lučić nam je poslao pismo: “Iznenađen sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisničku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pričamo, zato vam želim svako dobro i uspješan dalji rad.”

Toliko sa zadovoljan da sledeće godine planiram da upišem još jedan smer.

Želeo bih da Vam se zahvalim na vrlo ljubaznoj, a pre svega profesionalnoj usluzi koju ste mi pružili u protekloj školskoj godini. Znanje koje sam stekao mi je omogućilo da promenim posao čak i pre samog završetka i zbog toga sam Vam veoma zahvalan. Siguran sam da ću napornim radom još bolje uspeti.

A kao sam pokazatelj Vašeg rada mislim da je dovoljno da kažem da kod Vas planiram da upišem i drugi smer sledeće godine!

Milan Sprečaković, Beograd

Preporučujem svima koji traže ulaznicu za posao koji vole, i svoju šansu na našem ili inostranom tržištu.

Poznato mi je da već duže vreme na Zapadu postoje škole praktičnog tipa koje polaznicima omogućavaju upravo to – brzo i efikasno osposobljavanje za novu karijeru. Bila sam iznenađena kada sam saznala da i kod nas postoji obrazovna institucija zasnovana na istim principima.

Učenje je zasnovano na Assigment-ima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaju polaznici da samostalno obavljaju posao za koji su se opredelili. Polaznici se u okviru svog kursa pripremaju za sticanje relevantnog internacionalnog sertifikata, što im pored otvaranja dodatnih mogućnosti u okviru profesije takođe otvara i mogućnost za rad u inostranstvu.

Kada se svemu tome doda visoko profesionalan i prijateljski odnos zaposlenih, odlična tehnička opremljenost i kontinuirano unapređivanje sistema učenja i predavanja, mogu da kažem da sa zadovoljstvom preporučujem ovakav vid školovanja svima koji traže ulaznicu za posao koji vole, i svoju šansu na našem ili inostranom tržištu.

Nataša Stojaković, Beograd

Mnogo sam naučio i otvorili su mi se novi profesionalni vidici.

Vlasnik sam marketing agencije i moja poslovna preokupacija je osmišljavanje i realizacija marketing kampanja za različite proizvode i usluge. Osnovni razlog mog pohađanja je nastojanje da se upoznam sa alatima i mogućnostima koje se pružaju na internetu, mediju marketinške budućnosti.

 U svakom trenutku se možete osloniti na veoma stručne voditelje kurseva. Puno toga sam naučio i otvorili su mi se novi vidici u oblasti mog profesionalnog interesovanja.

Mirko Lizdek, Sarajevo

Od kada sam zavšio školovanje na vašoj Akademiji, konstantno napredujem u karijeri.

Nakon 10 godina mijenjam karijeru iz korijena i samim tim postaje veoma neophodno da se usavršim, a s obzirom na pristigle obaveze DL, o kojem sam dotad samo čuo od internacionalaca, bio mi je jedina mogucnost. U Banja Luci nalazim samo djelomično sličan sistem, ali srećom od prijatelja saznajem za vas na vrijeme i ubrzo prepoznajem vaše prednosti, te se prepisujem kod vas. Ni u jednom trenutku nisam zažalio, pogotovo kad sam osjetio iskrenu susretljivost i profesionalnost vaših predavača i tehničke podrške.

Već na samom početku sve kreće profesionalno, ekspeditivno, lekcije su sažete, platforma funkcioniše perfektno, testovi napredovanja odlični i mom oduševljenju nikad kraja.

Čak i kad je moju porodicu zadesila iznenadna i užasna tragedija, vi ste opet pokazali svoju profesionalnost i korektnost te mi pružili nove rokove, izuzetnu podršku i razumijevanje.

Evo, godinu dana kasnije, i dalje sam oduševljen vašim sistemom i dalje vas hvalim, samo sad zahvaljujući najviše vama napredujem u novoj karijeri i svaki dan razmišljam kako da nastavim s novim kursevima jer zaista nema boljeg načina za sve one koji imaju puno obaveza, a žele da ostvare svoje obrazovne ciljeve, stoga vi zasigurno zaslužujete samo najbolje kritike i svaku pohvalu odnosno preporuku.

Zaista, sve što mogu da kažem je SVAKA ČAST, NAJBOLJI STE! Najljepši pozdrav. 

Bojan Krupljanin, Banja Luka

4 godine školovanja na fakultetu mi nije dalo potrebna praktična znanja, za godinu dana na akademiji sam to dobila.

Pre svega bih napomenula da sam se za ovaj vid učenja odlučila jer sam htela da usavršim svoja znanja iz savremenog online poslovanja. S obzirom na to da sam završila fakultet u trajanju od 4 godine, bila sam svesna da mi nedostaju praktična znanja koja bih mogla da primenim. Na ovim kursevima sam za kratko vreme stekla praktično, primenljivo znanje iz svih oblasti koje su me zanimale i svakom bih preporučila ovaj vid edukacije.

Smatram da se na klasičnim fakultetima dobije teorijsko znanje koje nije primenljivo u praksi i da su programi preobimni. Učenjem na daljinu dobije se višestruka korist, prvenstveno u organizovanju vremena, profesori su odlični, gradivo je koncizno i jasno objašnjeno, a za sva pitanja i nedoumice posebno mi je značila podrška konsultanata koji su bili vrlo ljubazni.

Marta Tot

Ovakvu podršku ima malo koja škola ili fakultet.

Iznenađen sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisničku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pričamo, zato vam želim svako dobro i uspješan dalji rad. 

Boro Lučić, Australija

Brzo i efikasno sam zavšila obuku sa visokim procentom zahvaljujući vama i vašem DL sistemu.

Kada sam na fakultetu polagala ispit iz obrazovnih tehnologija, jedno od pitanja je bilo nastava na daljinu. Pojam, značenje, prednosti i nedostaci su mi bili poznati, ali u isto vreme daleki, nedostižni i apstraktni. Od tada do sad je prošlo vreme (onoliko da se ljudsko znanje udvostručilo) koje je donelo mogućnost da i na ovakav način stičem znanja. Drago mi je što kod nas postoji takva mogućnost koju bi bilo šteta ne iskoristiti.

Samo prijavljivanje na platformu je jednostavno, brzo i lako. Lekcije su napisane razumljivim jezikom, sažete su. S obzirom na to da se zadnjih nekoliko godina interesujem za ovu temu, čitam članke na Internetu pa mi je sam sadržaj kursa bio u dobroj meri poznat. Postoji i velika količina informacija koju sam usvojila prolazeći kroz predmete. Ponosna sam na sebe što sam položila sa visokim procentom uspešnosti. 

Ljiljana Grujić, Gornji Milanovac

Živim u Danskoj gde je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujći e-Learningu uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje.

Bilo je lepo sarađivati. Brzo, precizno i bas ono što treba - srž! Bez okolišanja, mislim da je to najvažnije i najbolje za razliku od ostalih. Normalno, bilo je i novih stvari koje sam naučio počev od nekih malih sitnica, ali sve to u cilju da se sklopi slika i završi sve do kraja. Samo tako!

Ja živim u Danskoj gde je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujći e-Learning-u uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje!

Pozdrav od Nebojše iz Danske!

Nebojša Savić, Frederiksvaerk, Danska

Najpodsticajnija škola koju sam pohađala!

Veoma sam vam zahvalna, za vas trud.
Ovo je najpodsticajnija škola koju sam imala priliku da pohađam. Zadovoljna sam u potpunosti vašom predusretljivošću i načinom na koji podstičete motivaciju svojih polaznika.

Sonja Bojanić, Novi Sad

Puno hvala!

Iskreno, već sam razmišljala koji sledeći kurs da upišem na vašoj akademiji, jer sam zaista prezadovoljna vašom celokupnom uslugom.

Ali s obzirom da moj stariji sin kreće u prvi razred, a da mi obim posla u mojoj firmi takođe ostavlja sve manje i manje prostora za učenje, bojim se da ću morati da pričekam. Već sad mi je malo knap da se pre podne bavim uvozno-izvoznim i deviznim poslovanjem, popodne porodicom, a noću da učim, ali moram da izdržim do kraja, u stvari ŽELIM da izguram do kraja i da dobijem sertifikat.

Vaša Akademija zaista pruža sjajnu priliku svima koji imaju puno obaveza, a žele dodatno da se edukuju. Preporučila sam vas svim svojim poznanicima jer zaista zaslužujete sve pohvale!

Vesna Bojanić, Beograd

Saznanje da u Srbiji posluje jedna kompanija kojoj su na prvom mestu klijenti i koja radi na svetskom nivou - veoma me je obradovalo.

Duži deo svog života sam proveo u inostranstvu i po povratku u Srbiju bio sam veoma razočaran što se tiče poslovanja mnogih preduzeća (odnos prema klijentu, pružanje usluge itd.).

Kada sam upisao on-line školovanje bio sam veoma impresioniran uslugom pruženom kako putem telefona, tako i putem Interneta.

Drago mi je da sada znam da postoji bar jedno preduzeće u Srbiji koje misli na svoje kupce. 

Nenad Đurđević, Beograd

On-line učenje je pravo rešenje za mene.

Ispostavilo se da je on-line učenje pravo rešenje za mene zbog slobodnog raspolaganja vremenom.

"Trebalo je takođe organizovati vreme za učenje i pripremu radova. Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena pa zato mislim da su on-line kursevi bili pravi izbor za mene. Uz varijantu samostalnog učenja, stekao sam nova znanja, ali se nikada nisam osetio prepušten sam sebi. Učenje na daljinu je sasvim nova dimenzija učenja.

Zahvaljujem na svemu i nadam se nastavku naše saradnje.

Dejan Stojičić, Beograd

I pored silnih obaveza na poslu nekako sam uspela da dođem skoro do samog kraja. Izuzetno sam bila zadovoljna načinom školovanja, podrškom i svime što pruža ovakav način učenja.

Meni sertifikat nije potreban zbog konkurisanja za posao pošto sam vlasnik firme i učila sam ovo iz čistog zadovoljstva.

Volela bih, ako budem mogla, još nekom zaposlenom da platim školovanje u vašoj Akademiji pošto ima veoma mnogo interesantnih kurseva. Da bih to uradila, morala bih da im dokažem da se uz rad može učiti i to moram dokazati sopstvenim primerom. Čim budem imala novu priliku, sigurno ću poželeti da naučim neku novu veštinu iz vaše ponude. 

Vesna Hinić, Beograd

Konačno mogu da radim posao koji volim.

Odlučila sam da počnem da se bavim onim što volim i shvatila da to mogu naučiti na InternetAcademy. Ideja o on-line učenju mi se mnogo svidela. Upisala sam dva kursa i mogu da kažem da su predavanja, lekcije, organizacija, sve – odlični. Stvarno sam dosta naučila, ali sam htela da se usavršavam dalje i čula da postoji i "škola na zemlji“.

Pristupačna cena, čak i za nekoga ko je nezaposlen, ljubazno osoblje, moguć svaki dogovor, prijatna atmosfera, tehnička opremljenost... sve to mi je zaista privuklo pažnju i stvarno sam zadovoljna kompletnim uslovima, celokupnom uslugom.

Naučila sam puno i napredovala do toga da sam čak i dobila Part-time posao. Kada sam se upisivala cilj mi bio je bio da konačno radim posao koji volim. To mi je sada i omogućeno zahvaljujući znanju stečenom ovde.

Danijela Tanović, Beograd

Sve novine koje se dese u oblasti nauke koja se izučava na Akademiji, odmah se plasiraju na čas.

Sada sam spreman da se sam upustim u projekte i stvarno sam zadovoljan svojim napretkom. Jako mi je bitan i sertifikat koji ovde mogu da dobijem jer je važeći i u Srbiji i u inostranstvu.

Po povratku u Srbiju odlučio sam se za upis jer je cena bila jako pristupačna, čuo sam da predavanja ovde drže korak sa inostranstvom i novinama, da su predavanja savremena - što je za moj smer izuzetno bitno. Sve novine koje se dese u ovoj oblasti nauke, odmah se plasiraju na čas. Profesori su jako otvoreni, sve prelazimo zajedno, ne stvaraju distancu i ne stvaraju osećaj da se znanje koje oni imaju ne može dostići, da se novo ne može naučiti. Svaki čas je za mene uživanje jer potvrđujem napredak svog znanja.

Posle završenog kursa, nastavljam sa novim kursom jer želim da kompletiram svoje znanje. Šta god se pojavi novo, ja želim da znam, vratiću se ovde da naučim jer želim još znanja, još učenja. Nadam se da ću jednog dana moći da otvorim svoju malu kompaniju.

Mihajlo Jovanovski, Beograd

Posavetovali su me da se bez obzira na godine i prethodna znanja, sa željom sve može postići. Mogu uspeti.

Posle 30 godina staža, ostala sam bez posla i htela da se usavršim na drugim poljima od onih koje sam već poznavala. Stručni razgovori sa vašim zaposlenima su mi pomogli da steknem potpunu sliku o Akademiji, kako ona funkcioniše, šta mogu da naučim... Motivisana sam najviše rečima naše koleginice da bez obzira na godine i prethodna znanja, ako imam želju, mogu sve postići. Mogu uspeti.

Posebno bih istakla predusretljivost profesora koji su mi maksimalno izlazili u susret. Bila mi je potrebna pomoć jer sam bila apsolutni početnik. I ohrabrivanje. Hvala im na tome. Veoma sam zadovoljna svojim postignutim znanjem. 

Prena Đonović Džaferagić

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.