Upisni rok je počeo

Online Advertising

Online Advertising Department

Nastava
tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
519 časova
Programi
PPC & Digital Channels Manager
Digital Marketing Planner & Account Manager
Diplome i sertifikacija
Chartered Institute of Marketing (CIM)
Google Ads sertifikati
International Qualifications Network (IQN)
PRIJAVITE SE

Na ovom smeru imaćete priliku da savladate sve neophodne veštine koje će vam omogućiti da se bavite online oglašavanjem, jednom od najvažnijih oblasti u marketingu. Naučićete sve specifičnosti vezane za oglašavanje na internetu počevši od analize ciljne grupe, do kreiranja idejnih rešenja i vođenja marketinških kampanja.

S obzirom da se radi o veoma opširnoj oblasti koja se konstantno širi nastavni program na ovom smeru prilagođen je najsavremenijim standardima koji se koriste u online advertisingu.

Na taj način polaznicima se pruža prilika da steknu najstručnija znanja i budu u toku sa svim nadolazećim trendovima u pomenutoj oblasti. Marketing na internetu postaje sve kompleksniji sektor kome su neophodni obrazovani stručnjaci, zato je sada idealan trenutak da steknete potrebne veštine i započnete uspešnu karijeru.

Šta ćete naučiti?

Tokom pohađanja ovog smera steći ćete kompletnu sliku o online advertisingu i pripremićete se za obavljanje najzahtevnijih zadataka u oblasti marketinga koja neprestano raste. Moći ćete da osmišljavate i realizujete reklamne kampanje bez kojih ni jedna velika kompanija ne može da ostvari željeni profit. Imaćete sva potrebna znanja uz pomoć kojih ćete se izdvojiti iz konkurencije i pronaći idealan posao.

Na smeru Online advertising imate priliku da birate između dva programa:

1. PPC & Digital Channels Manager

Usavršavanjem na odseku PPC & Digital Channels Manager usvojićete korisna znanja koja ćete moći da primenite kako biste izgradili prepoznatljiv brend i započeli uspešnu karijeru. Praktične veštine koje steknete omogućiće vam da vodite kompaniju kroz digitalni svet i pomognete joj da proširi svoj krug potencijalnih potrošača.

2. Digital Marketing Planner & Account Manager

Planiranje i definisanje ciljeva jedne online marketinške kampanje od presudnog su značaja za njenu efikasnost. Veštine koje ćete naučiti tokom pohađanja ovog smera pripremiće vas upravo za izvršavanje najvažnijih zaduženja koji se tiču oglašavanja putem interneta. Osmišljavanje kampanje, postavljanje vremenskih rokova i svi ostali zadaci koji za cilj imaju bolju organizaciju kompletnog tima biće deo vaše svakodnevnice nakon što usvojite prekopotrebna znanja.

oglašavanje na internetu

Kako izgledaju predavanja za oglašavanje na internetu?

Predavanja na ovom programu moći ćete da pratite na dva načina, fizičkim prisustvom nastavi ili “na daljinu” putem e-learning platforme. Bez obzira na to za koji način pohađanja nastave se opredelite imaćete priliku da usvojite savremena znanja iz oblasti online marketinga.

Nastava je prilagođena predznanju polaznika tako da ćete se čak i uslučaju da počinjete “od nule” postepeno obrazovati dok ne postanete kvalifikovani stručnjak. S obzirom da se najbolje uči radom u praksi tokom predavanja upoznaćete se sa brojnim zanimljivim primerima koji će vas pripremiti za ono što vas očekuje u karijeri.

Iskusni stručnjaci vodiće vas do najvišeg nivoa znanja

Najobučeniji stručnjaci iz oblasti online poslovanja zaduženi su za vođenje svih kurseva i prenošenje znanja na InternetAcademy. Predavanja su pripremljena tako da ćete tokom njih imati potpunu posvećenost eksperta za online marketing, prodaju i biznis. Sticanje praktičnih znanja uz predavače sa iskustvom omogućiće vam da i vi steknete one osobine koje garantuju uspešnost u ovoj oblasti.

Priznati sertifikati kao potvrda stečenih veština

Školovanjem na InternetAcademy osim praktičnih znanja dobićete i priznate međunarodne sertifikate koji će predstavljati potvrdu vaših usvojenih veština i važnu referencu prilikom pronalaženja posla. 

  • CIM 3 Level Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Šta posle InternetAcademy?

Nakon što završite školovanje na InternetAcademy bićete potpuno spremni da započnete uspešnu karijeru u oblasti internet poslovanja. Velika potražnja na tržištu za stručnjacima u ovom sektoru pružiće vam širok spektar mogućnosti dok će vas stečene tehnike izdvojiti od konkurencije i obezbediti vam posao na kome ćete odlično zarađivati.