Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Kako izgledaju savremene računarske laboratorije

Više od 500 računara za polaznike

Tokom školovanja na raspolaganju vam je više od 500 računara. Svaki polaznik ima svoj računar na kome samostalno obavlja predviđene zadatke. Posebno bismo istakli da je sala A21 potpuno opremljena sa 36 Apple računara najnovije generacije i jednim MacBook Pro računarom za predavača. Osim toga, i sala A11 je opremljena Apple računarima koji predstavljaju poslednju reč tehnike, dizajna i funkcionalnosti.

Obezbedili smo vam najtanje iMac računare ikada napravljene, koji su istovremeno i najsnažniji. Imaju Intel Core procesore četvrte generacije, znatno brže NVIDIA grafičke kartice, i super brzi 802.11ac Wi-Fi. Takođe, ovi računari opremljeni su i najsavremenijim CC Adobe softverom.

Ostale računarske laboratorije opremljene su laptop računarima i koncipirane su tako da predavač uvek ima pregled nad radom svih polaznika i svakome može da posveti maksimalnu pažnju prilikom obrade nove materije ili pomogne u izradi zadatka. Konfiguracije računara na kojima se izvodi nastava su izuzetno moderne i odgovarajućeg kvaliteta za visok nivo zahteva i složenost izvođenja nastave.

Internet veza je brzine 20Mbit/sec i na raspolaganju je na svim računarima koji su međusobno umreženi u 1Gbit/s lokalnu mrežu.

Na raposlaganju su vam računari i za pregled ličnih mailova i surfovanje na internetu. Osim toga imate pristup skenerima, rezačima i laserskom štampaču što vam umnogome pomaže da jednostavnije i kvalitetnije izvršavate svoje obaveze tokom školovanja.

 

Zanimljivija nastava uz interaktivne table

Amfiteatar i sala A21 opremljeni su interaktivnim tablama, zahvaljujući kojima se predavanja na InternetAcademy ne zasnivaju na pukom izlaganju predavača koje polaznici prate bez uključivanja, već omogućavaju da aktivno učestvuju u nastavi. Ove table prilagođavaju radno okruženje potrebama i interesovanjima savremnenog čoveka i čine ga mestom gde ćete zaista želeti da provodite vreme.

Na interaktivnim tablama se može zaokruživati, pisati ili crtati uz pomoć posebnih olovaka ili u nekim slučajevima prsta. Jednostavnim pokretima elementi se mogu raspoređivati po površini.

Istovremeno, upotreba interaktivne table pri kreiranju materijala za nastavu omogućava predavaču korišćenje dokumenata iz različitih programa na radnoj površini, markiranje, uvećanje i naglašavanje teksta. Prilikom prezentacije na interaktivnoj tabli, moguće je i povezivanje sa drugim stranama i dokumentima na radnoj površini, drugim programima na računaru i različitim internet stranama. Osim toga, moguće je snimiti sve što je prikazano na ekranu tokom predavanja i na taj način, materijalu možete pristupiti i nakon predavanja.

 

Softveri u vrednosti od 7.000 evra

Ulažemo u vaše kvalitetno obrazovanje u svakom pogledu. Svesni smo koliko je značajno raditi na najnovijim i najaktuelnijim softverima, ali i koliko se često smenjuju inovacije u IT svetu i softveri prilagođavaju novim potrebama, te se i mi neprestano prilagođavamo promenama u ovoj sferi.

Svaka radna jedinica na InternetAcademy opremljena je licenciranim softverima najnovijih generacija. Svaki računar na kome ćete raditi tokom školovanja sadrži softvere vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra.

Takođe, pojedine softvere dobijamo čak i tri meseca pre puštanja u prodaju i omogućavamo vam da istražujete njihove beta verzije. Na taj način, polaznici InternetAcademy mogu da idu u korak sa stalnim promenama u IT svetu.

 

Najsavremenije opremljene sale za nastavu

Sale u kojima se održava nasatava na InternetAcademy su moderno opremljene, klimatizovanje, udobne i dizajnirane po standardu Cambridge Univerziteta, kako bi polaznici boravili u prijatnoj atmosferi koja će im olakšati praćenje nastave i usvajanje novih znanja.

Na predavanjima se koriste projektori, video bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave. Predavanja na InternetAcademy održavaju se, između ostalog, i u amfiteatru koji broji više od 100 mesta i opremljen je sa čak 3 projektora i interaktivnom tablom.

Pored računarskih sala u kojima se održavaju predavanja i vežbe, polaznicima su na raspolaganju i računarska laboratorija za PC servisere i administratore, u kojima mogu da savladavaju konkretne postupke instalacije, održavanja i servisiranja računara.

Ovako opremljen prostor omogućava kreativniji pristup u izvođenju nastave, predavanja čini znatno praktičnijim i dozvoljava da se gradivo na jednostavan i zanimljiv način približi polazniku.

 

Učite i odmarajte se u modernom okruženju

Polaznici InternetAcademy koji tradicionalno pohađaju nastavu, provode vreme, uče, rade i druže se u moderno opremljenom okruženju našeg sedišta u Zemunu koje, između ostalog, ima brojne pogodnosti, kao što su Apple sale, tehnički izuzetno dobro opremljene učionice i amfiteatar velikih kapaciteta.

Ali, to nije sve. Za vreme pauza između predavanja i po završetku nastave, možete da se relaksirate, uživate i družite u prostranom, ozelenjenom i lepo uređenom dvorištu sa bazenom i staklenom baštom. Znamo da je teško održati koncentraciju bez odmora i zato smo se potrudili da vam vreme i prostor za odmor učinimo što prijatnijim.

Ukoliko vam je potreban predah između časova, možete da sa kolegama popijete kafu i razmenite utiske sa predavanja u staklenoj bašti ili pored bazena u dvorištu vaše InternetAcademy.

 

Unapredite svoje veštine na subotnjim seminarima

InternetAcademy svoje polaznike u svakom pogledu oprema za uspešan nastavak karijere. Ne učimo vas samo veštinama iz oblasti dizajna, održavanja sistema, programiranja ili razvoja mobilnih aplikacija, već želimo da vas potpuno osposobimo da budete konkurentni na internacionalnom tržištu rada i spremni da samostalno realizujete i vodite realne projekte.

Upravo zbog toga, Centar za ravoj karijere nekoliko puta mesečno organizuje subotnje seminare, koji obuhvataju oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih znanja i veština. Kažu da, bez obzira na to kojom se oblašću bavite, važno je da uvek imate na umu da imamo samo jednu šansu da ostavimo dobar utisak, ali bezbroj prilika da ostavimo loš.

Zato redovno organizujemo obuke u veštinama predstavljanja, pregovaranja i liderstva, koje će vas potpuno pripremiti za traženje posla, odlazak na intervjue i rad u realnim uslovima poslovanja. Zahvaljujući svim znanjima i veštinama kojima ćemo vas opremiti na InternetAcademy, bićete potpuno spremi da samostalno zakoračite u poslovni svet informacionih tehnologija.

 

Predavanja prilagođena polaznicima

Svesni smo koliko je teško paralelno raditi i učiti. Zato nastojimo da vam proces učenja učinimo što jednostavnijim.

Mnogi polaznici InternetAcademy istovremeno rade i pohađaju nastavu i zato se trudimo da im uvek izlazimo u susret kako bi mogli da usklade sve svoje obaveze i ne propuste nijedno predavanje. Zbog toga se predavanja održavaju dva puta dnevno, prepodne i poslepodne, i polaznici se mogu prijaviti za jednu od ove dve grupe spram svojih želja i obaveza. Ukoliko rade, veoma lako mogu da usklade svoje profesionalne obaveze sa pohađanjem predavanja na InternetAcademy, budući da je njima posebno prilagođen popodnevni termin predavanja koji počinje od 17 časova.

 

Učestvujte u realnim projektima već tokom školovanja

Svojim polaznicima omogućavamo da učestvuju i rade na realizaciji realnih projekata iz oblasti svog interesovanja. Jedan od projekata koji su izveli upravo naši polaznici je sajt Putevima Nikole Tesle. Za sve koji su u njemu učestvovali, ovaj projekat predstavlja značajno praktično iskustvo, ali i referencu i preporuku za dalji rad i nove angažmane.

Među projektima koje su naši stručnjaci razvijali nalazi se i e-Government softver kreiran po zvaničnim kriterijumima sigurnosti vladinih softvera zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Takođe, veliki broj preduzeća i institucija, uključujući fakultete, ministarstva i institute koristili su usluge naših saradnika.

Radili smo projekte i sarađivali sa kompanijama kao što su Siemens, Pepsi, L’Oreal, Porsche, ali i Ekonomskim, Arhitektonskim, Medicinskim, Pravnim i Poljoprivredim fakultetom. Učešće u ovakvim saradnjama za naše polaznike može samo predstavljati dodatni izvor znanja i veliki plus prilikom apliciranja za poslove u struci.

 

Stalna komunikacija sa predavačima

Konsultacije sa predavačima, kao sastavni deo edukacije na InternetAcademy, pomažu našim polaznicima da na temeljan i efikasan način pristupe procesu usvajanja znanja i veština. Dolazak na konsultacije nije obavezan, ali je preporučljivo da iskoristite ovu mogućnost, naročito ukoliko naiđu na poteškoće u učenju ili vam neki deo gradiva ne bude jasan.

Konsultacije su sjajna prilika da razgovarate sa predavačima o gradivu, rešite nedoumice, ukoliko postoje, i dobijete odgovore na sva pitanja. Možete se obratiti predavaču iz bilo kog predmeta i od njega zatražiti pomoć oko rešavanja problema ili nejasnoća.

Takođe, kako biste mogli usvojeno teorijsko znanje da primenite u praksi, testirate pređeno gradivo i steknete praktično iskustvo u rešavanju realnih problema, kontinuirano organizujemo radionice za svaki od smerova na InternetAcademy. Na taj način, imate prilike da se detaljnije upoznate sa poslom koji ćete raditi po završetku akademije.

 

Biblioteka sa više od 500 novih naslova

Svi polaznici InternetAcademy dobijaju besplatnu literaturu za izabrani program školovanja. Svesni da je za uspeh u sferi interneta neophodno neprestano biti u dodiru sa najnovijom stručnom literaturom, našim obezbedili smo vam i biblioteku bogatu savremenim naslovima - udžbenicima, knjigama, stručnim časopisima i materijalima u elektronskoj formi. Ona se neprestano dopunjava novim naslovima u skladu sa novim saznanjima i dostignućima u sferi, te trenudno broji preko 500 novih izdanja.

Pomoću biblioteka softvera možete pretraživati literaturu, proveriti ima li slobodnih primeraka izdanja koje vam je potrebno i koliko vam je primeraka na raspolaganju, rezervisati i iznajmiti knjigu.

Pored online pristupa, našim polaznicima biblioteka je dostupna i tradicionalno, odnosno, knjigu mogu prethodno rezervisati, preuzeti na prijemu InternetAcademy i koristiti je u našim u prostorijama.

 

Upoznajte potencijalne poslovne partnere

Koliko ste puta čuli da je za uspeh u poslu među najznačajnijim stavkama networking, odnosno povezivanje sa ljudima koji se nalaze na potencijalno ključnim pozicijama za vas?

Reč je o povezivanju za pravim ljudima, sa onima koji mogu imati uticaja na vašu karijeru.

Zato na InternetAcademy ne ohrabrujemo polaznike samo da se druže i sklapaju nova poznanstva, već i da ostvaruju trajne profesionalne kontakte koji mogu voditi poslovnim partnerstvima, realizaciji zajedničkih projekata i pokretanju novih poslovnih poduhvata.

Mnogo je primera da su se iz prijateljstava među polaznicima InternetAcademy rodili novi projekti i poslovi. Naši polaznici tokom školovanja ostvaruju značajne kontakte koji će im pomoći u građenju i vođenju uspešne karijere.

 

Svečana odbrana završnih radova

Kako bismo podstakli naše polaznike da u praksi primene i prikažu ono što su naučili tokom školovanja na InternetAcademy, i nagradili najbolje među njima, na kraju svake godine organizujemo svečanu odbranu najboljih završnih radova polaznika sa odseka različitih odseka.

Ovaj svečani događaj predstavlja simboličan način da obeležimo uspešan završetak školske godine, ali i nastavak zajedničke saradnje u drugim oblicima, kao i priliku da se naši polaznici sa različitih dizajnerskih smerova bolje upoznaju i druže.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se