Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

The Institute of Commercial Management – ICM sertifikati

The Institute of Commercial Management – ICM iz Velike Britanije renomirana je međunarodna organizacija za stručnu i profesionalnu sertifikaciju iz oblasti biznisa, administracije, finansija, prava i informaciono-komunikacionih tehnologija.

Ova organizacija osmišljena je tako da deluje globalno, a okuplja 235 Approved Teaching centara u 132 zemlje širom sveta. ICM je osnovan u Velikoj Britaniji 1979. godine kao dobrotvorna organizacija. ICM programi kvalifikacija su međunarodno priznati, a regulisani su po principima i standardima Kancelarije za regulaciju kvalifikacija i ispita Velike Britanije (Ofqual). Više informacija o The Institute of Commercial Management možete pronaći ovde.

Koje ICM sertifikate možete da steknete na InternetAcademy?

The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština.

Možete se usavršavati u oblasti biznisa, finansija, poslovnog prava, informaciono-komunikacionih tehnologija ili poslovne administracije. Sertifikat koji dobijate biće vaša velika prednost kod potencijalnih poslodavaca, kako kod nas tako i u inostranstvu.

Programi na InternetAcademy usklađeni su sa ICM programima i omogućavaju sticanje praktičnog znanja i lično usavršavanje u oblasti koju sami odaberete. Bez obzira na to da li želite da započnete karijeru uspešnih menadžera ili samo da unapredite svoje poslovno znanje, ICM sertifikati su pravi izbor za vas.

Kao deo kompanije LINKgroup, InternetAcademy je od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.

Kao polaznici InternetAcademy dobijate mogućnost da polažete za neki od sledećih poslovnih sertifikata:

icm-logo

 • ICM (single subject) Diploma in Business Management and Administration
 • ICM (single subject) Diploma in Project Management
 • ICM (single subject) Diploma in Public Relations
 • ICM (single subject) Diploma in Sales and Sales Management
 • ICM (single subject) Diploma in Freelance and Feature Writing 
 • ICM (single subject) Diploma in Entrepreneurship Development and Enterprise

ICM sertifikati – prečica do dobro plaćenih i sigurnih radnih pozicija

ICM programi su osmišljeni tako da odgovore na sve potrebe obuke za određenu poslovnu oblast, ali i lični razvoj polaznika. Njihovu uspešnost i aktuelnost potvrđuje ogroman broj klijenata koji rade u privatnom i javnom sektoru.

Ukoliko se odlučite za ICM program međunarodnih kvalifikacija, pružaju vam se mogućnosti:

 • dobro plaćenog i sigurnog radnog mesta;
 • sertifikovanja znanja potrebnih za menadžerske karijere u oblasti biznisa, administracije, finansija, prava i informaciono-komunikacionih tehnologija;
 • napredovanja do viših nivoa menadžmenta i profesionalnih programa u kasnijoj fazi svoje poslovne ili akademske karijere;
 • konkurentnosti na domaćem i inostranom tržištu rada;
 • dobijanja međunarodnog priznatog zvanja.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se