Odaberite jedan od smerova i započnite uspešnu karijeru u vođenju internet poslovanja, online marketinga i prodaje!

Želite da da steknete znanja i veštine online marketinga, prodaje i poslovanja koje će vam doneti odličan posao i zaradu?

Izaberite oblast u kojoj vidite sebe. Pred vama su četiri smera, od dinamične e-trgovine i internet preduzetništva, do kreativnog online PR-a i mendžera internet marketinških kampanja...

Bilo koji smer da odaberete, imamo dva cilja: Prvi je da nakon školovanja na Internet akademiji dobijete odlično plaćen posao. Drugi je da uživate tokom učenja i usavršavanja, i da vam to iskustvo bude od koristi tokom cele karijere. To su ciljevi koje sa uspehom ostvarujemo.

Tokom 12 meseci koliko traje svaki od smerova, steći ćete znanja i veštine iz oblasti online poslovanja, online marketinga, internet prodaje, online PR-a, vođenja komunikacije na društvenim mrežama i još mnogo toga. Nakon završenog smera, dobićete međunarodno priznati sertifikat koji je najbolja potvrda vašeg znanja. Tu potvrdu cene poslodavci u celom svetu.

Odaberite smer koji će vam doneti znanja i veštine za posao koji želite i učite od predavača koji su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima! Izaberite svoj smer već danas i za 12 meseci započnite uspešnu karijeru u internet poslovanju!

Odseci na InternetAcademy


E-COMMERCE & SALES

Na smeru E-commerce & Sales steći ćete sva neophodna znanja i korisne veštine koje su vam potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu. Od osmišljavanja internet biznisa, kreiranja e-prodavnice, postavljanja cena, do promocije i internet marketinga. 
Odsek E-COMMERCE & SALES odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


ONLINE COMMUNICATION

Komunikacija sa potrošačima je od ključnog značaja za poslovanje svake kompanije koja je okrenuta krajnjim potrošačima, bilo da se radi o klasičnom ili internet poslovanju. Vođenje komunikacije sa korisnicima na internetu odlikuju mnoge specifičnosti kojima ćete se baviti na ovom smeru.
Odsek ONLINE COMMUNICATION: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>


ONLINE ADVERTISING

Advertising odnosno oglašavanje je jedna od najvažnijih oblasti marketinga. Na ovom smeru naučićete sve što je potrebno kako biste se bavili online advertising-om i savladaćete sve specifičnosti oglašavanja na internetu. Od analize situacije, konkurencije, ciljne grupe, sve do kreiranja idejanih rešenja i pokretanja kampanje, sve su to oblasti za koje ćete postati stručnjaci nakon ovog programa.
Odsek ONLINE ADVERTISING: predmeti, veštine, način obuke >>


E-BUSINESS & E-MARKETING

Na ovom odseku steći ćete neophodna znanja i veštine za uspešan razvoj i promociju internet poslovanja. Tokom pohađanja ovog smera upoznaćete se sa svima tajnama uspešnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.
Odsek E-BUSINESS & E-MARKETING: predmeti, veštine, način obuke >>


Sloboda u načinu pohađanja nastave


InternetAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina – tradicionalno, učenjem u učionici ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Budući da InternetAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju The Chartered Institute of Marketing iz Velike Britanije, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje preko interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima, kao da su prisutni u učionici. Saznajte više o online školovanju.

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na InternetAcademy i visoka praktična vrednost predavanja koja pohađaju. 

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup platformi za učenje sa dodatnim materijalima za vežbu. Ukupna vrednost školovanja koja se dobija višestruko prevazilazi cenu školarine.

Svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop, onda kada je to potrebno, a na predavanjima se koriste projektori, interaktivne table i moderni alati za vođenje nastave.

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na InternetAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od tri glavne oblasti poslova koji se obavljaju na internetu, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov. Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje The Chartered Institute of Marketing iz Velike Britanije, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od kompanije Google Inc. za oblasti profesionalnog bavljenja oglašavanjem na internetu. Ukupno, obezbeđeno vam je 5 ekspertskih zvanja. Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

Saznajte više o odsecima


Odsek E-COMMERCE & SALES odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

Odsek ONLINE COMMUNICATION: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

Odsek ONLINE ADVERTISING: predmeti, veštine, način obuke >>

Odsek E-BUSINESS & E-MARKETING: predmeti, veštine, način obuke >>

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde