Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Content & SEO Manager program: postani stručnjak za optimizaciju sajtova

Recimo da vam se pokvari brava na ulaznim vratima. Iako ste u poštanskom sandučetu nalazili na hiljade oglasa bravara, to vam trenutno ne znači ništa zato što ste letke i pamflete bacili. Niko od porodice i prijatelja ne odgovara na pozive i još jednom se dokazuje istinitost Marfijevog zakona da će sve što može da krene naopako – krenuti naopako.

Jedan od retkih saveznika u ovoj nesreći biće vam Google. Naravno, nemate strpljenja da prolazite kroz stranice i stranice sa web adresama bravara i da uporedo analizirate da li je bolji majstor Pera ili Srećko. Zovete Peru. On vam je iskočio prvi. Ipak, nije on slučajno tu. Tu je zato što je, uprkos tome što se bavi starim zanatom, prepoznao važnost kotiranja svoje online prezentacije na pretraživačima i prepustio sajt SEO stručnjacima, koji su povećali njegovu vidljivost, a samim tim i obim posla i profit. Srećku više sreće drugi put! A zašto vi ne biste bili SEO stručnjak koji će mu pomoći?

Da li znate gde je najbolje mesto da se sakrije leš?

NA DRUGOJ GOOGLE STRANICI! Tamo ga niko neće tražiti. Ova šaljiva izreka koja kruži među stručnjacima za digitalni marketing krije važnu istinu:

Ukoliko neki biznis nije dobro pozicioniran na pretraživačima, njegov posao je nevidljiv.

Što je sajt bolje rangiran u pretrazi, imaće više posetilaca i samim tim i mušterija. A posao vas kao SEO stručnjaka bio bi upravo da sajt uvek bude među prvima.

SEO program

Put do odlično plaćenog posla je kraći nego što mislite

Velike kompanije shvataju važnost da se bude u vrhu i zato su stručnjaci za SEO veoma traženi i među najplaćenijima u industriji digitalnog biznisa i marketinga.

Oni veoma jednostavno i brzo pronalaze zaposlenje u uspešnim internacionalnim i domaćim kompanijama, gde su jako cenjeni. Mnogi od njih pored stalnog zaposlenja, obavljaju i honorarne poslove koje dodlično naplaćuju.

Jer, ko poznaje SEO ima magičnu moć koja pretvara nevidljivo u vidljivo, stidljivka koji stoji po strani i ni sa kim ne razgovara u zvezdu koja je u centru pažnje, sa kojom svi žele da stupe u kontakt.

Zapravo nije reč ni o kakvoj magiji, iako deluje tako, već o skupu tehnika kojima i vi možete ovladati za samo 12 meseci i postati stručnjak koga svi traže. Potrebno je samo:

 1. Prijavite se za školovanje na InternetAcademy
 2. Ovladajte svim tajnama optimizacije sadržaja i online oglašavanja
 3. Steknite prestižne svetske diplome i sertifikate

Kome je namenjen Content & SEO Manager program?

Ovaj program namenjen je onima koji žele da izgrade karijeru u digitalnom marketingu, kao i da za relativno kratko vreme steknu najtraženije veštine današnjice i postanu eksperti koje žele mnoge domaće i internacionalne kompanije.

Ukoliko imate svoj biznis koji želite da proširite i promovišete online, SEO je pravi izbor i za vas. Ovladavanjem tehnika iz ovog programa, bićete u stanju da ostvarite mnogo veći profit i podignete svoj biznis na sasvim drugi nivo.

Takođe, Content & SEO Manager program je pravi izbor za individualce koji žele da rade freelance i da pri tom odlično zarađuju od svog znanja, kao i za osobe koje pored stalnog posla žele i dodatnu zaradu sa strane.

Prvi na Googleu i svim ostalim pretraživačima

Za samo godinu dana na programu Content & SEO Manager steći ćete znanja i veštine koje od vas učiniti SEO stručnjaka koji:

 • Poznaje sve specifičnosti internet pretraživača i napredne SEO tehnike
 • Zna kako da unapredi saržaj veb sajtova da bi oni dospeli na prvo mesto Google pretrage
 • Primenjuje tehnike kojima dovodi veliki broj posetilaca na sajt i ostvaruje rezultate
 • Uspešno kreira i vodi digitalne marketinške kampanje koje donose profit
 • Prati i implementira trendove u internet marketingu
 • Koristi napredne SEO strategije za što bolje pozicioniranje na pretraživačima
 • Upravlja velikim budžetima za reklamne kampanje
 • Ume da analizira konkurenciju i bude uvek korak ispred

Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećeg programa u SEO indistriji. Znanja za rad u ovom programu koja budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

Content & SEO Manager osnovni plan i program

No.CoursesClasses
8. E-Business Introduction 6
9. Internet Law Basics + GDPR 6
10. Digital Disruption & Industry 4.0 3
11. Virtual Assistance 3
12. Significant revenue growth and digital transformation 3
13. Customer Relationship Management (CRM) 3
14. Digital Business KPIs 3
No.CoursesClasses
15. Online PR - Basics 6
No.CoursesClasses
16. E-commerce Basics 3
No.CoursesClasses
26. Web Analytics Fundamentals 6
27. Digital Measurement project 3
28. Marketing Budgets Optimization 3
29. Simple metrics collections and simple analytics 3
No.CoursesClasses
30. Fundamentals 3
31. Influence Marketing 6
32. Social Media Platforms & Messaging apps (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest & LinkedIn, Reddit, Quora, Wikipedia, WhatsApp, Viber, WeChat, Messenger etc.) 12
No.CoursesClasses
36. Google Academy Search 6
37. Google Academy Display 3
38. Google Academy Video 3
39. Google Academy Measurement 3
40. Google Academy Shopping 3
41. Google Analytics 6
No.CoursesClasses
42. Fundamentals 6
43. SEO - Technical 12
44. SEO - On-Page 15
45. SEO - Off-Page 12
46. SEO - WordPress 6
47. SEO Google 6
No.CoursesClasses
53. Introduction 6
No.CoursesClasses
63. Branding 6
No.CoursesClasses
64. English Language 1 Online
65. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
66. A1 Level German Online
67. A2 Level German Online
No.CoursesClasses
72. Excel Basics 12
73. Excel Advanced 12
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Šta ćete postati po završenom Content & SEO Manager programu?

Po završetku programa, samo neke od pozicija na kojima možete raditi su:

 • Digital Content & SEO Manager
 • Digital Content Analyst
 • Digital Content Creator
 • Online Content Strategist

Osim što će vam preneti svoje znanje, oni će sa vama nesebično podeliti svoje iskustvo i trikove koje su u svojoj praksi oprobali. U ovakve mentore i vi ćete vrlo brzo ovladati svim veštinama koje su vam potrebne za uspešnu karijeru u ovom poslu.

Sertifikati sa kojima ćete lako pronaći posao i ispregovarati odličnu platu

Vaša stručnost nakon uspešnog završetka školovanja na smeru E-commerce Manager & Entrepreneur biće merljiva ne samo znanjem i veštinama koje ste stekli već i prestižnim međunarodnim diplomama i sertifikatima:

Pored toga, imate priliku da dobijete i jedan od dva InternetAcademy sertifikata:

Online ili tradicionalno - izbor je vaš

Predavanja, testovi, konsultacije i sve ostale aktivnosti, možete pratiti na dva načina:

 1. tradicionalno - održava se u najmodernijim učionicama i dodatno je unapređena online sadržajima i prenosima predavanja za one koji ne mogu da prisustvuju.
 2. onilne - koristite modernu DL platformu za učenje na daljinu, koja omogućava sticanje znanja putem interneta, iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Ovaj način školovanja je odlična opcija za svakoga ko je zaposlen, ili jednostavno nije u mogućnosti da posećuje predavanja na InternetAcademy.

Koju god varijantu školovanja da izaberete steći ćete jednako kvalitetno praktično znanje kao i prestižne sertifikate koji to dokazuju. Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika.

Predavači sa bogatim znanjem i iskustvom u optimizaciji sajtova

Da biste bili najbolji, učite od najboljih. Jer verujemo da se na primerima najbolje uči.

Vaši profesori su provereni stručnjaci iz oblasti SEO i marketinga. Svaki od njih podeliće sa vama ne samo teoretska znanja, već i primere iz vlastitog iskustva. Na taj način dobićete istinsko znanje sa efektnim praktičnim uvidima.

Predavači su vam na raspolaganju: svojim savetima i mentorskim radom, pobrinuće se da postanete uspešni kao što su i oni.

Sertifikati sa kojima ćete lako pronaći posao i ispregovarati odličnu platu

 • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing
 • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
 • IQN Diploma in Marketing
 • Google Ads & Analytics sertifikati

Zaključak: Tvoja karijera počinje danas

Izaberite da svakog trenutka napredujete. Ovladavanjem SEO tehnikama ne samo da ćete činiti da sajtovi postanu najbolje rangirani, već će i vaša pozicija ići ka vrhu.

Krenite već danas, a posle samo nekoliko meseci bićete zadivljeni putem koji ste prešli i napretkom koji ste ostvarili. Za samo 12 meseci na InternetAcademy programu Content & SEO Manager naučićete sve potrebne tehnike i usvojiti praktična znanja, koja ćete radom u najboljim kompanijama ili freelance unaprediti do nivoa visokoplaćenog profesiolanca koji je neophodan svakom biznisu. Neće samo vaši sajtovi biti dobro pozicionirani, već i vi kao stručnjak.

Budite uvek najbolje rangirani. Prijavite se.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.