Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Content & SEO Manager program: postani stručnjak za optimizaciju sajtova

Da li ste nekada dugo tražili informaciju na internetu? Verovatno ne. Svako od nas izabranom pretraživaču pristupa očekujući da dođe do tražene informacije kroz najviše nekoliko minuta. Na isti način tragamo i za uslugama koje su nam potrebne, počev od informisanja, preko naručivanja hrane, do potrage za zanatlijama.

Kako nemate ni strpljenja ni vremena da prolazite kroz stranice i stranice rezultata pretrage date usluge, analizirajući kvalitet i upoređujući ocene, naročito kada vam je nešto zaista hitno, prepoznaćete rešenje upravo na samom početku pretrage. I to nije slučajno. Zato je dobro rangiranje onlajn-prezentacija na pretraživačima od velike važnosti. SEO stručnjaci povećavaju vidljivost određenih sajtova i time direktno utiču na poslovanje i profit tih sajtova.

Na programu Content & SEO Manager naučićete sve tajne ove profesije, kao i na koji način je moguće pozicionirati sajt kako bi među prvima bio primećen i pretekao konkurenciju.

Ukoliko neki biznis nije dobro pozicioniran na pretraživačima, njegov posao je nevidljiv. Što je sajt bolje rangiran u pretrazi, imaće više posetilaca, a samim tim i mušterija. Zato će posao vas kao SEO & Content menadžera podrazumevati aktivnosti na sajtu i van njega radi što boljeg pozicioniranja sajta u rezultatima pretrage na pretraživačima.

SEO program

Put do odlično plaćenog posla je kraći nego što mislite

Velike kompanije shvataju važnost da se bude u vrhu i zato su stručnjaci za SEO veoma traženi i među najplaćenijima u industriji digitalnog biznisa i marketinga.

Oni veoma jednostavno i brzo pronalaze zaposlenje u uspešnim internacionalnim i domaćim kompanijama, gde su veoma cenjeni. Mnogi od njih, pored stalnog zaposlenja, obavljaju i honorarne poslove, koje odlično naplaćuju.

Zapravo, nije reč ni o kakvoj magiji, iako deluje tako, već o skupu tehnika kojima i vi možete ovladati za samo 12 meseci i postati stručnjak koga svi traže. Potrebno je samo sledeće:

 1. Prijavite se za školovanje na InternetAcademy.
 2. Ovladajte svim tajnama optimizacije sadržaja i online oglašavanja.
 3. Steknite prestižne svetske diplome i sertifikate.

Kome je namenjen Content & SEO Manager program?

Ovaj program namenjen je onima koji žele da izgrade karijeru u digitalnom marketingu, kao i da za relativno kratko vreme steknu najtraženije veštine današnjice i postanu eksperti koje žele mnoge domaće i internacionalne kompanije.

Ukoliko imate svoj biznis, koji želite da proširite i promovišete online, SEO je pravi izbor i za vas. Ovladavanjem tehnika iz ovog programa bićete u stanju da ostvarite mnogo veći profit i podignete svoj biznis na sasvim drugi nivo.

Takođe, program Content & SEO Manager pravi je izbor za individualce koji žele da rade freelance i da pritom odlično zarađuju od svog znanja, kao i za osobe koje pored stalnog posla žele i dodatnu zaradu sa strane.

Prvi na Googleu i svim ostalim pretraživačima

Za samo godinu dana na programu Content & SEO Manager steći ćete znanja i veštine koje će od vas napraviti SEO stručnjaka koji:

 • poznaje sve specifičnosti internet pretraživača i napredne SEO tehnike;
 • zna kako da unapredi sadržaj sajtova da bi oni dospeli na prvo mesto Google pretrage;
 • primenjuje tehnike kojima dovodi veliki broj posetilaca na sajt i ostvaruje rezultate;
 • uspešno kreira i vodi digitalne marketinške kampanje koje donose profit;
 • prati trendove u internet marketingu i implementira ih;
 • koristi napredne SEO strategije za što bolje pozicioniranje na pretraživačima;
 • upravlja velikim budžetima za reklamne kampanje;
 • ume da analizira konkurenciju i bude uvek korak ispred.

Proverite da li ima slobodnih mesta i prijavite se na Content & SEO Manager program.

Besplatan pristup nekim od najmoćnijih SEO alata

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da u okviru svog školovanja besplatno koristite SEO PowerSuite PRO i Ahrefs i tako savladate neke od najmoćnijih alata u Search Engine Optimization industriji.

SEO PowerSuite softver predstavlja jedan od vodećih SEO alata, sa više od pola miliona korisnika širom sveta. Ovaj program se već godinama posmatra kao jedno od najefikasnijih rešenja za optimizaciju sadržaja web stranica sa ciljem što boljeg rangiranja na internet pretraživačima. Ahrefs je all-in-one SEO platforma sa setom alata koji vam takođe mogu pomoći da se vaš sajt mnogo bolje pozicionira na pretraživačima, a koriste je SEO stručnjaci najvećih brendova današnjice, kao što su Facebook, Adobe, LinkedIn, Netflix, Uber i mnogi drugi.

Znanja za rad u ovim alatima moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

Content & SEO Manager – osnovni plan i program

No.CoursesClasses
4. Digital Platforms & CMS 18
5. Web Design and Digital Technology for Managers 3
6. Blockchain Technology 3
No.CoursesClasses
7. Introduction to E-Business 6
8. Internet Law Basics + GDPR 3
9. Virtual Assistance 3
10. Customer Relationship Management (CRM) 3
11. Significant Revenue Growth and Digital Transformation 3
No.CoursesClasses
12. Online PR Basics 6
No.CoursesClasses
13. E-Commerce Basics 3
No.CoursesClasses
21. Web Analytics Fundametals / Measurement Strategy Development and Online Goals 6
22. Simple Metrics Collections and Simple Analytics  3
23. Advanced Analytics – Metrics Dimensions and Segmentation  3
24. Actionable Insights and Simple Reporting  3
25. Marketing Budgets Optimization 3
26. Digital Measurement Project 3
No.CoursesClasses
27. Social Media Fundamentals 6
28. Social Media Platforms & Messaging apps
9
29. Canva 6
30. Influence Marketing 9
No.CoursesClasses
34. Google Academy Search 6
35. Google Academy Display 3
36. Google Academy Video 3
37. Google Academy Shopping  3
38. Google Academy Measurement 3
39. Google Analytics 6
No.CoursesClasses
40. SEO Fundamentals 6
41. Technical SEO 12
42. On-Page SEO  18
43. Off-Page SEO  12
44. WordPress 6
45. Google SEO 6
No.CoursesClasses
63. Branding 6
No.CoursesClasses
64. English Language 1 Online
65. English Language 2 Online
66. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
67. A1 Level German Online
68. A2 Level German Online
69. B1 Level German Online
70. B2 Level German Online
71. C1 Level German Online
No.CoursesClasses
73. Introduction to Web Project 3
74. Project Integration Management 3
75. Project Scope, Time and Cost
Management
3
No.CoursesClasses
76. Money & Business 6
77. Channel Optimization 6
78. Content Strategy 6
79. Production  3
80. Policies & Guideline 3
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Šta ćete postati po završenom Content & SEO Manager programu?

Po završetku programa stičete razne mogućnosti, a ovo su samo neke od pozicija na kojima možete raditi:

 • Digital Content & SEO Manager;
 • Digital Content Analyst;
 • Digital Content Creator;
 • Online Content Strategist.

Pročitajte šta obuhvata posao SEO managera.

Sertifikati sa kojima ćete lako pronaći posao i dogovoriti odličnu platu

Vaša stručnost nakon uspešnog završetka školovanja na smeru Content & SEO Manager biće merljiva ne samo znanjem i veštinama koje ste stekli već i prestižnim međunarodnim diplomama i sertifikatima.

Pored toga, imate priliku da dobijete i jedan od dva InternetAcademy sertifikata:

Online ili tradicionalno – izbor je vaš

Predavanja, testovi, konsultacije i sve ostale aktivnosti možete pratiti na dva načina:

 1. Tradicionalna nastava – održava se u najmodernijim učionicama i dodatno je unapređena online sadržajima i prenosima predavanja za one koji ne mogu da prisustvuju.
 2. Online nastava – koristite modernu DL platformu za učenje na daljinu, koja omogućava sticanje znanja putem interneta, iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Ovaj način školovanja je odlična opcija za svakoga ko je zaposlen ili jednostavno nije u mogućnosti da posećuje predavanja na InternetAcademy.

Koju god varijantu školovanja da izaberete, steći ćete jednako kvalitetno praktično znanje, kao i prestižne sertifikate koji to dokazuju. Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika.

Predavači sa bogatim znanjem i iskustvom u optimizaciji sajtova

Da biste bili najbolji, učite od najboljih. Verujemo da se na primerima najbolje uči.

Vaši profesori su provereni stručnjaci iz oblasti SEO i marketinga. Svako od njih podeliće sa vama ne samo teorijska znanja već i primere iz svog iskustva. Na taj način dobićete istinsko znanje sa efektnim praktičnim uvidima.

Osim što će vam preneti svoje znanje, mentori će sa vama nesebično podeliti svoje iskustvo i trikove koje su u svojoj praksi oprobali. Uz ovakve mentore i vi ćete vrlo brzo ovladati svim veštinama koje su vam potrebne za uspešnu karijeru u ovom poslu.

Predavači su vam na raspolaganju: svojim savetima i mentorskim radom pobrinuće se da postanete uspešni kao što su i oni.

Zaključak – tvoja karijera počinje danas

Izaberite da svakog trenutka napredujete. Ovladavanjem SEO tehnikama ne samo da ćete činiti da sajtovi postanu najbolje rangirani već će i vaša pozicija ići ka vrhu.

Krenite već danas, a posle samo nekoliko meseci bićete zadivljeni putem koji ste prešli i napretkom koji ste ostvarili. Za samo 12 meseci na programu Content & SEO Manager InternetAcademy naučićete sve potrebne tehnike i usvojiti praktična znanja, koja ćete radom u najboljim kompanijama ili freelanceom unaprediti do nivoa visokoplaćenog profesionalca koji je neophodan svakom biznisu. Neće samo vaši sajtovi biti dobro pozicionirani već i vi kao stručnjak.

Budite uvek najbolje rangirani. Prijavite se.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se