Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Online Advertising

Online Advertising Department

Nastava
tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
519 časova
Programi
PPC & Digital Channels Manager
Digital Marketing Planner & Account Manager
Diplome i sertifikacija
Chartered Institute of Marketing (CIM)
ECDL – Online collaboration
Pearson English International Certificate
PRIJAVITE SE

Na ovom smeru imaćete priliku da savladate sve neophodne veštine koje će vam omogućiti da se bavite online oglašavanjem, jednom od najvažnijih oblasti u marketingu. Naučićete sve specifičnosti vezane za oglašavanje na internetu počevši od analize ciljne grupe, do kreiranja idejnih rešenja i vođenja marketinških kampanja.

S obzirom na to da se radi o veoma širokoj oblasti, nastavni program se svake godine unapređuje i ažurira, tako da prati i odgovara najsavremenijim standardima onlajn-advertajzinga.

Na taj način polaznicima se pruža prilika da steknu najstručnija znanja i budu u toku sa svim nadolazećim trendovima u pomenutoj oblasti. Marketing na internetu postaje sve kompleksniji sektor kome su neophodni obrazovani stručnjaci, zato je sada idealan trenutak da steknete potrebne veštine i započnete uspešnu karijeru.

Šta ćete naučiti?

Tokom pohađanja ovog smera dobićete kompletnu sliku o online advertisingu i pripremićete se za obavljanje najzahtevnijih zadataka u oblasti marketinga. Moći ćete da osmišljavate i realizujete reklamne kampanje bez kojih ni jedna velika kompanija ne može da ostvari željeni profit. Steći ćete sva potrebna znanja zahvaljujući kojima ćete se izdvojiti od konkurencije i tako pronaći svoj idealan posao.

Na smeru Online advertising imate priliku da birate između dva programa:

1. PPC & Digital Channels Manager

Pohađanjem programa PPC & Digital Channels Manager usvojićete korisna znanja koja se mogu primeniti u izgradnji prepoznatljivog brenda i u oglašivačkoj praksi. Praktične veštine koje budete stekli osposobiće vas da plasirate sadržaje i vodite kompaniju u digitalnim okvirima i da na taj način proširite krug njenih potencijalnih potrošača.

2. Digital Marketing Planner & Account Manager

Planiranje i definisanje ciljeva jedne online marketinške kampanje od presudnog su značaja za njenu efikasnost. Veštine koje ćete naučiti tokom pohađanja ovog smera pripremiće vas upravo za izvršavanje najvažnijih zaduženja koji se tiču oglašavanja putem interneta. Osmišljavanje kampanje, postavljanje vremenskih rokova i svi ostali zadaci koji za cilj imaju bolju organizaciju kompletnog tima biće deo vaše svakodnevnice nakon što usvojite prekopotrebna znanja.

oglašavanje na internetu

Kako izgledaju predavanja za oglašavanje na internetu?

Predavanja na ovom programu moći ćete da pratite na dva načina, fizičkim prisustvom nastavi ili “na daljinu” putem e-learning platforme. Bez obzira na to za koji način pohađanja nastave se opredelite imaćete priliku da usvojite savremena znanja iz oblasti online marketinga.

U slučaju da nemate predznanje i da počinjete „od nule”, moći ćete da pratite nastavu i postepeno usvajate znanja, te ćete započeti svoj profesionalni put kvalifikovanog stručnjaka digitalnog oglašavanja. Tokom predavanja upoznaćete se sa brojnim zanimljivim primerima koji će vas pripremiti za ono što vas očekuje u karijeri.

Iskusni stručnjaci vodiće vas do najvišeg nivoa znanja

Najobučeniji stručnjaci iz oblasti online poslovanja zaduženi su za vođenje svih kurseva i prenošenje znanja na InternetAcademy. Predavanja su pripremljena tako da ćete tokom njih imati potpunu posvećenost eksperta za online marketing, prodaju i biznis. Sticanje praktičnih znanja uz predavače sa iskustvom omogućiće vam da i vi steknete one osobine koje garantuju uspešnost u ovoj oblasti.

Priznati sertifikati kao potvrda stečenih veština

Osim praktičnih znanja, školovanjem na InternetAcademy dobićete priliku i da polažete za neke od priznatih međunarodnih sertifikata koji mogu predstavljati potvrdu vaših usvojenih veština i važnu referencu prilikom pronalaženja posla.

  • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Šta posle InternetAcademy?

Nakon što završite školovanje na InternetAcademy bićete potpuno spremni da započnete uspešnu karijeru u oblasti internet poslovanja. Velika potražnja na tržištu za stručnjacima u ovom sektoru pružiće vam širok spektar mogućnosti dok će vas stečene tehnike izdvojiti od konkurencije i obezbediti vam posao na kome ćete odlično zarađivati.