Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Zvanični Meta sertifikati za uspeh u digitalnom svetu

Meta Blueprint sertifikacija je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca i može vas izdvojiti od konkurencije za neke od najplaćenijih poslova u ovoj oblasti.

Polaznici InternetAcademy imaju mogućnost da besplatno polažu ispite i steknu prestižne Meta sertifikate koji će biti potvrda znanja i veština neophodnih za uspešno upravljanje društvenim mrežama i realizaciju marketinških kampanja na različitim servisima i aplikacijama u okviru Meta platforme. 

FB sertifikati

Meta Certified Community Manager

Ovom sertifikacijom steći ćete korisna znanja i veštine koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru na poziciji social media managera, community leadera ili brand managera ili da unapredite svoje veštine, ukoliko već imate iskustva u oblasti community managementa.

Unapredićete svoja znanja u upravljanju i vođenju naloga, komunikaciji sa pratiocima, odnosno potencijalnim kupcima. Naučićete kako se kreiraju različite strategije u vezi sa online zajednicom, stvaraju strateška partnerstva i sponzorstva i kako se prezentuje brend putem društvenih mreža.

Saznaćete kako da pomoću određenih parametara analizirate objave i na taj način ustanovite na koji sadržaj online zajednica najbolje reaguje.

Meta Certified Digital Marketing Associate

Ova sertifikacija idealna je za početnike u marketingu i za one koji sebe u budućnosti vide kao uspešnog social media managera. Polaznici će moći da se upoznaju sa svim aspektima oglašavanja putem Facebooka, Instagrama i Messengera i da naprave svoje prve korake u svetu digitalnog marketinga.

Što je najvažnije, ova sertifikacija, pored teorijskih znanja, podrazumeva i praktičan rad na različitim servisima i aplikacijama u okviru Facebook platforme.

Naučićete kako se kreiraju, prate i optimizuju različite reklamne kampanje u okviru Meta platforme sa različitim poslovnim ciljevima i upoznati se sa normama u komunikaciji na različitim aplikacijama i servisima.

Školovanjem na jednogodišnjem programu Social Media, Online PR & Community Manager steći ćete znanja i veštine iz najtraženijih oblasti digitalnog marketinga i osigurati sebi odlično plaćen posao u najkraćem roku. Pored toga, nakon uspešno završenog školovanja na InternetAcademy moći ćete da besplatno polažete jedan od ispita i steknete prestižan Meta sertifikat i time upotpunite svoju poslovnu biografiju.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se